impact
napsal(a):
Tak původně to bylo na APBT, AST a SBT. Ale pokud se nás nebojíte, třeba vás vezmem. :-) Co máš za psíka?
HEE HEE a proc bych se mel bat??? mame hodne kamaradu z vasich radu, takze no problemo... A co mam? Mopse a fr. buldocka - ale bacha, to jsou tvrdaci - psi ulice
mipooo
napsal(a):
HEE HEE a proc bych se mel bat??? mame hodne kamaradu z vasich radu, takze no problemo... A co mam? Mopse a fr. buldocka - ale bacha, to jsou tvrdaci - psi ulice
Jojooo, zrovna jsem na tu fotku koukala a přeposílala odkaz na ni kámošce. Tak kdyžtak se přihlaš sem k nám - www.cz-pes.cz/dis kuse/9_7009_0.html Jo a asi posuneme datum o jeden den.
ilisek
napsal(a):
To je pro nás bohužel od Prahy trošku z ruky:o((
Illísku z Prahy jede auto...
Vlez sem do diskuze a zeptej se mel a Sarax.
www.cz-pes.cz/diskuse/9_7009_0.html
impact
napsal(a):
Illísku z Prahy jede auto...
Vlez sem do diskuze a zeptej se mel a Sarax.
www.cz-pes.cz/diskuse/9_7009_0.html
To já vím že ano:o)) Jenže už není tolik času, jezdíme s naším pitem po různých akcích a soutěžích, do toho koně, děti....člověk by se potřeboval občas naklonovat:o(( ale třeba někdy příště nebo snad bude časem i více akcí pro majitele bulíků.
ilisek
napsal(a):
To já vím že ano:o)) Jenže už není tolik času, jezdíme s naším pitem po různých akcích a soutěžích, do toho koně, děti....člověk by se potřeboval občas naklonovat:o(( ale třeba někdy příště nebo snad bude časem i více akcí pro majitele bulíků.
Jéé, tak si uspořádej pražskej, ne? Vždyť to není nic složitýho. Vybereš datum, vyvěsíš to na všech diskuzích a čekáš a čekáš, kdo se ozve.
impact
napsal(a):
Jéé, tak si uspořádej pražskej, ne? Vždyť to není nic složitýho. Vybereš datum, vyvěsíš to na všech diskuzích a čekáš a čekáš, kdo se ozve.
No vpodstatě něco takového se děje na jaře a na podzim v Praze Uhřiněvsi na cvičáku, kdy je vždy sraz a společný trenink majitelů všech bulloidních plemen. Schází se tam ale lidi vpodstatě z celé republiky
impact
napsal(a):
Ahoj Impact, radi bychom se pripojili,jsme Brnaci ale nase smecka neobsahuje jen buliky,je nas pet,tri pitaci,dobrman a labrador,snad to nevadi kdyz pujdem vsici.Muzes mi napsat kde a kdy se to kona??Jsou tam nejake souteze nebo jen sraz??Muze mi napsat na mejl sunin@email.cz
Dekuji S pozdravem Misa
sunin
napsal(a):
Ahoj Impact, radi bychom se pripojili,jsme Brnaci ale nase smecka neobsahuje jen buliky,je nas pet,tri pitaci,dobrman a labrador,snad to nevadi kdyz pujdem vsici.Muzes mi napsat kde a kdy se to kona??Jsou tam nejake souteze nebo jen sraz??Muze mi napsat na mejl sunin@email.cz
Dekuji S pozdravem Misa
Šmááárjááá toliko psů? To bude nářez.
Jinak celá diskuze se vede tady - http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7009_0.html