kapusta
napsal(a):
Ahojik zajímalo by mě v jakém věku začne pejsek zvedat nohu při čurání... A jak se to vůbec naučí zvedat? (asi blbý dotaz že)
Pejsek na to přijde sám a kdy jí začne zvedat??? No já mám pejska kterému budou v říjnu 2 roky a občas nožku zvedne (když u něčeho stojí) a když chce označkovat trávník tak čurá jak fenka
- ale to je jen má zkušenost
terted
napsal(a):
Pejsek na to přijde sám a kdy jí začne zvedat??? No já mám pejska kterému budou v říjnu 2 roky a občas nožku zvedne (když u něčeho stojí) a když chce označkovat trávník tak čurá jak fenka
týý jo :) dva roky ... to já mám svoje první štěňátko... teda vlastně druhý ale u toho si už nepamatuju jak to bylo.. to je už hodně dávno... třeba na to nepřijde nikdy a bude do smrti čurat jak fenka :) ne to asi ne.
kapusta
napsal(a):
týý jo :) dva roky ... to já mám svoje první štěňátko... teda vlastně druhý ale u toho si už nepamatuju jak to bylo.. to je už hodně dávno... třeba na to nepřijde nikdy a bude do smrti čurat jak fenka :) ne to asi ne.
jé a ještě jsem zapomněla přidat otázku na škytání štěňat.. Viděla jsem to poprvé ale už jsem si na to zvykla že můj prcek škytá.. čím to ale je?
kapusta
napsal(a):
Ahojik zajímalo by mě v jakém věku začne pejsek zvedat nohu při čurání... A jak se to vůbec naučí zvedat? (asi blbý dotaz že)
Většinou to záleží na plemenu, menší pejsci zvedají nohu dřív. A taky na dominanci. Sebevědomí psi také zvedají nohu dříve, alespoň tak to mám vypozorované.
hortova
napsal(a):
Většinou to záleží na plemenu, menší pejsci zvedají nohu dřív. A taky na dominanci. Sebevědomí psi také zvedají nohu dříve, alespoň tak to mám vypozorované.
pejsek nohu začne zvedat až se sám začne zajímat o ostatní čůránky...(nějak tak bych to popsala) Můj např: v 8 měsících, kamarádky až skoro v 10. Je to asi od plemene a rychlosti vyvíjení psychického si myslím. Jinak s tím škytáním...to je u štěňat normální...ale nemělo by to být až příliš dlouho....potom by to chtěla veterináře...tak hodně štěstí....a přihoď fotku
terted
napsal(a):
když štěňátko škytá, pomáhá an to zahřát mu bříško (prostě přiložíte ruce nebo deku na jeho bříško
sabina
napsal(a):
pejsek nohu začne zvedat až se sám začne zajímat o ostatní čůránky...(nějak tak bych to popsala) Můj např: v 8 měsících, kamarádky až skoro v 10. Je to asi od plemene a rychlosti vyvíjení psychického si myslím. Jinak s tím škytáním...to je u štěňat normální...ale nemělo by to být až příliš dlouho....potom by to chtěla veterináře...tak hodně štěstí....a přihoď fotku
jj fotky přihodim co nejdřív.. teď u sebe nemám foťák. Ale máme tady ještě na hlídání do úterka o pár týdnů mladšího staforda (tomu mýmu jsou dva měsíce a dva týdny - zítra přesně) takže je tu peklo na zemi
kapusta
napsal(a):
no kdy jí začal zvedat prvně si opravdu nepamatuju. No a teď to máme pořád jednou tak a podruhý tak - opravdu záleží na tom kde čurá. On je prostě línej a taky hodně "vyčuranej" A většinou si navíc počurá přední tlapku
kapusta
napsal(a):
ahoj, muj pesan začal zvedat nožičku v šestém měsíci, je to holandský ovčák. Občas teda ještě upadne jak se snaží tu nohu zvednout vysoko. No je to sranda.
kapusta
napsal(a):
Přidám odpověď na to škytání, může to být i příčina škrkave, štěňátka často škytají, právě když mají škrkavky, to má v sobě každé štěňátko, proto se musí jednou za 14 dnů odčervovat, aby se zabránilo rozrůstání a vývoji škrkavek. Ale taky je pravda, že štěňátka v útlém věku často škytají i kvůli tomu, že když se začínají přikrmovat, tak papají velmi rychlo.
kapusta
napsal(a):
Můj dobrman začal zvedat postupem času.. jednou zvednul pak zase nic a za čas zase.. Ale kamarád má také dobrmana, krásného... je mu 5 let a nohu nezvedá.. Když jdeme ven, první tři vyčůrání jsou na fenku.. a pak nohu občas zvedne, ale jen když stojí třeba u vysoké trávy, křoví nebo něčeho.. jinak čůrá jako fenka
lakukacka
napsal(a):
Můj dobrman začal zvedat postupem času.. jednou zvednul pak zase nic a za čas zase.. Ale kamarád má také dobrmana, krásného... je mu 5 let a nohu nezvedá.. Když jdeme ven, první tři vyčůrání jsou na fenku.. a pak nohu občas zvedne, ale jen když stojí třeba u vysoké trávy, křoví nebo něčeho.. jinak čůrá jako fenka
Tak tady posílám fotku toho mýho prcka.. je to ten černej :)
kapusta
napsal(a):
Tak tady posílám fotku toho mýho prcka.. je to ten černej :)
a ještě