Granule pro 8 tydenniho jorka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2008 20:40

Zdravim vsechny. Jake granule pro 8 tydenniho jorka byste doporucili? Doposud je na Friskies junior. Chtela bych kvalitu, taky aby se mu postavily usi ma podlepene), ale aby moc nevyrostl a neztloustl. Bude mit ale dost aktivity, pres tyden moc ne, zato o vikendech ano.

Diky moc

12.3.2008 21:00

strnecka napsal(a):
Zdravim vsechny. Jake granule pro 8 tydenniho jorka byste doporucili? Doposud je na Friskies junior. Chtela bych kvalitu, taky aby se mu postavily usi ma podlepene), ale aby moc nevyrostl a neztloustl. Bude mit ale dost aktivity, pres tyden moc ne, zato o vikendech ano.

Diky moc

Ahojky, no tak rozhodně Friskies Junior žádná kvalita nejsou...Doporučila bych RC Mini junior nebo ProPlan puppy small breed nebo třeba Hill´s puppy small...Určitzě se to vyplatí..:o))

12.3.2008 23:20

hlozi napsal(a):
Ahojky, no tak rozhodně Friskies Junior žádná kvalita nejsou...Doporučila bych RC Mini junior nebo ProPlan puppy small breed nebo třeba Hill´s puppy small...Určitzě se to vyplatí..:o))

JJ,souhlasím!100% bych doporučila ten RC(royal Canin)A ProPlan schvaluji také...oběma krmím,super...doporučuji

13.3.2008 12:53

petas napsal(a):
JJ,souhlasím!100% bych doporučila ten RC(royal Canin)A ProPlan schvaluji také...oběma krmím,super...doporučuji

no jorek vyroste tak jaké má dispozice po rodičích prarodičích ,rozhodně granule výšku neovlivní a že někdo řekne že pes přerostl po krmení je čírá hloupost.

13.3.2008 13:03

strnecka napsal(a):

Diky moc

no rozhodně nekrmit supermarketovým krmivem. Uvedené značky jsou kvalitní,ale tomu odpovídá i cena.

18.3.2008 10:59

qwalita napsal(a):
no rozhodně nekrmit supermarketovým krmivem. Uvedené značky jsou kvalitní,ale tomu odpovídá i cena.

RC, Pro Plan nebo Hill's ???? Co je opravdu nejlepsi?

18.3.2008 11:03

strnecka napsal(a):
RC, Pro Plan nebo Hill's ???? Co je opravdu nejlepsi?

Nebo Eucanuba?

18.3.2008 11:21

strnecka napsal(a):
Nebo Eucanuba?

Já krmím RC a ProPlan...proto mohu doporučit ,jinak nevím.Hills jsem zkoušela,našim psům nechutnal.A Eucanuba mi přišla hodně mastná a psům se hodně začala mastit i srst,jelikož mám pudly,u kterých je to vskutku nežádoucí,přestala jsem jí krmit...

18.3.2008 16:29

petas napsal(a):
Já krmím RC a ProPlan...proto mohu doporučit ,jinak nevím.Hills jsem zkoušela,našim psům nechutnal.A Eucanuba mi přišla hodně mastná a psům se hodně začala mastit i srst,jelikož mám pudly,u kterých je to vskutku nežádoucí,přestala jsem jí krmit...

Proč 8 týd.štěně převádět na jiné granule?To je už lepší krmit psa masem,prostě maso,zelenina,příloha.Štěně má být kulaťoučké,když náhodou přijde nemoc,stačí průjem,zhubne a je zle.Pokud má v genech malé předky,bude po nich,pokud jsou předci 5 kg yorci,nepomůže ani dieta,"ani svěcená voda".

27.3.2008 07:53

strnecka napsal(a):

Diky moc

Určitě doporučuji Royal Canin Mini Junior. Kilovka samostatně stojí cca 198Kč ale je to opravdu kvalita.

27.3.2008 13:40

strnecka napsal(a):

Diky moc

Noooo,ty granulky bych taky nikdy nedávala,ne,ne,ne:).Krmím royalem a někdy i proplanem.A nemůžu si stěžovat.

27.3.2008 13:41

dafula napsal(a):
Noooo,ty granulky bych taky nikdy nedávala,ne,ne,ne:).Krmím royalem a někdy i proplanem.A nemůžu si stěžovat.

:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík