Ahoj.Pochlubte se svími Tibeťáky!!!!
Tady je můj první Balihara Altan Corgo domácím jménem "APOLLO"
baiwen
napsal(a):
Další můj Tibeťák Cedra z Kopřivového dvora domácím jménem "Cedřik!
baiwen
napsal(a):
A poslední moje tibeťačka Baiwen Padmaraga Drizai domácím jménem "BROOKE"
Více o naší smečce na www.padmaragadrizai.wz.cz
baiwen
napsal(a):
Nová fotka Cedry v 5 letech
baiwen
napsal(a):
apollo
Barunka - moje první tibetská doga. Už za chvíli bude mít doma novou kamarádku - taky tibeťandu ve zlaté barvě. Už se na ni všichni moc těšíme.
baiwen
napsal(a):
Nedalo mi to se taky nepřidat, to je můj tibeťák Simbo a na vánoce mu byly 2 roky
baiwen
napsal(a):
a tady se v létě nuceně fotil se svým harémem
louvre
napsal(a):
a tady se v létě nuceně fotil se svým harémem
Zdravím
Velice se mi libi váš tibeťák a chtěla bych se zeptat jak se jmenuje a po jakých je rodičích.Mockrát díky za odpověď a doufám že jsem budete dávat pořát aktuální fotky.
Já dneska přidávám fotku našeho odchovu Adély.Je to pěkný medvídek
baiwen
napsal(a):
Balihara Altan-Corgo na NVP Olomouc V3
baiwen
napsal(a):
Bohužel Simba nemá PP,byl to můj velký sen a manžel mi ho dal jako dárek na Valentýna, rodiče by měl mít s PP,ale fenku neuchovněnou. Mrzí mě,že s ním nemůžu na výstavy, protože je to zdravé, vitální psisko a mě výstavy od dob vystavování mých kavalířích babiček chybí. Ale co se dá dělat, nic. Přála bych si k němu kámoše nebo kámošku, aby se mohl pořádně vyřádit, protože je to torpédo a kavalírky ve svém věku 11 a 9 let chtějí mít už spíš klid, tak snad do budoucna...
takhle vypadá, když už nás má plný zuby a nechce se fotit
louvre
napsal(a):
Bohužel Simba nemá PP,byl to můj velký sen a manžel mi ho dal jako dárek na Valentýna, rodiče by měl mít s PP,ale fenku neuchovněnou. Mrzí mě,že s ním nemůžu na výstavy, protože je to zdravé, vitální psisko a mě výstavy od dob vystavování mých kavalířích babiček chybí. Ale co se dá dělat, nic. Přála bych si k němu kámoše nebo kámošku, aby se mohl pořádně vyřádit, protože je to torpédo a kavalírky ve svém věku 11 a 9 let chtějí mít už spíš klid, tak snad do budoucna...
takhle vypadá, když už nás má plný zuby a nechce se fotit
Simba je moc nádherný tibeťák aji kdyz nema PP.
baiwen
napsal(a):
Simba je moc nádherný tibeťák aji kdyz nema PP.
Tibeťáci z Padmaraga Drizai
baiwen
napsal(a):
Baiwen,Bhara-Khan a Agáta Padmaraga Drizai
baiwen
napsal(a):
Brooke v ZOO
baiwen
napsal(a):
Fotky našich TD v zimě
Na fotce je Cedra
baiwen
napsal(a):
Cedra
Ahoj, tak dneska to je právě 14 dní, co jsme si domů přivezli naší Džakynku Správně se jmenuje Dscho-ka-ta-ya Altan Corgo. Tady je její fotka
barunka
napsal(a):
Ahoj, tak dneska to je právě 14 dní, co jsme si domů přivezli naší Džakynku Správně se jmenuje Dscho-ka-ta-ya Altan Corgo. Tady je její fotka
A tady je s kamarádkou Barunkou
barunka
napsal(a):
A tady je s kamarádkou Barunkou
,,,a takhle si holky hrajou
janka
napsal(a):
děvčeta, nezlobte s těma krásnýma psama, jeden pak nedělá nic jinýho, než se na ně dívá a tiše závidí
Tak přidávám ještě jednu
barunka
napsal(a):
Tak přidávám ještě jednu
Přidávám fotku džakynky ségry která byla u nás na návštěvě.
