Ahojky!
Ráda bych vám všem nabídla cedule s vaším mazlíkem. V nabídce jsou i kalendáře, přání (Vánoce, Velikonoce, PF, k narozeninám...), pexeso... pokud máte zájem nebo se chcete dozvědět něco víc, koukněte na stránky www.kreklama.wbs.cz
terted
napsal(a):
Ahojky!
Ráda bych vám všem nabídla cedule s vaším mazlíkem. V nabídce jsou i kalendáře, přání (Vánoce, Velikonoce, PF, k narozeninám...), pexeso... pokud máte zájem nebo se chcete dozvědět něco víc, koukněte na stránky www.kreklama.wbs.cz
jé já jsem trubka, až teď jsem si přečetla, že se sem takové příspěvky vkládat nesmí (pokud ho berete jako reklamu), tak vás prosím o jeho vymazání
díky Terka
terted
napsal(a):
Ahojky!
Tak na ty samolepky si taky počkám. Jedna hloupá otázka, jde to i v kočičím provedení? Asi v tom nebude problém, ale raději se ptám
odberryho
napsal(a):
Tak na ty samolepky si taky počkám. Jedna hloupá otázka, jde to i v kočičím provedení? Asi v tom nebude problém, ale raději se ptám
Jde tam cokoliv kdo bude chtít a co na fotce/kách pošle...takže i kočičky, papoušci...i lidé...je to jedno, záleží na každém...v ukázkách je pes, protože jiné zvířátko doma nemám