Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2007 21:38

Máte někdo zkušenost s panem Desenským?

31.10.2007 17:45

rude napsal(a):

moje teta má. Pořídila si dospělého psa Border kolie, který ji systematicky napadal, nenechal se od ní ošetřovat (byl na těžké operaci zadní nohy kvůli špatně zahojené zlomenině - koukali mu z nohy šrouby, takže to chtělo denní ošetřován), nenechal se od ní ani pohladit, na ostatní členy rodiny (chlapy) byl milionový. Po roce všehomožného zkoušení jak docílit, aby ji pes alespoň toleroval ve smečce se obrátila na p.Desenského. Tehdy se pes ještě dolečoval,tak tam byli několikrát a vždy bez něj. Do jednoho měsíce, kdy se řídili radami se situace začala zlepšovat, dnes si od ni nechá i čistit zuby. Ať si říká kdo chce co chce, tohle je jednoznačně pozitivní zkušenost

31.10.2007 17:58

rude napsal(a):

Některé jeho metody možná mohou být zvláštní, ale asi opravdu fungují. Má i své webové stránky se spoustou diskuzních témat a občas tam nahlédnu pro radu:-)

31.10.2007 20:19

sarulka napsal(a):
Některé jeho metody možná mohou být zvláštní, ale asi opravdu fungují. Má i své webové stránky se spoustou diskuzních témat a občas tam nahlédnu pro radu:-)

já právě nevím, zda ho mám zkusit. mám psa, co napadá ostatní psy a nikdo mi není schopen poradit, nějaké fuj a pokárání neplatí, Desenský mi tvrdil, že má špatnou socializaci vůči cizím psům. nevím, co mám dělat...mám z toho hlavu jek dýni...
a nedokážu si představit, jak by mi pomohl...ale nejspíš je to tím, že tomu nerozumím...

31.10.2007 20:38

rude napsal(a):

Já s ním zkušenost nemám....teda jednou jsem se na něj obrátila s prosbou o radu, ale nic z toho nebylo. Takže ten pán je mi nesympatický.

1.11.2007 09:10

sarulka napsal(a):

Můžete sem prosím dát odkaz na jeho stránky? Díky!

1.11.2007 09:46

cherry napsal(a):
Můžete sem prosím dát odkaz na jeho stránky? Díky!

pro cherry

http://www.psycholog-psu.com/

1.11.2007 09:48

roony napsal(a):
pro cherry

http://www.psycholog-psu.com/

Děkuji

1.11.2007 21:12

danan napsal(a):
Já s ním zkušenost nemám....teda jednou jsem se na něj obrátila s prosbou o radu, ale nic z toho nebylo. Takže ten pán je mi nesympatický.

Desenského osobně neznám, ale za náštěvu nic nedáš, zkusila bych to.

Péťo a napadá tvůj pes opravdu každýho psa? Mýho pesana kdysi napadl beauceron, kousl ho do nohy a do ucha a můj pes pak začal vyjíždět na velký černý psy, naštěstí se to ale sparavilo a už nenapadá, sic občas na nějakýho psa zavrčí, ale to je v normálu.
A zkusili jste vyrazit třeba na cvičák? Já bych do toho šla, ale jestli by byl ve stresu a napadal tam opravdu každýho psa, co zkusit školku pro štěňata, nebo vyjíždí i na ně? Pak že byste postupně přešli k větším pejskům.
No asi sem neporadila, ale snaha byla .
Jo a hlavně se psům nevyhýbejte.

Manča

Přidejte reakci

Přidat smajlík