Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2006 18:54

Tedy nechci to přivolávat, mám teď bezpapíráka , ale jen tak by mě zajímalo, jak chovatelé řeší porod a pobyt štěňat s fenou v kotci. Ty porodní bedny jsou krááásné, a plné dobrách nápadů, tak jeslti máte odchovy venku, mimo kuchyň , pochlubte se. Helena

26.1.2006 18:54

hehe napsal(a):
Tedy nechci to přivolávat, mám teď bezpapíráka , ale jen tak by mě zajímalo, jak chovatelé řeší porod a pobyt štěňat s fenou v kotci. Ty porodní bedny jsou krááásné, a plné dobrách nápadů, tak jeslti máte odchovy venku, mimo kuchyň , pochlubte se. Helena

ja je teda mela dom, protoze i fenka je doma. ael druhou fenku jsme kupovali jako kotcovy stene, chteli jsme ji mit taky puvodne venku(nejak to nakonec nevyslo) a kdyz jsme se na ni prijeli prvne podivat, tak nam majitelka ukazovala, nepujcila tedy do ruky, mela je v dome, ale jen neco jako byvaly sklep, tam mela udelanou porodnici, oddeleny mysli asi 2boxy, mozna jen jeden, uz si to az tak nepamatuji, a tam mela stenatky nevim presne jak dlouho, ale v tu dobu co jim bylo 14 dni jeste jo a bylo leto i s fenou samozrejme, byl to jako skoro kryty kotec. pak uz meli svuj vlastni kdyz jsme si pro ne prijeli, fenka uz byla od nich aby ji neznicili

Přidejte reakci

Přidat smajlík