Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2007 14:08

Ahojky!
Ráda bych vám všem nabídla cedule s vaším mazlíkem. V nabídce jsou i kalendáře, přání (Vánoce, Velikonoce, PF, k narozeninám...), pexeso... pokud máte zájem nebo se chcete dozvědět něco víc, koukněte na stránky www.kreklama.wbs.cz

2.10.2007 14:13

terted napsal(a):
Ahojky!
Ráda bych vám všem nabídla cedule s vaším mazlíkem. V nabídce jsou i kalendáře, přání (Vánoce, Velikonoce, PF, k narozeninám...), pexeso... pokud máte zájem nebo se chcete dozvědět něco víc, koukněte na stránky www.kreklama.wbs.cz

jé já jsem trubka, až teď jsem si přečetla, že se sem takové příspěvky vkládat nesmí (pokud ho berete jako reklamu), tak vás prosím o jeho vymazání
díky Terka

2.10.2007 14:35

terted napsal(a):
jé já jsem trubka, až teď jsem si přečetla, že se sem takové příspěvky vkládat nesmí (pokud ho berete jako reklamu), tak vás prosím o jeho vymazání
díky Terka

Terko, za jak dlouho budeš fugnovat i v těch samolepkách

2.10.2007 14:41

sabina napsal(a):
Terko, za jak dlouho budeš fugnovat i v těch samolepkách

snad to půjde co nejdřív

2.10.2007 14:50

terted napsal(a):
snad to půjde co nejdřív

to by bylo super

2.10.2007 14:51

sabina napsal(a):
to by bylo super

taky se těším, určitě si něco objednám!!

2.10.2007 23:10

terted napsal(a):
Ahojky!

Tak na ty samolepky si taky počkám. Jedna hloupá otázka, jde to i v kočičím provedení? Asi v tom nebude problém, ale raději se ptám

3.10.2007 13:12

odberryho napsal(a):
Tak na ty samolepky si taky počkám. Jedna hloupá otázka, jde to i v kočičím provedení? Asi v tom nebude problém, ale raději se ptám

Jde tam cokoliv kdo bude chtít a co na fotce/kách pošle...takže i kočičky, papoušci...i lidé...je to jedno, záleží na každém...v ukázkách je pes, protože jiné zvířátko doma nemám

Přidejte reakci

Přidat smajlík