Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2007 13:36

Ahojik zajímalo by mě v jakém věku začne pejsek zvedat nohu při čurání... A jak se to vůbec naučí zvedat? (asi blbý dotaz že)

23.8.2007 13:59

kapusta napsal(a):
Ahojik zajímalo by mě v jakém věku začne pejsek zvedat nohu při čurání... A jak se to vůbec naučí zvedat? (asi blbý dotaz že)

Pejsek na to přijde sám a kdy jí začne zvedat??? No já mám pejska kterému budou v říjnu 2 roky a občas nožku zvedne (když u něčeho stojí) a když chce označkovat trávník tak čurá jak fenka - ale to je jen má zkušenost

23.8.2007 14:14

terted napsal(a):
Pejsek na to přijde sám a kdy jí začne zvedat??? No já mám pejska kterému budou v říjnu 2 roky a občas nožku zvedne (když u něčeho stojí) a když chce označkovat trávník tak čurá jak fenka - ale to je jen má zkušenost

týý jo :) dva roky ... to já mám svoje první štěňátko... teda vlastně druhý ale u toho si už nepamatuju jak to bylo.. to je už hodně dávno... třeba na to nepřijde nikdy a bude do smrti čurat jak fenka :) ne to asi ne.

23.8.2007 14:15

kapusta napsal(a):
týý jo :) dva roky ... to já mám svoje první štěňátko... teda vlastně druhý ale u toho si už nepamatuju jak to bylo.. to je už hodně dávno... třeba na to nepřijde nikdy a bude do smrti čurat jak fenka :) ne to asi ne.

jé a ještě jsem zapomněla přidat otázku na škytání štěňat.. Viděla jsem to poprvé ale už jsem si na to zvykla že můj prcek škytá.. čím to ale je?

23.8.2007 14:17

kapusta napsal(a):

Většinou to záleží na plemenu, menší pejsci zvedají nohu dřív. A taky na dominanci. Sebevědomí psi také zvedají nohu dříve, alespoň tak to mám vypozorované.

23.8.2007 14:20

hortova napsal(a):
Většinou to záleží na plemenu, menší pejsci zvedají nohu dřív. A taky na dominanci. Sebevědomí psi také zvedají nohu dříve, alespoň tak to mám vypozorované.

pejsek nohu začne zvedat až se sám začne zajímat o ostatní čůránky...(nějak tak bych to popsala) Můj např: v 8 měsících, kamarádky až skoro v 10. Je to asi od plemene a rychlosti vyvíjení psychického si myslím. Jinak s tím škytáním...to je u štěňat normální...ale nemělo by to být až příliš dlouho....potom by to chtěla veterináře...tak hodně štěstí....a přihoď fotku

23.8.2007 14:22

kapusta napsal(a):
jé a ještě jsem zapomněla přidat otázku na škytání štěňat.. Viděla jsem to poprvé ale už jsem si na to zvykla že můj prcek škytá.. čím to ale je?

škytá, prostě jako lidi škytají ;-) taky jsem se vyděsila, štěně škytalo několikrát denně, teď spíš zřídka (má tři měsíce).

23.8.2007 14:25

terted napsal(a):

když štěňátko škytá, pomáhá an to zahřát mu bříško (prostě přiložíte ruce nebo deku na jeho bříško

23.8.2007 14:28

sabina napsal(a):
pejsek nohu začne zvedat až se sám začne zajímat o ostatní čůránky...(nějak tak bych to popsala) Můj např: v 8 měsících, kamarádky až skoro v 10. Je to asi od plemene a rychlosti vyvíjení psychického si myslím. Jinak s tím škytáním...to je u štěňat normální...ale nemělo by to být až příliš dlouho....potom by to chtěla veterináře...tak hodně štěstí....a přihoď fotku

jj fotky přihodim co nejdřív.. teď u sebe nemám foťák. Ale máme tady ještě na hlídání do úterka o pár týdnů mladšího staforda (tomu mýmu jsou dva měsíce a dva týdny - zítra přesně) takže je tu peklo na zemi

23.8.2007 15:27

kapusta napsal(a):

no kdy jí začal zvedat prvně si opravdu nepamatuju. No a teď to máme pořád jednou tak a podruhý tak - opravdu záleží na tom kde čurá. On je prostě línej a taky hodně "vyčuranej" A většinou si navíc počurá přední tlapku

23.8.2007 16:32

terted napsal(a):
no kdy jí začal zvedat prvně si opravdu nepamatuju. No a teď to máme pořád jednou tak a podruhý tak - opravdu záleží na tom kde čurá. On je prostě línej a taky hodně "vyčuranej" A většinou si navíc počurá přední tlapku

Hm, Máfo taky vyniká v pochcávání si přední tlapy..

23.8.2007 17:02

kapusta napsal(a):

ahoj, muj pesan začal zvedat nožičku v šestém měsíci, je to holandský ovčák. Občas teda ještě upadne jak se snaží tu nohu zvednout vysoko. No je to sranda.

23.8.2007 21:03

kapusta napsal(a):

Přidám odpověď na to škytání, může to být i příčina škrkave, štěňátka často škytají, právě když mají škrkavky, to má v sobě každé štěňátko, proto se musí jednou za 14 dnů odčervovat, aby se zabránilo rozrůstání a vývoji škrkavek. Ale taky je pravda, že štěňátka v útlém věku často škytají i kvůli tomu, že když se začínají přikrmovat, tak papají velmi rychlo.

24.8.2007 11:30

kapusta napsal(a):

Můj dobrman začal zvedat postupem času.. jednou zvednul pak zase nic a za čas zase.. Ale kamarád má také dobrmana, krásného... je mu 5 let a nohu nezvedá.. Když jdeme ven, první tři vyčůrání jsou na fenku.. a pak nohu občas zvedne, ale jen když stojí třeba u vysoké trávy, křoví nebo něčeho.. jinak čůrá jako fenka

29.8.2007 12:00

lakukacka napsal(a):
Můj dobrman začal zvedat postupem času.. jednou zvednul pak zase nic a za čas zase.. Ale kamarád má také dobrmana, krásného... je mu 5 let a nohu nezvedá.. Když jdeme ven, první tři vyčůrání jsou na fenku.. a pak nohu občas zvedne, ale jen když stojí třeba u vysoké trávy, křoví nebo něčeho.. jinak čůrá jako fenka

Tak tady posílám fotku toho mýho prcka.. je to ten černej :)

29.8.2007 12:06

kapusta napsal(a):
Tak tady posílám fotku toho mýho prcka.. je to ten černej :)

a ještě

Přidejte reakci

Přidat smajlík