baiwen
napsal(a):
Přidávám fotku džakynky ségry která byla u nás na návštěvě.
tak to už je sadismus. já pořád sleduju, co je kde nového mezi tibeťanama a do toho vy!!! a to bydlím v bytě, kde asi být nemůžou, že . ale jsou strašně, strašně moc krásný. tak jenom tiše závidím a přeju vám, ať hezky rostou a máte z nich radost.
janka
napsal(a):
tak to už je sadismus. já pořád sleduju, co je kde nového mezi tibeťanama a do toho vy!!! a to bydlím v bytě, kde asi být nemůžou, že . ale jsou strašně, strašně moc krásný. tak jenom tiše závidím a přeju vám, ať hezky rostou a máte z nich radost.
No to neni nase ale byla u nas na navsteve.My uz mame 3 velky a stenatko cekame az na zimu 2006/2007
Na fotce je naše Cedra její 5 let.
janka
napsal(a):
tak dneska nic? čekám, co mi pošlete a povíte hezkýho, jací jsou kromě toho, že jsou krásní. jakou mají povahu? paní Žižková má ve Světě psů každý měsíc povídání o tibeťanech a to je první, co vždycky čtu.
Jo ona umi pekne mluvit a psat.
nickdo
napsal(a):
Je pravda, ze tibetanky nesmrdi?
Jo to je pravda.Mají samočistící strst a nejsou vubec citit.Rika to kazdy kdo k nam prijde.
Na fotce Baoding Padmaraga Drizai - 4 týdny
baiwen
napsal(a):
Jo to je pravda.Mají samočistící strst a nejsou vubec citit.Rika to kazdy kdo k nam prijde.
Na fotce Baoding Padmaraga Drizai - 4 týdny
...8 týdenní Barunka
S tou srstí to je pravda - zrovna minulý týden se jedna známá divila, že Bára vůbec nesmrdí psem. Oni i když se třeba rochní v hlíně a jsou jak čuňátka, tak za chvilku už jsou zase krásně čisťoučký
barunka
napsal(a):
...8 týdenní Barunka
S tou srstí to je pravda - zrovna minulý týden se jedna známá divila, že Bára vůbec nesmrdí psem. Oni i když se třeba rochní v hlíně a jsou jak čuňátka, tak za chvilku už jsou zase krásně čisťoučký
Tibeťáci jsou výborní hlídači, neunikne jim ani myška - a u nás to platí doslova, protože naše Barunka ty myšky s oblibou loví - zakousne, ale nesežere a pak kolem ní skáče, jak kobylka
Jsou to i výborní zahradníci - rádi hrabou díry nejrůznějších rozměrů, přesazujou, zkracujou a zastřihávaj, vytvářejí bonsaje.
barunka
napsal(a):
Tibeťáci jsou výborní hlídači, neunikne jim ani myška - a u nás to platí doslova, protože naše Barunka ty myšky s oblibou loví - zakousne, ale nesežere a pak kolem ní skáče, jak kobylka
Jsou to i výborní zahradníci - rádi hrabou díry nejrůznějších rozměrů, přesazujou, zkracujou a zastřihávaj, vytvářejí bonsaje.
To muzu take potvrdit.Jednou k nam nekdo skousel lezt pres plot protoze tam psovi spadl balonek a nase Cedra ho nafla po ruce.ALe ma stesti ze ho jen varovala aby odesel.Jinak ten pan mohl skoncit bez ruky.
Mysi,potkany,krtky atd. tu uz nemame co jsme meli kokry.Ale nasi znamy maji dve Tibetanky (Agatu a Bharu) a ty jim vzdycky prelezou pres plot na pole a tam honi mysky.
Bhara a Agata na fotce
baiwen
napsal(a):
To muzu take potvrdit.Jednou k nam nekdo skousel lezt pres plot protoze tam psovi spadl balonek a nase Cedra ho nafla po ruce.ALe ma stesti ze ho jen varovala aby odesel.Jinak ten pan mohl skoncit bez ruky.
