Zdravím všechny nejen brněnské pejskaře!
S kamarádkou jsme se rozhodli uspořádat společnou procházku kavalírků, ale můžete přijít i s jiným pejskem.
Sraz je v Bystrci na ulici Teyschlová (dám sem mapku, snad tam půjde něco vyčíst). A kdy? Tuto neděli 22.1. 2006 v 9:30. A jelikož je hrozná zima, předpokládám, že budeme kolem oběda doma.
listicka
napsal(a):
Zdravím všechny nejen brněnské pejskaře!
S kamarádkou jsme se rozhodli uspořádat společnou procházku kavalírků, ale můžete přijít i s jiným pejskem.
Sraz je v Bystrci na ulici Teyschlová (dám sem mapku, snad tam půjde něco vyčíst). A kdy? Tuto neděli 22.1. 2006 v 9:30. A jelikož je hrozná zima, předpokládám, že budeme kolem oběda doma.
tak sem mapku nedám, jelikož je to ve formátu gif. Ale mrkněte na net na mapy
kdo bude chtít přijít, pošlěte mi mail, ať vím, s kým mám počítat, příp. na koho čekat
těším se v neděli na viděnou!!!!!!
jo a ještě ten mail:
z.derylova.panstvi@seznam.cz
listicka
napsal(a):
tak sem mapku nedám, jelikož je to ve formátu gif. Ale mrkněte na net na mapy
kdo bude chtít přijít, pošlěte mi mail, ať vím, s kým mám počítat, příp. na koho čekat
těším se v neděli na viděnou!!!!!!
jo a ještě ten mail:
z.derylova.panstvi@seznam.cz
Peti škoda že je taková zima, jinak bych do Brna dofrčela.Koukej něco uspořádat až bude teplo !
cin cin
napsal(a):
Peti škoda že je taková zima, jinak bych do Brna dofrčela.Koukej něco uspořádat až bude teplo !
Já doufám, že se to podaří a budeme se scházet častěji.. třeba 1 za měsíc. A doufám, že najdeme spoustu nových nejen kavalířích kamáradů na společné blbnutí
Teď je to s organizací horší, jelikož ne vše je v zimě dobře přístupný. Určitě se sejdeme ještě hodněkrát. Vždy tu hodím nějakou zprávičku.
Pozdravuj pesany.