Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2007 13:23

Doporučíte mi nějaký cvičák v Brně?
Postupem času budu potřebovat pro mě a 2letého GR - dosud nikdy na cvičáku nebyl (prý), spoustu povelů zná, ale bude potřeba hodně a hodně doladit.
A zajímalo by mě, pokud sami chodíte, kdy se obvykle cvičí - nějak to na žádných stránkách cvičáků nemůžu najít, přitom ty hodiny jsou pro mě dost důležité.

22.10.2007 13:19

roony napsal(a):
Postupem času budu potřebovat pro mě a 2letého GR - dosud nikdy na cvičáku nebyl (prý), spoustu povelů zná, ale bude potřeba hodně a hodně doladit.
A zajímalo by mě, pokud sami chodíte, kdy se obvykle cvičí - nějak to na žádných stránkách cvičáků nemůžu najít, přitom ty hodiny jsou pro mě dost důležité.

Jejda, to tu nikdo z Brna nechodí na cvičák?

22.10.2007 16:43

roony napsal(a):
Jejda, to tu nikdo z Brna nechodí na cvičák?

Ahoj, já se na cvičák teprve chystám, náš prcek má teprve 4 měsíce. Kam máš v plánu chodit? Většina cvičáků má internetové stránky a tam je to většinou napsané, kdy se cvičí. Pokud ne, tak je tam mail, popř telefon kam se dá zavolat. Já osobně zvažuji VFU, psí školu na ostrově a zetor, jelikož to mám nejblíž.

23.10.2007 14:15

kalamityjane napsal(a):
Ahoj, já se na cvičák teprve chystám, náš prcek má teprve 4 měsíce. Kam máš v plánu chodit? Většina cvičáků má internetové stránky a tam je to většinou napsané, kdy se cvičí. Pokud ne, tak je tam mail, popř telefon kam se dá zavolat. Já osobně zvažuji VFU, psí školu na ostrově a zetor, jelikož to mám nejblíž.

No to já právě nevím - myslela jsem, že mi třeba někdo něco doporučí...
Lidi mi chválili radili psí školu Alan, hodí se mi i ty hodiny, ale vybráno ještě nemám, sháním ta doporučení.

24.10.2007 12:10

roony napsal(a):

Ahoj, já chodím s beardedkama na VFU, sice ne na poslušnost, ale na agility. A můžu jen a jen chválit
Více info je na www.kkpedigreevfu.estranky.cz snad jsem to napsala správně:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík