Už 11let mi vrtá hlavou kdo by mohl být otec mého psa. Matka trp.pudl.
Velikostně by odpovídal, váží 4,5kg. Srst je vlnitá mírně. Přiložím co nejvíce fotek.
chullieta
napsal(a):
Velikostně by odpovídal, váží 4,5kg. Srst je vlnitá mírně. Přiložím co nejvíce fotek.
oholený v létě
chullieta
napsal(a):
hlava
chullieta
napsal(a):
na zadních letos na dovolené
chullieta
napsal(a):
zezadu
chullieta
napsal(a):
v leže
chullieta
napsal(a):
Když já v něm vidím hlavně pudla. Ať koukám a přemýšlím jak přemýšlím, vidím v něm zase pudla. Opravdu mě pohledem na něj napadne jen pudl. Je mi líto. Ale třeba někoho něco rozumného napadne.
...Fakt je, že v té hádance s labuťenkou bych v tom psovi neviděla labutěnku ani omylem, tedy ani nemám odvahu víc hádat.
canis lupus
napsal(a):
Mozna ma neco z jezevcika. Ale moc krasy fakt nepobral.
...To je to, co mě na lidech mrzí. Soudí psa podle vzhledu. Nikdy bych si nedovolila napsat o jiném psu, že "moc krásy fakt nepobral". Člověk má (měl by mít) svého psa rád za to, jaký je, ne jak vypadá. Já třeba snesu hodně, ale nepřála bych vám mě zažít, když někdo něco škaredého řekne na mého manžela, děti, koně nebo psy... ...I kdyby to byla pravda. Jsem asi ješita... Nejsem majitelem tohoto psa, ale myslím, že toto nebylo od vás hezké.
(Napsala jsem jen to, co mě mometálně napadlo, ale napadlo by mě to i kdykoliv jindy. Je to jen můj názor).
canis lupus
napsal(a):
Mozna ma neco z jezevcika. Ale moc krasy fakt nepobral.
Nevím jak si může někdo dovolit něco takového vrdit o cizím psovi. Nikdo se tu neptal komu se líbí a hlavně milovníkům psů se líbí každý pes a je jedno jaké je rasové příslušnosti. Nikdo nebyl na tvůj nevkusný dovětek zvědavý, tak si příště nech svoje nevhodné poznámky pro sebe.
eva nohelova
napsal(a):
...To je to, co mě na lidech mrzí. Soudí psa podle vzhledu. Nikdy bych si nedovolila napsat o jiném psu, že "moc krásy fakt nepobral". Člověk má (měl by mít) svého psa rád za to, jaký je, ne jak vypadá. Já třeba snesu hodně, ale nepřála bych vám mě zažít, když někdo něco škaredého řekne na mého manžela, děti, koně nebo psy... ...I kdyby to byla pravda. Jsem asi ješita... Nejsem majitelem tohoto psa, ale myslím, že toto nebylo od vás hezké.
(Napsala jsem jen to, co mě mometálně napadlo, ale napadlo by mě to i kdykoliv jindy. Je to jen můj názor).
Typuji, že jste ve znamení Berana paní Nohelová? Mě napadla stejná reakce na tu poznámku o kráse. Takže souhlasím se vším co jste napsala (jsem beran) a přidává, že kdyby se pisatel podíval do očí tak ten pejsek je nádhernej
chullieta
napsal(a):
Nevím jak si může někdo dovolit něco takového vrdit o cizím psovi. Nikdo se tu neptal komu se líbí a hlavně milovníkům psů se líbí každý pes a je jedno jaké je rasové příslušnosti. Nikdo nebyl na tvůj nevkusný dovětek zvědavý, tak si příště nech svoje nevhodné poznámky pro sebe.
To byl jen muj osobni nazor. Ja si nemyslim, ze pejskari se libi kazdy pes. Proc by jinak bylo tolik plemen? Muj pes se treba taky nekomu nelibi, a me je to jedno. Zalezi prece na tom, jestli se libi me. Nerikam, ze Vas pes je hnusny a blby, muze to byt skvely pes. Ja ho soudim podle fotek a sama za sebe. Mimochodem, jsem taky beran.
laomy71
napsal(a):
Typuji, že jste ve znamení Berana paní Nohelová? Mě napadla stejná reakce na tu poznámku o kráse. Takže souhlasím se vším co jste napsala (jsem beran) a přidává, že kdyby se pisatel podíval do očí tak ten pejsek je nádhernej
Jsem štír. To znamená - těžší případ než-li beran (ale beranovi velmi podobný. ...Tedy jen některým beranům).
impact
napsal(a):
Když už, tak řeknu, že se mi ten pes nelíbí, ne? A ne, že je škaredej.
Ja nerikam, ze je skaredy. Kdyz napisu, ze se mi nelibi, tak co to zmeni? Diskuze je od toho, aby lide vyjadrovali sve ruzne nazory. Ale nekteri lide si asi mysli, ze diskuze slouzi k tomu, aby s nimi ostatni souhlasili a psali jen to, co se jim libi. Priznam se, ze uz docela chapu chvd.
PS: Mam fenu, krizenku maleho spice a vubec mi nevadi, kdyz o ni nekdo napise, ze je nejhnusnejsi na svete. Protoze pro me je krasna.
laomy71
napsal(a):
Typuji podle postavy (pěkně stavěný hrudník) na teriéra
Všimli jste si, jak pudlové a jen a jen pudlové z matčiny i z otcovy strany jsou v potomstvu naprosto vždy rozeznatelní ? Vždy jejich geny převálcují všechno ostatní. Je to super pejsek ! Ještě že pesani nejsou nacionalisti ...Já bych si tipla, že otec byl pes. A jsem si jistá , že laskavé majitelce je to v podstatě jedno, stejně jako tomu pejskovi.Helena
laomy71
napsal(a):
Já teda jsem beran a pudlofil taky mě to dost popudilo :-(((
eva nohelova
napsal(a):
Když já v něm vidím hlavně pudla. Ať koukám a přemýšlím jak přemýšlím, vidím v něm zase pudla. Opravdu mě pohledem na něj napadne jen pudl. Je mi líto. Ale třeba někoho něco rozumného napadne.
...Fakt je, že v té hádance s labuťenkou bych v tom psovi neviděla labutěnku ani omylem, tedy ani nemám odvahu víc hádat.
To je právě ten důvod, proč jsem tuto diskusi založila, protože já v něm vidím také pouze pudla a za celá ta léta mě nic nenapadlo, tak mě zajímalo, zda bude někomu připomínat i něco jiného.
chullieta
napsal(a):
Hlavně hlava - usazení očí nebo postavení uší, co vidím i trochu srst na hlavě - já tam jasně vidím nějakého teriéra. I co koukám na postavu, tak by to odpovídalo.
kiz
napsal(a):
Hlavně hlava - usazení očí nebo postavení uší, co vidím i trochu srst na hlavě - já tam jasně vidím nějakého teriéra. I co koukám na postavu, tak by to odpovídalo.
Možná hodně vzdáleně střední knírač pepř a sůl a hlavně na té páté fotce, ale opravdu hodně vzdáleně. Podle fotek to opravdu moc nejde. Náhodou mně se líbí příjde me hodně rošťácký...