die3
napsal(a):
co je to za tabor?, daj nejake blizsie info alebo odkaz....
http://www.akce.ambergold.cz/ zde jsou propozice
evinka01
napsal(a):
nevíte o táboře, kde by se začátečníci mohli naučit něco ze záchranařiny? na Svojanově možná tu část výcviku zruší mi říkali, tak hledám jinde....
z kterého kraje jsi? zkus si najít na internetu - "záchranná brigáda kynologů", pořádají různé tábory , výcvikové akce zaměřené přímo na záchrařinu... jsem se teď na to na internetu dívala, ale kraj od kraje se to liší
nikoliczenka
napsal(a):
z kterého kraje jsi? zkus si najít na internetu - "záchranná brigáda kynologů", pořádají různé tábory , výcvikové akce zaměřené přímo na záchrařinu... jsem se teď na to na internetu dívala, ale kraj od kraje se to liší
my by sme sli,mam krizenku spica Lilli, vyzera to super!!!
nikoliczenka
napsal(a):
no o brigádách vím, ale ti pořádají tábory pro své členy, ne pro někoho, kdo chce teprve začít s mladým psem...na netu jse muž hledala, bohužel nenašla... kdybyste o něčem věděli budu ráda...
pitbullfalco
napsal(a):
Ahoj díky moc....už jsem se na to koukala a cena je taky dobrá...takže tam asi vyrazím...zájem je asi velký jak tak koukám žé?
jj zájem je velký, co jsem si četla na jejich stránkách, tak vloni byl obsazený během 14dnů, ale to byl myslím jeden turnus, letos jich je naštěstí víc.
nikoliczenka
napsal(a):
Ahoj, jedete někdo na tábor do Svojanova ( 1. turnus ) ? Jedu sama s ročním pointrem a skoro 4letou fenkou westíka., tak sháním někoho, kdo jede taky sám, na spolubydlení v chatce
Zdravím, byla jsem na táboře loni i předloni a mohu vřele doporučit. Skvělí lidé, super výcvikaři a navíc bombastické prostředí. Jen je pravda, že je velký nával, takže se moc dlouho nerozmýšlejte.
Loni byly turnusy dva, letos jsou čtyři, ale už dnes je spousta lidí přihlášených.
peggyna
napsal(a):
Zdravím, byla jsem na táboře loni i předloni a mohu vřele doporučit. Skvělí lidé, super výcvikaři a navíc bombastické prostředí. Jen je pravda, že je velký nával, takže se moc dlouho nerozmýšlejte.
Loni byly turnusy dva, letos jsou čtyři, ale už dnes je spousta lidí přihlášených.
ahojte, tak uz sa chystate?
my sa uz nevieme dockat...