jiric

makki
napsal(a):
Souhlasím. Je to přinejmenším divné. Asi se zájemci moc nepohrnou, aby třeba nedostali jednu po držce.
To vypadá spíš na provokaci. Dejte sem fotku a kontakt, jestli je to pravda, tak si ji klidně vezmu. Mám naháčky tři, jsou bezvadní, skoro pořád je někdo doma a kdyby něco, všude máme dlažbu. Tak čekám.
jiric
napsal(a):
To vypadá spíš na provokaci. Dejte sem fotku a kontakt, jestli je to pravda, tak si ji klidně vezmu. Mám naháčky tři, jsou bezvadní, skoro pořád je někdo doma a kdyby něco, všude máme dlažbu. Tak čekám.
Provokace to rozhodně není. Ale nejsem na netu každý den. Je to fenka mojí známé, a dělá jí doma problémy, když ji zapomene v bytě. Začala trochu vyjíždět i na jejího syna. Fotku nemám, kontakt pošlu mejlem.
jiric

danan
napsal(a):
Provokace to rozhodně není. Ale nejsem na netu každý den. Je to fenka mojí známé, a dělá jí doma problémy, když ji zapomene v bytě. Začala trochu vyjíždět i na jejího syna. Fotku nemám, kontakt pošlu mejlem.
Jak může někdo psa zapomenout v bytě ? A zrovna naháče ? To jako normálně bydlí venku v boudě nebo co ? Kolik je tomu synovi ?
jiric
napsal(a):
Jak může někdo psa zapomenout v bytě ? A zrovna naháče ? To jako normálně bydlí venku v boudě nebo co ? Kolik je tomu synovi ?
fenka je doma v bytě, ale když jdou pryč tak ji zavírají v předsíni. Venku v boudě nebydlí, zase až tak nezodpovědná není. syn je malý, 4 roky. není to tak, že by je nechali aby si dělali oba co chtějí.....
danan
napsal(a):
Před chvílí mi přišel tento mejl:
Hledá se majitel pro tříletou fenu čínského naháče, kastrovanou. Je zdravá, nevhodná k dětem, nesnáší samotu ( všechno posere), prostě čokl pro důchodce.
No, je sice skvělý, že jsou mi tady zakládány témata o tom, jak jsem hnusná a urýpaná kráva. Ale že bych o nějakém psovi, který nutně potřebuje pomoct, řekla, že je to posranej čokl akorát pro důchodce... Nevim. To je humáč!
impact
napsal(a):
No, je sice skvělý, že jsou mi tady zakládány témata o tom, jak jsem hnusná a urýpaná kráva. Ale že bych o nějakém psovi, který nutně potřebuje pomoct, řekla, že je to posranej čokl akorát pro důchodce... Nevim. To je humáč!
něco podobnýho jsem čekala.
jen jsem překopírovala, jak mi to přišlo....asi to byla chyba....měla jsem to upravit.
Hele, zapomeňte na to, ať si majitelka sežene nový domov sama. Jdu pryč
danan
napsal(a):
něco podobnýho jsem čekala.
jen jsem překopírovala, jak mi to přišlo....asi to byla chyba....měla jsem to upravit.
Hele, zapomeňte na to, ať si majitelka sežene nový domov sama. Jdu pryč
A divíš se? Do prdele hledám už x let nový domov pro spoustu psů, snažím se pomáhat, kde to jen jde a ty umíš co? Jen drbat a pomlouvat.
haninka
napsal(a):
Impact, nečíl se, Tví sobi nemaj chybu . H.
Čílím se. (http://ifauna.cz/rub riky/mdiskuse/show.php?tema=282741 &r=7&m=1&page=1 - a někdo takovej mi bude kázat o morálce...)
Jinak k těm sobům - nejsou moji. Vyfásla jsem je včera večer na chatu na spravení nálady a byli tak boží, že jsem je hned musela poslat dál.