Mysi,potkany,krtky atd. tu uz nemame co jsme meli kokry.Ale nasi znamy maji dve Tibetanky (Agatu a Bharu) a ty jim vzdycky prelezou pres plot na pole a tam honi mysky.
Bhara a Agata na fotce
Ahoj! Já se vždycky na ty Vaše tibeťánky ráda mrknu. Jak se tady množí
Jedete do Ostravy na výstavu? Že bych se mrkla, pokud bude čas. Mám v plánu kouknout na pyrenejáky a tibety.
lucky
napsal(a):
Ahoj! Já se vždycky na ty Vaše tibeťánky ráda mrknu. Jak se tady množí
Jedete do Ostravy na výstavu? Že bych se mrkla, pokud bude čas. Mám v plánu kouknout na pyrenejáky a tibety.
jj my tam budeme urcite.asi prihlasime nase kremacka Apolla.
baiwen
napsal(a):
jj my tam budeme urcite.asi prihlasime nase kremacka Apolla.
Ten váš Apollo je fakt nádhernej! Já jsem zvědavá, jak se vybarví naše Džakynka
barunka
napsal(a):
Ten váš Apollo je fakt nádhernej! Já jsem zvědavá, jak se vybarví naše Džakynka
No rekla bych ze nebude az tak svetla jako Apollo.To víte že Apollo je polobrácha Džakynky???
baiwen
napsal(a):
No rekla bych ze nebude az tak svetla jako Apollo.To víte že Apollo je polobrácha Džakynky???
Vím, mají stejnou maminku. Džakynka bude asi zlatá po tatínkovi
barunka
napsal(a):
Vím, mají stejnou maminku. Džakynka bude asi zlatá po tatínkovi
Moje zlatíčka
barunka
napsal(a):
Moje zlatíčka
Naši Tibeťaci.Kdyby ste měl někdo zájem mrkněte na www.padmaragadrizai.wz.cz
baiwen
napsal(a):
Brooke na posteli 14 měsíců
baiwen
napsal(a):
Apollo dělá chůvu ale moc ho to nebaví!!
baiwen
napsal(a):
Díky moc.A co tvůj hafák?
Děkuji za zeptání,Monty říká,že dobrý.U nás je pořád ještě zima,sněhu habaděj,takže je spokojený.Léto on moc nemusí,ještě tak v řece.Chystáme se na výstavu do Ostravy,tak už se těší.On totiž bere výstavy jako jednu velkou seznamku s psíma holkama a případnýma nevěstama,takže si vždycky užívá.
sona1
napsal(a):
Děkuji za zeptání,Monty říká,že dobrý.U nás je pořád ještě zima,sněhu habaděj,takže je spokojený.Léto on moc nemusí,ještě tak v řece.Chystáme se na výstavu do Ostravy,tak už se těší.On totiž bere výstavy jako jednu velkou seznamku s psíma holkama a případnýma nevěstama,takže si vždycky užívá.
Takhle roste naše Džakynka - v neděli jí budou 3 měsíce. Už nám pěkně zlátne
barunka
napsal(a):
Takhle roste naše Džakynka - v neděli jí budou 3 měsíce. Už nám pěkně zlátne
Dáte si čaj nebo kafíčko??
janka
napsal(a):
ta je tak krásná, už jsem si říkala, že si napíšu o fotky miminka. řekněte mi upřímně, máte je doma nebo venku?
No upřímně - já bych si je brala třeba i do postele (Džakynku si tam občas beru), ale manžel už z toho tolik nadšený není.
Holky jsou převážně venku, ale bereme si je i domů. Třeba večer nebo o víkendech. Nejdřív to všude prošmejdí, hlavně v kuchyni, jestli jsme někde nezapomněli něco dobrýho a pak si lehnou a vydrží tak několik hodin.
barunka
napsal(a):
No upřímně - já bych si je brala třeba i do postele (Džakynku si tam občas beru), ale manžel už z toho tolik nadšený není.
