Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2008 17:56

Jedete někdo na tuto výstavu, která se koná 31.5. v HK na stadionu?
na www.kynologie-hk.cz jsou již propozice i přihláška, ale já si mohu stáhnout pouze v jednom formátu - xls, kde není uveden výstavní poplatek, tudíž vůbec netuším, kolik se platí, nevíte někdo??
budeme ve třídě mladých.

19.3.2008 07:56

rude napsal(a):
na www.kynologie-hk.cz jsou již propozice i přihláška, ale já si mohu stáhnout pouze v jednom formátu - xls, kde není uveden výstavní poplatek, tudíž vůbec netuším, kolik se platí, nevíte někdo??
budeme ve třídě mladých.

Ahoj,

do třídy mladých je to za 300,- (první uzávěrka), resp. 400,- (druhá uzávěrka). My se chystáme taky a potom i do Lanškrouna, tam to letos bude poprvé.

19.3.2008 11:10

rude napsal(a):
budeme ve třídě mladých.

O vystave jsem taky uvazovala, ale pochopila jsem, ze psi z II. FCI skupiny tam nemohou, tak me zmatl ten obrazek novofundlandaka. Smi tam tedy i molossi? Konkretne Leonberger?

19.3.2008 11:15

sona janska napsal(a):
O vystave jsem taky uvazovala, ale pochopila jsem, ze psi z II. FCI skupiny tam nemohou, tak me zmatl ten obrazek novofundlandaka. Smi tam tedy i molossi? Konkretne Leonberger?

Já jsem si tam teda nevšimla, že by nesměli psi z II. FCI skupiny, myslím, že mohou.

19.3.2008 16:25

evicka napsal(a):
Já jsem si tam teda nevšimla, že by nesměli psi z II. FCI skupiny, myslím, že mohou.

nemohou tam pouze pracovní (německý ovčák,rotwailer,dobrman,knírač,boxer) a lovecká plemena.Ostatní se mohou vystavovat

19.3.2008 20:09

aranka napsal(a):
nemohou tam pouze pracovní (německý ovčák,rotwailer,dobrman,knírač,boxer) a lovecká plemena.Ostatní se mohou vystavovat

já teda taky nevím otom, že by tam II nemohla...
víte to určitě že 300?? abych nezaplatila složenku a pak mě tam nepustili...
loni tam teda II mohla...

20.3.2008 08:02

rude napsal(a):
já teda taky nevím otom, že by tam II nemohla...
víte to určitě že 300?? abych nezaplatila složenku a pak mě tam nepustili...
loni tam teda II mohla...

Svého fundlanda tam můžete nahlásit.Jinak uzávěrka je:
1. uzávěrka 18.dubna za 300,-Kč
2. uzávěrka 2.května za 450,-Kč

Přidejte reakci

Přidat smajlík