Přeočkování leptospirózy?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.10.2007 18:42

zdravím všechny, chtěla bych znát vaši zkušenost. Mám tří měsíční štěně berňáka, a dnes jsme byli na třetím očkování těch všech možných nemocí. Tím toto končí a očkuje se znovu za rok, i tak nám to veterinář napsal do průkazu. Pak mi ale řekl, ať za měsíc přijdeme ještě na přeočkování leptospirózy, že to bude lepší. Nevíte proč, máte s tím taky zkušenost? Protože už jednoho psa máme, ale ten další přeočkování nepotřeboval, i když jsou to tři roky zpátky. Díky za reakce.

25.10.2007 22:32

marky88 napsal(a):
zdravím všechny, chtěla bych znát vaši zkušenost. Mám tří měsíční štěně berňáka, a dnes jsme byli na třetím očkování těch všech možných nemocí. Tím toto končí a očkuje se znovu za rok, i tak nám to veterinář napsal do průkazu. Pak mi ale řekl, ať za měsíc přijdeme ještě na přeočkování leptospirózy, že to bude lepší. Nevíte proč, máte s tím taky zkušenost? Protože už jednoho psa máme, ale ten další přeočkování nepotřeboval, i když jsou to tři roky zpátky. Díky za reakce.

Ahoj, nevím jaké očkování jakými vakcínami máš, takže to řeknu jenom obecně. Na samolepce, co se lepí do očkováku, má leptospiróza značku L. Tak se podívej kolikrát jí tam máš, má se přeočkovávat po třech týdnech (měsíci) Takže pokud jí máš už jednou přeočkovanou tak potom stačí až za rok.

26.10.2007 01:09

marky88 napsal(a):

Zkontroluj si nalepky v ockovaku. Vakcina proti leptospiroze se dava v prvnim roce zivota dvakrat, pak po roce vzdy jednou....tak mrkni.

Přidejte reakci

Přidat smajlík