Holky jsou převážně venku, ale bereme si je i domů. Třeba večer nebo o víkendech. Nejdřív to všude prošmejdí, hlavně v kuchyni, jestli jsme někde nezapomněli něco dobrýho a pak si lehnou a vydrží tak několik hodin.
Ahoj, chodí sem ještě vůbec někdo? Jak se mají vaši tibeťáčci??? Chystáte se na nějakou výstavu v nejbližší době?
barunka
napsal(a):
Ahoj, chodí sem ještě vůbec někdo? Jak se mají vaši tibeťáčci??? Chystáte se na nějakou výstavu v nejbližší době?
Už mi jsou 3 měsíce!
baiwen
napsal(a):
baiwen
napsal(a):
Tak je to tady.Máme nový vzhled stránek.Kdo chcete můžete se podívat a zanechat nám tam nějaký ten vzkazík
http://www.padmaragadrizai.wz.cz/
baiwen
napsal(a):
Tak je to tady.Máme nový vzhled stránek.Kdo chcete můžete se podívat a zanechat nám tam nějaký ten vzkazík
http://www.padmaragadrizai.wz.cz/
Džakynka už dává Barunce pěkně zabrat
baiwen
napsal(a):
Tak tohle je náš Balihara (Apollo) Altan-Corgo focený 7.4.2006
baiwen
napsal(a):
A tohle je Cedra taky focená 7.4.2006
baiwen
napsal(a):
A tohle je náš poslední tibeťák Baiwen (Brooke) Padmaraga Drizai taky focená 7.4.2006
mata
napsal(a):
Teda já koukám, že Džakynka roste doslova jako z vody!
Moc jí to sluší a umí hezky zlobinkat starší kamarádky...
Díky za pochvalu. Dneska jsme vzali obě holky do města, aby si Džaky zvykala, ale u ní to není vůbec potřeba - je to suverénka a nic ji nerozhodí. Uvidíme, jak nám to půjde na naší první výstavě
Tak nám za měsíc držte palce
laten
napsal(a):
Hledám v katalogu Ostrava přihlášenou Bručinku a Apola a nic. To je škoda, chtěl jsem je vidět a fandit jim v kruhu.
No bohužel jsme je nepřihlásily.Nějak jsme to prošvihly.Navíc má Bručik prostřelenou nožičku a Apollo měl ulomený drápek a kulhal a nevěděly jsme jestli by kulhal nebo ne.Ale jestli budete v Brně tak tam budeme mít oba dva a s Cedřikem půjdu na Junior Handling.Takže tam budou všichni 3.
baiwen
napsal(a):
No bohužel jsme je nepřihlásily.Nějak jsme to prošvihly.Navíc má Bručik prostřelenou nožičku a Apollo měl ulomený drápek a kulhal a nevěděly jsme jestli by kulhal nebo ne.Ale jestli budete v Brně tak tam budeme mít oba dva a s Cedřikem půjdu na Junior Handling.Takže tam budou všichni 3.
Jak se vám to proboha stalo??? Myslím tu prostřelenou nožičku, snad to neudělal někdo naschvál!?
My do toho Brna asi nepojedeme, prý ten rozhodčí nemá rád zlaté tibeťáky, tak nevím, ale určitě pojedeme do Boleslavi.
barunka
napsal(a):
Jak se vám to proboha stalo??? Myslím tu prostřelenou nožičku, snad to neudělal někdo naschvál!?
My do toho Brna asi nepojedeme, prý ten rozhodčí nemá rád zlaté tibeťáky, tak nevím, ale určitě pojedeme do Boleslavi.
No my si myslime kdo to byl ale nemáme to jak dokázat.Máme tu strašný sousedy.Oni nevidí na zahradě pejsky ale peníze.Jsou strasně závistiví.
No my víme že nemá rád zlaté ale stejně pojedeme.Chceme mít posudky od různých rozhodčí a navíc když už tam budeme tak ho přihlásíme.No budeme tam mít všechny 3
baiwen
napsal(a):
No my si myslime kdo to byl ale nemáme to jak dokázat.Máme tu strašný sousedy.Oni nevidí na zahradě pejsky ale peníze.Jsou strasně závistiví.
No my víme že nemá rád zlaté ale stejně pojedeme.Chceme mít posudky od různých rozhodčí a navíc když už tam budeme tak ho přihlásíme.No budeme tam mít všechny 3
Tedato je síla s tím úrazem
nám sousedi taky pořád vyhrožujou,ale věřím,že vyhrožujou!!!!!!!!!
Tak držím palce na brzke uzdravení
nada
napsal(a):
Tedato je síla s tím úrazem
nám sousedi taky pořád vyhrožujou,ale věřím,že vyhrožujou!!!!!!!!!
Tak držím palce na brzke uzdravení
Tak to je teda fakt hrozný. Některý lidi jsou fakt hnusný, tohle nikdy nepochopím, jak někdo může ublížit zvířeti!!! Držíme taky palce, ať je brzy zdravá a hlavně ať už se nic podobného neopakuje!
S tím Brnem si to ještě rozmyslím, ona by to byla naše první opravdická výstava (když nepočítám klubovku v Kladně) a dostat se hned k takovému rozhodčímu ..., ještě uvidíme. A co do Boleslavi - pojedete???
barunka
napsal(a):
Tak to je teda fakt hrozný. Některý lidi jsou fakt hnusný, tohle nikdy nepochopím, jak někdo může ublížit zvířeti!!! Držíme taky palce, ať je brzy zdravá a hlavně ať už se nic podobného neopakuje!
S tím Brnem si to ještě rozmyslím, ona by to byla naše první opravdická výstava (když nepočítám klubovku v Kladně) a dostat se hned k takovému rozhodčímu ..., ještě uvidíme. A co do Boleslavi - pojedete???
No já taky doufám.U nich nikdy nikdo neví.
No my hlavně jedeme do Brna taky z toho že jsme se domluvily se známýma co mají od nás sestřičku Brooke že tam pojedeme a oni taky budou vystavovat.
Do Boleslavy by jsme taky měli jet.Ale ještě uvidíme.Do Kladna taky jedeme budeme bonitovat Apinka a možná ho i vystavíme ale to ještě nevíme na 100%.
baiwen
napsal(a):
A tohle je náš poslední tibeťák Baiwen (Brooke) Padmaraga Drizai taky focená 7.4.2006
Tak to se v Kladně uvidíme, jsme s Džakynkou přihlášený do třídy štěňátek
Bude to naše úplně první výstava, tak jsme moc zvědaví
, jak nám to půjde.
barunka
napsal(a):
Tak to se v Kladně uvidíme, jsme s Džakynkou přihlášený do třídy štěňátek
Bude to naše úplně první výstava, tak jsme moc zvědaví
, jak nám to půjde.
Řekla bych že Džaky to půjde skvěle jako její mu bráchovi.
Jinak přikládám včerejší fotku Cedřika.
nika
napsal(a):
Baiwen: Už dlouhou dobu mi vrtá hlavou, proč je Cedra taková jinačí než ostatní dogy...taková hezčí. Není to tou delší srstí na hlavě a uších? Nebo je v tom něco jiného?
Nika: No je to možné.Většinou mají tu srst kratší.Ale ještě před rokem neměla takovouhle velkou hřívu.teďka je to náš medvídek.
baiwen
napsal(a):
Veselé Velikonoce
baiwen
napsal(a):
Veselé Velikonoce
Baiwen: Hrozně se mi to líbí.
Přikládám foto z Ostravy, doufám, že se majitelé nebudou zlobit.
nika
napsal(a):
Baiwen: Hrozně se mi to líbí.
Přikládám foto z Ostravy, doufám, že se majitelé nebudou zlobit.
Jéééé krásná fotka.Nemáš ještě nějakého tibeťáčka?Já nemám vůbec žádné fotky.Kdyžtak kdybys byla tak hodná a poslala mi je na muj mail drakyi@email.cz meli jsme tam odchov a shanim fotky.Treba ho mas prave ty vyfoceneho.
baiwen
napsal(a):
Jéééé krásná fotka.Nemáš ještě nějakého tibeťáčka?Já nemám vůbec žádné fotky.Kdyžtak kdybys byla tak hodná a poslala mi je na muj mail drakyi@email.cz meli jsme tam odchov a shanim fotky.Treba ho mas prave ty vyfoceneho.
Fotky tibetských dog mám jen tyto dvě, ale i tak jsem Ti je poslala na email.
nika
napsal(a):
Fotky tibetských dog mám jen tyto dvě, ale i tak jsem Ti je poslala na email.
Díky moc.To já jen kvůli tomu jestli nemáš našeho Artura.Přikládám jeho foto jak byl u nás v lednu.
nika
napsal(a):
Jééé ten je pěknej. Ale já si prostě nemůžu pomoct, mě se bude vždycky nejvíc líbit Cedra. Čím to, že ji ta hříva tak narostla?
No tak to já sama nevím.Taťka Falco má taky hřívu ale jinačí než Cedra.takže já fakt nevím.Když se ti tak líbí Cedra tak přikládám další její fotečku
lenka schneiderová

baiwen
napsal(a):
JJ je to proste nas Cedrik.Uz se tesim na jeji dalsi steniky
Ahoj všichni,
jsme zrovna tak jako Vy,obdivovateli Tibetských dog.
Zbláznili jsme se do nich natolik,že jich máme doma 5!!!
Všechny budou představeny pod fotografiemi v dalších příspěvcích!Odchovali jsme čtyři vrhy štěňátek,jen tak pro zajímavost Apollo a Džakynka,které dobře znáte z této diskuze jsou jedni z nich
.Naše smečka se skládá z Agáty (Arama Velká Rádná),Fandy(Feng-Pao Zangao,Ambaly (Ambala Altan-Corgo),Onie(Onassia Strážce z Tibetu) a náš nejmladší přírůstek Ponča(Po-Nya Strážce z Tibetu)
Posíláme aktuelní fotku ze sobotní výstavy v Hradci Králové,kde nám Ponča udělala velikou radost a vyhrála - Výborná1,Vítěz třídy,Krajský vítěz a BIG1!!!!!
lenka schneiderová

lenka schneiderová
napsal(a):
Ahoj všichni,
Všechny budou představeny pod fotografiemi v dalších příspěvcích!Odchovali jsme čtyři vrhy štěňátek,jen tak pro zajímavost Apollo a Džakynka,které dobře znáte z této diskuze jsou jedni z nich
.Naše smečka se skládá z Agáty (Arama Velká Rádná),Fandy(Feng-Pao Zangao,Ambaly (Ambala Altan-Corgo),Onie(Onassia Strážce z Tibetu) a náš nejmladší přírůstek Ponča(Po-Nya Strážce z Tibetu)
Posíláme aktuelní fotku ze sobotní výstavy v Hradci Králové,kde nám Ponča udělala velikou radost a vyhrála - Výborná1,Vítěz třídy,Krajský vítěz a BIG1!!!!!
Představujeme Agátu (maminka Apouška a Džakynky)
lenka schneiderová
napsal(a):
Ahoj všichni,
Ahojky.Je super že se vám už konečně podařilo sem zaregistrovat.Zase o někoho navíc.
Taky ještě jednou moc gratuluji k pěkné výhře v Hradci
lenka schneiderová

lenka schneiderová
napsal(a):
Představujeme Agátu (maminka Apouška a Džakynky)
Představujeme Fandu
lenka schneiderová

baiwen
napsal(a):
Ahojky.Je super že se vám už konečně podařilo sem zaregistrovat.Zase o někoho navíc.
Taky ještě jednou moc gratuluji k pěkné výhře v Hradci
Představujeme Ambalu
lenka schneiderová

lenka schneiderová

lenka schneiderová

barunka
napsal(a):
...a Džakynka taky
Barunka má super povahu,je to takové miloučké zlatíčko,doufám,že trochu toho dobrého od ní okouká ta naše krásná princezna.Posílala jsem fotky z Hradce Martině H. na Slovensko a Džakynka jí velice zaujala,píše samou chválu.
lenka schneiderová

lenka schneiderová
napsal(a):
Barunka má super povahu,je to takové miloučké zlatíčko,doufám,že trochu toho dobrého od ní okouká ta naše krásná princezna.Posílala jsem fotky z Hradce Martině H. na Slovensko a Džakynka jí velice zaujala,píše samou chválu.
Tak první fotku pro pobavení,Terezka ve snaze vyfotit všechny tři holky najednou, sražená poplašňákem Pájinou na zem!!
lenka schneiderová

lenka schneiderová
napsal(a):
Tak první fotku pro pobavení,Terezka ve snaze vyfotit všechny tři holky najednou, sražená poplašňákem Pájinou na zem!!
Bailaya a Candramashyi Altan-Corgo
lenka schneiderová

lenka schneiderová
napsal(a):
Bailaya a Candramashyi Altan-Corgo
Ahoj,nemá z Vás někdo výsledky z NV v Otravě?Stále se k nim nemohu dopracovat a moc by mě to zajímalo.Díky Lenka
lenka schneiderová
napsal(a):
Ahoj,nemá z Vás někdo výsledky z NV v Otravě?Stále se k nim nemohu dopracovat a moc by mě to zajímalo.Díky Lenka
Džakynka 23.4.2006
baiwen
napsal(a):
Tak po čase zase přicházím s novou fotkou Bručinky a Apolla
baiwen
napsal(a):
Tak po čase zase přicházím s novou fotkou Bručinky a Apolla
Pěkná fotečka. Tak já taky přidám, nějakou novější
barunka
napsal(a):
Pěkná fotečka. Tak já taky přidám, nějakou novější
...a ještě jedna - Džakynka přistižena při činu
baiwen
napsal(a):
Ahoj! Včera jsme byli na mezinárodce v Praze. Vedle nás měli kruh tibeťánci, takže jsem mohla občas kouknout. Taky jsem udělala nějaké fotky, bohužel, vyznám se ve fundlech a ne v tibeťanech, takže se omlouvám, že nevím většinou, co je to za psy, ale možná je poznáte. Myslela jsem, že uvidím Apolla, ale škoda, snad jindy.
Takže dávám vám tady nějaké fotečky. Tento pes nevím, jak se jmenoval...ale hezký. Nevím, nejsem přes tibety...nemá malý stop?
lucky
napsal(a):
Ahoj! Včera jsme byli na mezinárodce v Praze. Vedle nás měli kruh tibeťánci, takže jsem mohla občas kouknout. Taky jsem udělala nějaké fotky, bohužel, vyznám se ve fundlech a ne v tibeťanech, takže se omlouvám, že nevím většinou, co je to za psy, ale možná je poznáte. Myslela jsem, že uvidím Apolla, ale škoda, snad jindy.
Takže dávám vám tady nějaké fotečky. Tento pes nevím, jak se jmenoval...ale hezký. Nevím, nejsem přes tibety...nemá malý stop?
lucky
napsal(a):
toto by podle čísla měla být fna ve třídě mladých -Badua Grags-pa
lucky
napsal(a):
toto by podle čísla měla být fna ve třídě mladých -Badua Grags-pa
MOc se mi tam líbila tato čokoládová fena. Ani jsem nevěla, že mohou mít takovou barvičku. Moc hezká. Mám pocit, že snad něco vyhrála, ale nevím, u nás byl frmol, jen jsem sem tam zahlídla vedle a něco cvakla.
Podle čísla by to měla být Boromaraja Namba Tibet
lucky
napsal(a):
MOc se mi tam líbila tato čokoládová fena. Ani jsem nevěla, že mohou mít takovou barvičku. Moc hezká. Mám pocit, že snad něco vyhrála, ale nevím, u nás byl frmol, jen jsem sem tam zahlídla vedle a něco cvakla.
Podle čísla by to měla být Boromaraja Namba Tibet
a v pohybu
lucky
napsal(a):
Ahojky.Fotky jsou super.Apolla jsme tam nehlasily ale za mesic jedeme na KV Zlín tak nám drž palečky.A pak jeste pojedeme na MVP Brno
Tak alespon nejaka ta Apollova fotka
baiwen
napsal(a):
Ahojky.Fotky jsou super.Apolla jsme tam nehlasily ale za mesic jedeme na KV Zlín tak nám drž palečky.A pak jeste pojedeme na MVP Brno
Tak alespon nejaka ta Apollova fotka
Budeme držet palečky. My to měli do září asi poslední výstavu. Nyní čeká Darés na nevěsty a chci mu nechat odpočinek. Už mu to leze na nervy. A potřebuje čas dospět. Ve svém věku dosáhl co mohl. Táta sice zvažuje taky ještě to Brno, ale já už bych ho netahala. Spíš že to není tak daleko od Frýdku - Místku, jako Praha atd. Takže možná se tam uvidíme, pokud se ještě rozhodneme ho tam přihlásit. Jiank pojedeme až na klubovky do Prahy v září a to i s malým přírůstkem.
lucky
napsal(a):
Budeme držet palečky. My to měli do září asi poslední výstavu. Nyní čeká Darés na nevěsty a chci mu nechat odpočinek. Už mu to leze na nervy. A potřebuje čas dospět. Ve svém věku dosáhl co mohl. Táta sice zvažuje taky ještě to Brno, ale já už bych ho netahala. Spíš že to není tak daleko od Frýdku - Místku, jako Praha atd. Takže možná se tam uvidíme, pokud se ještě rozhodneme ho tam přihlásit. Jiank pojedeme až na klubovky do Prahy v září a to i s malým přírůstkem.
Děkujeme.No my jeste pojedeme za 14 dní Apolla uchovnit tak jsem zvedava a pak uz taky bude cekat na nejake ty nevesty.A sem tam nejakou tu vystavu.
Jinak je super ze budeš mít přírůstek.Bude to fenečka nebo pejsek?No ja budu mit asi taky novy prirustek ale neco mensiho Shih-tzu.Na noveho Tibetaka si jeste pockam.
baiwen
napsal(a):
Děkujeme.No my jeste pojedeme za 14 dní Apolla uchovnit tak jsem zvedava a pak uz taky bude cekat na nejake ty nevesty.A sem tam nejakou tu vystavu.
Jinak je super ze budeš mít přírůstek.Bude to fenečka nebo pejsek?No ja budu mit asi taky novy prirustek ale neco mensiho Shih-tzu.Na noveho Tibetaka si jeste pockam.
Už ho máme doma! Mrkni do moderky na novofundlanďani 3 a 4. Je tam. Fabricius od Trojské skály, polobratr Darése...stejná máma, ale táta Holanďan Nonino v.d. Turfhoeve . Fabby má nyní 11 týdnů a roste jako z vody. Takže máme zase tři psy. Cliff bude mít za měsíc 14 let. Je v těch fundlácích 3 na konci nejnovější foto.
lucky
napsal(a):
Už ho máme doma! Mrkni do moderky na novofundlanďani 3 a 4. Je tam. Fabricius od Trojské skály, polobratr Darése...stejná máma, ale táta Holanďan Nonino v.d. Turfhoeve . Fabby má nyní 11 týdnů a roste jako z vody. Takže máme zase tři psy. Cliff bude mít za měsíc 14 let. Je v těch fundlácích 3 na konci nejnovější foto.
Jeee ten je uzasnygratuluju.Ja bych taky moc chtela Novofundlandana.Az budu bydlet sama tak je budu chovat urcite
moc se mi libi.
baiwen
napsal(a):
Jeee ten je uzasnygratuluju.Ja bych taky moc chtela Novofundlandana.Az budu bydlet sama tak je budu chovat urcite
moc se mi libi.
Džakynka vyhlíží Barunku, kdy už se konečně vrátí z procházky
baiwen
napsal(a):
Spící princ
baiwen
napsal(a):
Medvědice
baiwen
napsal(a):
Ahojky máte moc krásné tibetský dogy... Já osobně mám doma také tibetskou dogu , a tak vám sem taky posílám její fotku je to pes a jmenuje se simbo ,