Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2007 11:53

Ahoj, zdravím všechny příznivce toho úžasného plemene a chtěla bych poprosit o radu. Mám 4měsiční štěndo, zlatého pejska. Máme ho asi 2 měsíce, když jsme si ho brali od chovatelky měl krásnou barvu,středně hnědou. Teď mi každý říkal, že strašně zesvětlal a i mě se zdá, že je mnohem světlejší. Nevím jestli je to normální, nebo ne, jsem co se týče šheltií začátečník. Předem děkuji všem za rady.

4.10.2007 13:56

kalamityjane napsal(a):
Ahoj, zdravím všechny příznivce toho úžasného plemene a chtěla bych poprosit o radu. Mám 4měsiční štěndo, zlatého pejska. Máme ho asi 2 měsíce, když jsme si ho brali od chovatelky měl krásnou barvu,středně hnědou. Teď mi každý říkal, že strašně zesvětlal a i mě se zdá, že je mnohem světlejší. Nevím jestli je to normální, nebo ne, jsem co se týče šheltií začátečník. Předem děkuji všem za rady.

my měli zhruba do 15 měsíců světlého šeltiího zlaťáčka. Pak mu přelínala srst a je z něj mahagon s velmi silným černým přehozem. Změna barvy byla tak výrazná, že si někteří naši známí mysleli, že nám původní pejsek umřel a tenhle je jiný Moje rada zní: počkej a uvidíš (a nezapomeň dokumentovat pomocí fotoaparátu, abys věděla, že to není sen, ale pravda)
Pochopitelně je to individuální záležitost, někteří pejsci moc barvu nezmění. Přikládám nynější fotku, fotky z mládí mám bohužel jenom v papírové formě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík