Tak do třetice nové forum!
Ještě jsem zapomněla Bubáčkovi pogratulovat k úspěchu
Můžu se prosím zeptat, jakpak to na ZZO chodí? Jak moc jsou tam rozhodčí benevolentní k takovým těm typickým prohřeškům psa? Kouká, kam nemá atd.
S Jessie bychom totiž rády na ZZO taktéž, tak jen pro zajímavost
A další kráásný pejsek
Snad páníkům nebude vadit, když ho sem hodím
jessie
napsal(a):
Můžu se prosím zeptat, jakpak to na ZZO chodí? Jak moc jsou tam rozhodčí benevolentní k takovým těm typickým prohřeškům psa? Kouká, kam nemá atd.
A další kráásný pejsek
Ahoj Baru,
Bubáček děkuje za gratulaci
Jinak u zkoušek záleží na rozhodčím každý posuzuje jinak faktem je že pejsek by měl být na jakoukoliv zkoušku na kterou jdeš připraven.Nemůžeš spoléhat na to že "přivře"jedno oko Jinak si můžeš spočítat na kolik bodů máš který cvik zvládnutý a zda "prolezeš"
Co se týče pejska na obrázku je to Aldi Queen Harlekýn(mimo jiné skládal snámi též ZZO)a myslím že Hedvice to opravdu vadit nebude a přidám taky fotečky když jsme spolu byli v pražské ZOO
gladis1
napsal(a):
Ahoj Baru,
Jinak u zkoušek záleží na rozhodčím každý posuzuje jinak faktem je že pejsek by měl být na jakoukoliv zkoušku na kterou jdeš připraven.Nemůžeš spoléhat na to že "přivře"jedno oko Jinak si můžeš spočítat na kolik bodů máš který cvik zvládnutý a zda "prolezeš"
Co se týče pejska na obrázku je to Aldi Queen Harlekýn(mimo jiné skládal snámi též ZZO)a myslím že Hedvice to opravdu vadit nebude a přidám taky fotečky když jsme spolu byli v pražské ZOO
a ještě jednou Aldi
gladis1
napsal(a):
Ahoj Baru,
Ahojky, děkuju za informaci ohledně zkoušky i ohledně pejska:-)
Chystáte se na výstavu do Mladé Boleslavi v neděli?:-)
Další pejsek z MB
gladis1
napsal(a):
Ahoj Baru do MB nejedem jsme hlašeni až do Budějek....ale Aldi tam určitě bude
Ty se jedeš podívat?
Budějky uvidíme, podle řidičáku, ale do Boleslavi jedeme mrknout, je to od nás cca hodina cesty, tak to musím využít
Přihodím dalšího pejska
gladis1
napsal(a):
Tak šťastnou cestu a pozdravuj tam Aldiho a něco nafoť
Tak posílám pár foteček z výstavy
Kvalita nic moc, fotla jsem proti slunci
jessie
napsal(a):
jessie
napsal(a):
Další...
jessie
napsal(a):
Další...
Tak koukám, že tady to je o hodně horší než normálně, tak už poslední
jessie
napsal(a):
A další kráásný pejsek
gladis1
napsal(a):
Jééé Ešlinka
koukala jsem že si dovezla CAJC je to holka šikulka
Ta tam krásně pózovala a my byli kousíček, tak jí mám asi tak 15 x
Posílám ještě pár fotek, ale nevím, co z toho bude vidět
jessie
napsal(a):
Ta tam krásně pózovala a my byli kousíček, tak jí mám asi tak 15 x
Posílám ještě pár fotek, ale nevím, co z toho bude vidět
štěňátko
jessie
napsal(a):
A další kráásný pejsek
Ahoj všichni! Taky máme doma dogouška, 4 měsíční slečnu Paris Qeru Cevelob. Krmíme First Class, ale rádi bychom přešli, nemáte někdo zkušenost s Acanou?
viju
napsal(a):
Ahoj všichni! Taky máme doma dogouška, 4 měsíční slečnu Paris Qeru Cevelob. Krmíme First Class, ale rádi bychom přešli, nemáte někdo zkušenost s Acanou?
Ahojky my krmíme Acanou cca 6let a byla jsem celkem spokojená psi jí dobře tráví a jsou celkem pěkní ale nyní se mi zdá že se Acana zhoršila(zátěžovka)přijde mi méně mastná tak mi byl doporučen Happy dog tak to asi zkusím.Jinak Acana pro štěňata obřích plemen je stále stejná s tou jsem spokojená.
