Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2007 21:12

zajímalo by mě, kolik nadšenců jede v listopadu na tuto výstavu, posílejte fotky pejsků a napište, jaké máte úspěchy...

13.9.2007 21:24

rude napsal(a):
zajímalo by mě, kolik nadšenců jede v listopadu na tuto výstavu, posílejte fotky pejsků a napište, jaké máte úspěchy...

Já jedu, budu tam oba dva dny delam zapisovatelku a v nedeli vystavuji sveho leoparda

13.9.2007 21:28

monigues napsal(a):
Já jedu, budu tam oba dva dny delam zapisovatelku a v nedeli vystavuji sveho leoparda

krásnej pes, já tam snad taky budu, ale v neděli.

13.9.2007 22:11

rude napsal(a):
krásnej pes, já tam snad taky budu, ale v neděli.

Ahoj Péťulo,
určitě jeďte, jen ať si Indy zvyká. Já se každopádně pojedu podívat, ale asi hlásit nebudu. První přihl. jsem už stejně prošvihla a doufám, že budeme čekat štěńátka, takže bych tam Džakulku stejně nebrala.
Ale na loňské Letňany mám krásné vzpomínky a ten Džakulky úspěch mě hřeje na srdíčku do teď. Letos má Džakulka mateřské povinnosti a tak si teď nejvíc přeju, aby vše proběhlo tak jak má a do Letňan pojedu držet palce našim kamarádům a samozřejmě se stavím i u fundláků.

Vkládám foto z loňských Letňan.

13.9.2007 22:35

barunka napsal(a):
Ahoj Péťulo,
určitě jeďte, jen ať si Indy zvyká. Já se každopádně pojedu podívat, ale asi hlásit nebudu. První přihl. jsem už stejně prošvihla a doufám, že budeme čekat štěńátka, takže bych tam Džakulku stejně nebrala.
Ale na loňské Letňany mám krásné vzpomínky a ten Džakulky úspěch mě hřeje na srdíčku do teď. Letos má Džakulka mateřské povinnosti a tak si teď nejvíc přeju, aby vše proběhlo tak jak má a do Letňan pojedu držet palce našim kamarádům a samozřejmě se stavím i u fundláků.

Vkládám foto z loňských Letňan.

my jedem v sobotu - zatím máme junior championa

14.9.2007 07:58

ferdice napsal(a):
my jedem v sobotu - zatím máme junior championa

My jedeme taky v sobotu,zatím jsme byli jednou v dorostu,tam dostala VN

26.9.2007 19:09

klarazelenkova napsal(a):
My jedeme taky v sobotu,zatím jsme byli jednou v dorostu,tam dostala VN

a už nikdo víc?

26.9.2007 19:17

rude napsal(a):
a už nikdo víc?

My taky jedem, ale o nás už víš

26.9.2007 19:26

rendik napsal(a):
My taky jedem, ale o nás už víš

26.9.2007 19:48

rude napsal(a):

My jedeme taky!!!Zatím máme z dorostu 2x N, 1x VN1 a z mladých teď z Boleslavy V bez umístění. Je to prostě ještě žížala

26.9.2007 19:53

hlozi napsal(a):
My jedeme taky!!!Zatím máme z dorostu 2x N, 1x VN1 a z mladých teď z Boleslavy V bez umístění. Je to prostě ještě žížala

to jste v dorostu?

26.9.2007 20:44

rude napsal(a):
to jste v dorostu?

No my už ne....my už v mezitřídě s Fabriciem a Darés v šampionech

takže v neděli se tam uvidíme

28.9.2007 11:32

lucky napsal(a):
No my už ne....my už v mezitřídě s Fabriciem a Darés v šampionech

takže v neděli se tam uvidíme

Také jedeme, do šampionů :)

Přidejte reakci