Prosím, pomozte – ZTRACENÁ BORDER KOLIE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2008 21:07

Píšu za kamarádku, nemá přístup k netu. Ted mi volala a prosila mě, at to dám na net, nevíte kam jinak to ještě dát a co dělat víc???

Včera se na čerpací stanice u Velkého Meziříčí ztratila red merle fenka BORDER KOLIE. Slyší na jméno Zara, v levém uchu má tetování 1877. Na krku má červený obojek.
Domů cestu nenajde!!! Je v naprosto cizím prostředí. Majitelka je na dně, neví, co dělat. Za jakoukoli pomoc i informaci velmi děkujeme. Nálezce odměníme! Jakoukoliv informaci prosím volejte na tel. Číslo 733 522 366 Prosím, pomozte nám ji najít. Musí být naprosto zmatená. Děkuji.

21.1.2008 21:27

kaktusek5 napsal(a):
Píšu za kamarádku, nemá přístup k netu. Ted mi volala a prosila mě, at to dám na net, nevíte kam jinak to ještě dát a co dělat víc???

Včera se na čerpací stanice u Velkého Meziříčí ztratila red merle fenka BORDER KOLIE. Slyší na jméno Zara, v levém uchu má tetování 1877. Na krku má červený obojek.
Domů cestu nenajde!!! Je v naprosto cizím prostředí. Majitelka je na dně, neví, co dělat. Za jakoukoli pomoc i informaci velmi děkujeme. Nálezce odměníme! Jakoukoliv informaci prosím volejte na tel. Číslo 733 522 366 Prosím, pomozte nám ji najít. Musí být naprosto zmatená. Děkuji.

fotka

21.1.2008 21:30

kaktusek5 napsal(a):

přidávám foto - jen je teď o cca 4 měsíce starší...

21.1.2008 21:39

monika s napsal(a):

Díky za fotečku. Můžu se zeptat, odkud jí znáte? děkuji.

21.1.2008 21:52

kaktusek5 napsal(a):

Z výstav
http://borderkolie.websnadno.cz

21.1.2008 22:05

monika s napsal(a):
Z výstav
http://borderkolie.websnadno.cz

Stránečky znám, ale co s nimi má společného? asi jsem natvrdlá, ale nic mě nenapadá.... Můžete to prosím dát vědět všude kam jen to půjde? děkuji moc.

21.1.2008 22:06

kaktusek5 napsal(a):

www.cz-pes.cz/diskuze
www.mujpes.cz
www.cz-pes.cz/sos-pes.php
www.nalezenci.cz
http://www.sos-kolie-a-seltie.ic.cz/

More info zde - http://www.utulky.estranky.cz/stranka/ztrata

Hodně štěstí při hledání...

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2008 22:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

kaktusek5 napsal(a):

a je jisté, že se zaběhla, nebo je i možnost že jí někdo naložil do auta?

Zkusila bych zavolat jak jsou zprávy v rádiu pro řidiče, tak upozornit že se tam kolem silnice může toulat.

21.1.2008 22:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a je jisté, že se zaběhla, nebo je i možnost že jí někdo naložil do auta?

Zkusila bych zavolat jak jsou zprávy v rádiu pro řidiče, tak upozornit že se tam kolem silnice může toulat.

Určitě se zaběhla. Noví majitelé si ji právě vezli domů a ona při otevírání dveří vyskočila a nedala se přivolat ani nalákat. Určitě hledá své páníčky. Děkuji moc. Dám to všude, kam to půjde.

21.1.2008 22:53

kaktusek5 napsal(a):
Určitě se zaběhla. Noví majitelé si ji právě vezli domů a ona při otevírání dveří vyskočila a nedala se přivolat ani nalákat. Určitě hledá své páníčky. Děkuji moc. Dám to všude, kam to půjde.

Do diskuze na cz-pes jsem to dala. Zbytek kdyžtak zítra...

21.1.2008 23:03

impact napsal(a):
Do diskuze na cz-pes jsem to dala. Zbytek kdyžtak zítra...

Moc díky za pomoc. Snad se najde. Musí se cítit hrozně. Dávám to všude možně, i na městskou policii a nějaké útulky, ale nevím, jaké jsou v okolí. jinak moc díky.

21.1.2008 23:12

monika s napsal(a):

Zdravím jsem od Velkého Meziříčí, už jsem rozposlala echo, snad ji někdo uvidí, zkuste zavolat do Velkomeziříčského útulku Tel.: 723 959 679
723 778 248 hodně štěstí přeje Lada a smečka

21.1.2008 23:18

lajdenka napsal(a):
Zdravím jsem od Velkého Meziříčí, už jsem rozposlala echo, snad ji někdo uvidí, zkuste zavolat do Velkomeziříčského útulku Tel.: 723 959 679

Moc díky, ráno tam zavoláme. za každou pomoc děkuji!!!

21.1.2008 23:19

kaktusek5 napsal(a):
Moc díky za pomoc. Snad se najde. Musí se cítit hrozně. Dávám to všude možně, i na městskou policii a nějaké útulky, ale nevím, jaké jsou v okolí. jinak moc díky.

21.1.2008 23:36

lajdenka napsal(a):

jo ale nejsem si jistá že budou vědět co se skrývá pod názvem red merle radši jim to trochu vysvětlete

23.1.2008 20:45

lajdenka napsal(a):
jo ale nejsem si jistá že budou vědět co se skrývá pod názvem red merle radši jim to trochu vysvětlete

Stále se holka nenašla ???

23.1.2008 21:55

monika s napsal(a):
Stále se holka nenašla ???

Feňulka se stále nenašla, jsme z toho zoufalý, co s ní asi může být. Kdyby Vás cokoli napadlo, budeme rádi za každou pomoc.

maťa

24.1.2008 15:43
maťa

kaktusek5 napsal(a):

To Kaktusek a Lajdenka: napsala jsem Vám emaily, snad dojdou A pevně doufám, že se fenka najde!!!

25.1.2008 16:35

maťa napsal(a):
To Kaktusek a Lajdenka: napsala jsem Vám emaily, snad dojdou A pevně doufám, že se fenka najde!!!

Skuste zavolat do radia 800 109 109 již se tímto způsobem dostalo hodně ztracených pejsků ke svým majitelům.Přeji hodně štěstí při hledání a at je malá v pořádku.Vím jak se cítíte...
Foto mé holčičky pro kterou si mám jed.

Přidejte reakci

Přidat smajlík