Předtím jsem krmila Eukanubou a psi byli děsně hubený a ne a ne přibrat.Ale je to individuální každému pejskovi sedne něco jiného.
Tak ať Paris chutná a hodně zdraví přejeme
gladis1
napsal(a):
Ahojky my krmíme Acanou cca 6let a byla jsem celkem spokojená psi jí dobře tráví a jsou celkem pěkní ale nyní se mi zdá že se Acana zhoršila(zátěžovka)přijde mi méně mastná tak mi byl doporučen Happy dog tak to asi zkusím.Jinak Acana pro štěňata obřích plemen je stále stejná s tou jsem spokojená.
Předtím jsem krmila Eukanubou a psi byli děsně hubený a ne a ne přibrat.Ale je to individuální každému pejskovi sedne něco jiného.
Tak ať Paris chutná a hodně zdraví přejeme
Děkuju moc za radu, už jsem jak blázen, týden jsem zkoumala složení snad všech krmiv a Acana se mi zdá výborná. Přiznám se, že už i v obchodě, když jsem kupovala jogurty, jsem hledala na obalu obsah bílkovin atd....jako u granulí
viju
napsal(a):
Děkuju moc za radu, už jsem jak blázen, týden jsem zkoumala složení snad všech krmiv a Acana se mi zdá výborná. Přiznám se, že už i v obchodě, když jsem kupovala jogurty, jsem hledala na obalu obsah bílkovin atd....jako u granulí
toto je naša nová kamarátka Meggie, síce nie je moja, ale nedalo mi to...
die3
napsal(a):
toto je naša nová kamarátka Meggie, síce nie je moja, ale nedalo mi to...
...
jessie
napsal(a):
A další kráásný pejsek
Zdravím všechny chovatele i majitele těchto krásných velkých psů
Potřeboval bych udělat pár foteček, jakýchkoli. Nejlépe v Praze.
Odměnou pro Vás bude získání těchto snímků zdarma v plné, tiskové kvalitě.
Ozvěte se prosím i kdyby jste o někom věděli.
Pište prosím na mail pesjira@pesjira.cz a mobil 777 94 94 93.
díky moc!
Pes Jíra
dobrmanier

XXX.XXX.219.131
mapekna
napsal(a):
Zdravím všechny chovatele i majitele těchto krásných velkých psů
Potřeboval bych udělat pár foteček, jakýchkoli. Nejlépe v Praze.
Odměnou pro Vás bude získání těchto snímků zdarma v plné, tiskové kvalitě.
Ozvěte se prosím i kdyby jste o někom věděli.
Pište prosím na mail pesjira@pesjira.cz a mobil 777 94 94 93.
díky moc!
Pes Jíra
A čím fotíte a jak velká by byla fotka? Máte nějaké portfolium?
dobrmanier
napsal(a):
A čím fotíte a jak velká by byla fotka? Máte nějaké portfolium?
Zdravím a odpovídám za Psa Jíru.
Jednalo by se o sadu fotek psa v pohybu a postojích v tiskové kvalitě vypálených na CD.
"Portfolio" fotek z různých akcí najdete na www.lassie.cz nebo např. i v časopise Psí kusy .
Markéta
dobrmanier

XXX.XXX.219.134
mapekna
napsal(a):
Zdravím a odpovídám za Psa Jíru.
Jednalo by se o sadu fotek psa v pohybu a postojích v tiskové kvalitě vypálených na CD.
"Portfolio" fotek z různých akcí najdete na www.lassie.cz nebo např. i v časopise Psí kusy .
Markéta
Bohužel se mi mnoho obrázků vubec nezobrazi, bud nejsoiu na serveru nebo mate spatne jmeno, v kategorii Návstevy u vas a Vaši pejsci chybi dost fotek. Ale ty, ktere tam jsou, jsou hezke. A cim fotite? Proc se to jmenuje Foto Pes Jira? Fotí pes?
jessie
napsal(a):
A další kráásný pejsek
Takovouhle krásnou fotku jsem pořídila na výstavě v Boleslavi. Omlouvám se majiteli, jsem takový psí paparazzi a i když mám doma bišona tak u tohohle výstavního kruhu jsem byla okouzlena. Impozantní krása!
lovedog
napsal(a):
Takovouhle krásnou fotku jsem pořídila na výstavě v Boleslavi. Omlouvám se majiteli, jsem takový psí paparazzi a i když mám doma bišona tak u tohohle výstavního kruhu jsem byla okouzlena. Impozantní krása!