strnecka
napsal(a):
Zdravim vsechny. Jake granule pro 8 tydenniho jorka byste doporucili? Doposud je na Friskies junior. Chtela bych kvalitu, taky aby se mu postavily usi ma podlepene), ale aby moc nevyrostl a neztloustl. Bude mit ale dost aktivity, pres tyden moc ne, zato o vikendech ano.
Diky moc
Ahojky, no tak rozhodně Friskies Junior žádná kvalita nejsou...Doporučila bych RC Mini junior nebo ProPlan puppy small breed nebo třeba Hill´s puppy small...Určitzě se to vyplatí..:o))
hlozi
napsal(a):
Ahojky, no tak rozhodně Friskies Junior žádná kvalita nejsou...Doporučila bych RC Mini junior nebo ProPlan puppy small breed nebo třeba Hill´s puppy small...Určitzě se to vyplatí..:o))
JJ,souhlasím!100% bych doporučila ten RC(royal Canin)A ProPlan schvaluji také...oběma krmím,super...doporučuji
strnecka
napsal(a):
Zdravim vsechny. Jake granule pro 8 tydenniho jorka byste doporucili? Doposud je na Friskies junior. Chtela bych kvalitu, taky aby se mu postavily usi ma podlepene), ale aby moc nevyrostl a neztloustl. Bude mit ale dost aktivity, pres tyden moc ne, zato o vikendech ano.
Diky moc
no rozhodně nekrmit supermarketovým krmivem. Uvedené značky jsou kvalitní,ale tomu odpovídá i cena.
petas
napsal(a):
Já krmím RC a ProPlan...proto mohu doporučit ,jinak nevím.Hills jsem zkoušela,našim psům nechutnal.A Eucanuba mi přišla hodně mastná a psům se hodně začala mastit i srst,jelikož mám pudly,u kterých je to vskutku nežádoucí,přestala jsem jí krmit...
Proč 8 týd.štěně převádět na jiné granule?To je už lepší krmit psa masem,prostě maso,zelenina,příloha.Štěně má být kulaťoučké,když náhodou přijde nemoc,stačí průjem,zhubne a je zle.Pokud má v genech malé předky,bude po nich,pokud jsou předci 5 kg yorci,nepomůže ani dieta,"ani svěcená voda".
strnecka
napsal(a):
Diky moc
Určitě doporučuji Royal Canin Mini Junior. Kilovka samostatně stojí cca 198Kč ale je to opravdu kvalita.
strnecka
napsal(a):
Diky moc
Noooo,ty granulky bych taky nikdy nedávala,ne,ne,ne:).Krmím royalem a někdy i proplanem.A nemůžu si stěžovat.
dafula
napsal(a):
Noooo,ty granulky bych taky nikdy nedávala,ne,ne,ne:).Krmím royalem a někdy i proplanem.A nemůžu si stěžovat.
:)