muchomurka
napsal(a):
Ahoj.
Nevíte někdo o dobrém cvičáku v Krnově nebo Bruntále, kde si můžu se psem učit agilitit? Spíš teda rekreačně. Nikdy jsem agi nedělala. Tak si to spíš jenom vyzkoušet.
Pisněte mi sem odkazy nebo vaše zkušenosti.
Dík.
Ahoj, tady v Bruntále nic není, taky bychom potřebovali chodit někam cvičit...A v Krnově jsem na agilitách byla jednou a moc mě to tam nenadchlo.... Je to tam kousek od vlakového nádraží u Cvilína...
muchomurka
napsal(a):
Tam jsem se taky byla podívat. Moc se mi to nelíbilo.
Já jsem ještě uvažovala, že bych jezdila na cvičák do Opavy, už jsem tam předtím chodila s mojim prvním pejskem a bylo to tam super... Všichni co tam chodili tak byli suproví, dalo se pokecat, všechno , ale v tom Krnova mě docela odradila ta jedna členka, která si myslí že s prominutím sežrala svět.
...
conny
napsal(a):
Já jsem ještě uvažovala, že bych jezdila na cvičák do Opavy, už jsem tam předtím chodila s mojim prvním pejskem a bylo to tam super... Všichni co tam chodili tak byli suproví, dalo se pokecat, všechno , ale v tom Krnova mě docela odradila ta jedna členka, která si myslí že s prominutím sežrala svět.
...
Která to byla? Jestli jsme nenarazili na stejnou?
Mě se tam ještě nelíbilo zacházení s jedním psem...
conny
napsal(a):
Já naštěstí s velkou zahradou nemám problém... Matroš na překážky by taky byl, ale musí se to dát ještě dohromady...
Taky by mi bodl cvičák v tomto okolí. Dřív se v Bruntále cvičilo a bylo to super, bohužel už cvičák neexistuje, jezdím do Olomouce ale výcvikové časy mi tam moc nesedí, neustále se snažím to nějak udělat aby jsme mohli jet, pořád organizuju a už jsem z toho trochu unavená zároveň se toho nechci vzdát. Taky už jsem uvažovala pořídit alespoň nějaké překážky na zahradu a trénovat částečně sama.
lineta
napsal(a):
Taky by mi bodl cvičák v tomto okolí. Dřív se v Bruntále cvičilo a bylo to super, bohužel už cvičák neexistuje, jezdím do Olomouce ale výcvikové časy mi tam moc nesedí, neustále se snažím to nějak udělat aby jsme mohli jet, pořád organizuju a už jsem z toho trochu unavená zároveň se toho nechci vzdát. Taky už jsem uvažovala pořídit alespoň nějaké překážky na zahradu a trénovat částečně sama.
No jo, je to škoda že už tu není... :(
lineta
napsal(a):
Ahoj Jorková . Cvičíme pořád, akorát už u nás v Liptani. Zhruba každou druhou sobotu, jak to zrovna vyjde. Většinou tak dvě-tři hoďky, beru jen pár lidí, takže jsme pokaždé vyběhaní až na půdu. Jestli chceš tak se ozvi na mail a někdy přijeď. Je to sice dálka, ale pořád blíž než do Olomouce ne? Mail - libuse.kotkova@seznam.cz