Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2008 13:52

Ahoj, jedete někdo na tábor do Svojanova ( 1. turnus ) ? Jedu sama s ročním pointrem a skoro 4letou fenkou westíka., tak sháním někoho, kdo jede taky sám, na spolubydlení v chatce

15.1.2008 14:11

nikoliczenka napsal(a):
Ahoj, jedete někdo na tábor do Svojanova ( 1. turnus ) ? Jedu sama s ročním pointrem a skoro 4letou fenkou westíka., tak sháním někoho, kdo jede taky sám, na spolubydlení v chatce

co je to za tabor?, daj nejake blizsie info alebo odkaz....

15.1.2008 14:43

die3 napsal(a):
co je to za tabor?, daj nejake blizsie info alebo odkaz....

http://www.akce.ambergold.cz/ zde jsou propozice

15.1.2008 15:55

nikoliczenka napsal(a):
http://www.akce.ambergold.cz/ zde jsou propozice

nevíte o táboře, kde by se začátečníci mohli naučit něco ze záchranařiny? na Svojanově možná tu část výcviku zruší mi říkali, tak hledám jinde....

15.1.2008 16:10

evinka01 napsal(a):
nevíte o táboře, kde by se začátečníci mohli naučit něco ze záchranařiny? na Svojanově možná tu část výcviku zruší mi říkali, tak hledám jinde....

to nevím, zkus se podívat po internetu, třeba na něco narazíš

15.1.2008 16:22

evinka01 napsal(a):

z kterého kraje jsi? zkus si najít na internetu - "záchranná brigáda kynologů", pořádají různé tábory , výcvikové akce zaměřené přímo na záchrařinu... jsem se teď na to na internetu dívala, ale kraj od kraje se to liší

15.1.2008 16:34

nikoliczenka napsal(a):
z kterého kraje jsi? zkus si najít na internetu - "záchranná brigáda kynologů", pořádají různé tábory , výcvikové akce zaměřené přímo na záchrařinu... jsem se teď na to na internetu dívala, ale kraj od kraje se to liší

my by sme sli,mam krizenku spica Lilli, vyzera to super!!!

15.1.2008 16:49

die3 napsal(a):
my by sme sli,mam krizenku spica Lilli, vyzera to super!!!

tak to je super :-) ale má to takový malý háček, tábor se rychle plní :(
máš icq?

15.1.2008 16:52

nikoliczenka napsal(a):

no o brigádách vím, ale ti pořádají tábory pro své členy, ne pro někoho, kdo chce teprve začít s mladým psem...na netu jse muž hledala, bohužel nenašla... kdybyste o něčem věděli budu ráda...

15.1.2008 17:05

evinka01 napsal(a):
no o brigádách vím, ale ti pořádají tábory pro své členy, ne pro někoho, kdo chce teprve začít s mladým psem...na netu jse muž hledala, bohužel nenašla... kdybyste o něčem věděli budu ráda...

nie, ale napis na mail zamockysen@zoznam.sk

16.1.2008 14:09

die3 napsal(a):
nie, ale napis na mail zamockysen@zoznam.sk

chtěla bych jet na ten tábor taky se svým hafanem....ale nějak mi nejde otevřít přihláška....nevíte kolik celý ten tábor na týden stojí...díky...

16.1.2008 21:02

pitbullfalco napsal(a):
chtěla bych jet na ten tábor taky se svým hafanem....ale nějak mi nejde otevřít přihláška....nevíte kolik celý ten tábor na týden stojí...díky...

ahoj, pošlu ti přihlášku a propozice na mail co máš uvedený v profilu... cenu máš v propozicích, vyjde to zhruba na 3tis.

16.1.2008 23:36

nikoliczenka napsal(a):
ahoj, pošlu ti přihlášku a propozice na mail co máš uvedený v profilu... cenu máš v propozicích, vyjde to zhruba na 3tis.

Ahoj díky moc....už jsem se na to koukala a cena je taky dobrá...takže tam asi vyrazím...zájem je asi velký jak tak koukám žé?

17.1.2008 21:10

pitbullfalco napsal(a):
Ahoj díky moc....už jsem se na to koukala a cena je taky dobrá...takže tam asi vyrazím...zájem je asi velký jak tak koukám žé?

jj zájem je velký, co jsem si četla na jejich stránkách, tak vloni byl obsazený během 14dnů, ale to byl myslím jeden turnus, letos jich je naštěstí víc.

18.1.2008 19:45

nikoliczenka napsal(a):

Zdravím, byla jsem na táboře loni i předloni a mohu vřele doporučit. Skvělí lidé, super výcvikaři a navíc bombastické prostředí. Jen je pravda, že je velký nával, takže se moc dlouho nerozmýšlejte.
Loni byly turnusy dva, letos jsou čtyři, ale už dnes je spousta lidí přihlášených.

24.6.2008 20:15
die3

XXX.XXX.15.152

peggyna napsal(a):
Zdravím, byla jsem na táboře loni i předloni a mohu vřele doporučit. Skvělí lidé, super výcvikaři a navíc bombastické prostředí. Jen je pravda, že je velký nával, takže se moc dlouho nerozmýšlejte.
Loni byly turnusy dva, letos jsou čtyři, ale už dnes je spousta lidí přihlášených.

ahojte, tak uz sa chystate?
my sa uz nevieme dockat...

24.6.2008 22:19
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

die3 napsal(a):
ahojte, tak uz sa chystate?
my sa uz nevieme dockat...

Ahoj, chystáme, dneska už jsme naplánovali cestu :-) Je to teda pěkná štreka...

24.6.2008 22:48
die3

XXX.XXX.15.152

nikoliczenka napsal(a):
Ahoj, chystáme, dneska už jsme naplánovali cestu :-) Je to teda pěkná štreka...

no tak to teda hej, budeme cestovat vyse 4 hodin, ale naspat to bude este horsie, pretoze nam to 5. vyhovuje len rano, tak dufam ze vtedy nebude uz ziadny program...

24.6.2008 23:07
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

die3 napsal(a):
no tak to teda hej, budeme cestovat vyse 4 hodin, ale naspat to bude este horsie, pretoze nam to 5. vyhovuje len rano, tak dufam ze vtedy nebude uz ziadny program...

my máme cestu taky 4 hodiny... odkud jsi?

24.6.2008 23:26
die3

XXX.XXX.15.152

nikoliczenka napsal(a):
my máme cestu taky 4 hodiny... odkud jsi?

som z Novych Zamkov a ty?

Přidejte reakci

Přidat smajlík