conny
napsal(a):
Ahojte, potřebovala bych poradit jaké dávat vitamíny na klouby. Mám 7 měsíční borderku. Začali jsme zlehka agility a chtěli by jsme jezdit na kole. Prosím poraďte.
Gag - www.nutripets.cz
Osobně si nemyslím, že je to příliš dobrý nápad v 7 měsících tahat psa ke kolu - a ještě k tomu - nechat skákat agility - ty doskoky jsou to nejhorší co může být...
Jen můj názor.
sabina
napsal(a):
Gag - www.nutripets.cz
Osobně si nemyslím, že je to příliš dobrý nápad v 7 měsících tahat psa ke kolu - a ještě k tomu - nechat skákat agility - ty doskoky jsou to nejhorší co může být...
Jen můj názor.
Nemyslím to kolo hned ale do budoucna. A agility jsem napsala jen zlehla, takže spíš tunel, kladinu... Skočkama jen proběhl, ne že by přes ně skákal... Vlastně 2x je skočil, ale jen malinké...
conny
napsal(a):
Ahojte, potřebovala bych poradit jaké dávat vitamíny na klouby. Mám 7 měsíční borderku. Začali jsme zlehka agility a chtěli by jsme jezdit na kole. Prosím poraďte.
Já dávám mladá australajdě ALAVIS 3 - 1 tableta denně po dobu tří měsíců a pak pauza a zase opakovat. 100 tablet - 450,-Kč
oddorrinky
napsal(a):
Já dávám mladá australajdě ALAVIS 3 - 1 tableta denně po dobu tří měsíců a pak pauza a zase opakovat. 100 tablet - 450,-Kč
pro evelinu: vy jste se asi zblaznila ne? biofaktory? proc si sakra nesrovnate obsazeny prvky, mineraly a vytazky? biofaktory je odpad. aby pes mel svoji davku vapniku, musel by zrat pixlu jejich vapniku denne. jsou to normalny sracky.
conny
napsal(a):
Ahojky, já mám taky borderu a bereme jednou ročně alavis (doporučují to vete brát z jara) a spokojenost - slyším na něj jen samou chválu
danbures
napsal(a):
pro evelinu: vy jste se asi zblaznila ne? biofaktory? proc si sakra nesrovnate obsazeny prvky, mineraly a vytazky? biofaktory je odpad. aby pes mel svoji davku vapniku, musel by zrat pixlu jejich vapniku denne. jsou to normalny sracky.
Řídím se tím, že vidím že to mé feně pomáhá!
Mimochodem jak víte, že je tam přesně to co se píše???
Jako ve všem každá věc má své zastánce i odpůrce. Tak se nenávážejte.
hankad
napsal(a):
Ahojky, já mám taky borderu a bereme jednou ročně alavis (doporučují to vete brát z jara) a spokojenost - slyším na něj jen samou chválu
Evelin - Dan neútočí, nýbrž má svatou pravdu. Taky sem se pěkně sesypala, když jsem si přečetla, co by pes měl potřebovat a co mu dávám - když si myslím, že to nej. s prominutím ani hovno a mohla jsem si popelnici na hlavu nasypat
Doporučuju opravdu číst...co je potřeba...a nejlépe z toho vychází ten gag
sabina
napsal(a):
Evelin - Dan neútočí, nýbrž má svatou pravdu. Taky sem se pěkně sesypala, když jsem si přečetla, co by pes měl potřebovat a co mu dávám - když si myslím, že to nej. s prominutím ani hovno a mohla jsem si popelnici na hlavu nasypat
Doporučuju opravdu číst...co je potřeba...a nejlépe z toho vychází ten gag
No přes týden jedem k vetovi. Musíme jet dát pryč takové pahýlky co Connymu vzadu na nožkách narosli, tak zkusíme probrat i ty vitamíny, uvidíme co nám poradí i ona.
conny
napsal(a):
No přes týden jedem k vetovi. Musíme jet dát pryč takové pahýlky co Connymu vzadu na nožkách narosli, tak zkusíme probrat i ty vitamíny, uvidíme co nám poradí i ona.
Potom si nenechte radit ani od veterinářů. Mě canvit chondro doporučili už tři. A sami z toho nic něměli. Ve své ordinace ho neprodávali...
evelin
napsal(a):
Potom si nenechte radit ani od veterinářů. Mě canvit chondro doporučili už tři. A sami z toho nic něměli. Ve své ordinace ho neprodávali...
Ano, Evelin asi si ještě neměla tolik problému s fenkou, aby si zjistila, že Vet, je občas úplně na hovno
Nepřeji aby si na to přišla...jelikož tě k tomu dotáhnou problémy feny...tak jako mě, problémy mého psa...
Taky mi doporučil kloubní výživu, ale sám nevěděl která bude dobrá. Ale když si popovídáš s paní Stuchlou, určitě poznáš...co je to pravé. Hlavně se o tom přesvědčím sama, a ne, že ti to poví veterinář, ale sama na to selským rozumem dojdeš. Až si přčteš co bys měla.
sabina
napsal(a):
Ano, Evelin asi si ještě neměla tolik problému s fenkou, aby si zjistila, že Vet, je občas úplně na hovno
Nepřeji aby si na to přišla...jelikož tě k tomu dotáhnou problémy feny...tak jako mě, problémy mého psa...
Taky mi doporučil kloubní výživu, ale sám nevěděl která bude dobrá. Ale když si popovídáš s paní Stuchlou, určitě poznáš...co je to pravé. Hlavně se o tom přesvědčím sama, a ne, že ti to poví veterinář, ale sama na to selským rozumem dojdeš. Až si přčteš co bys měla.
Věčné problémy mého psa mě donutili, trochu se v tom začít štrachat, protože kroky veterinářů (ne, jednoho) nikam nevedly....Teda ano vedly - k totálnímu vyždímání z peněz mě, i přítele a pes byl pořád na hromadě. Tak jsem díky skvělému kamarádovi zvedla telefon zavolala kam bylo potřeba a dneska se na svět psů dívám trochu jinak.
Je to obtížné..do hlavy to neleze...že veterinář neudělá co by měl. Ale jakmile se zjistilo, že mám problém u psa s kůží - bylo vymalováno...tahali se z nás prachy...psu se cpaly ATB - k ničemu, potom chtěli za tisíce odebírat kůži na vzorky -z bytečně, prášky prášky prášky...krmivo krmivo krmivo a NIC!!! až po konzultaci s paní Stuchlou - www.nutripets.cz
jsme zjistily, co psovi je - a to asi prosím pěkně po 2 letech. Pes má slabou imunitu a to vše se odvíjelo od toho. Žádná alergie, žádní roztoče, žádná demodikoza, žádní červy pod kůží, SLABÁ IMUNITA !!! Dostává jedny kapky, a jinak vše čistě přírodní, jako jsou mořské řasy a ČISTÝ Biotin a ČISTOU kloubní výživu GAG. jedna tabl na 30kilo.
Zkuste kouknout a přečíst něco o firmě Canina...a uvidíte rozdíly.