sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
tak jo
to se Vám to machruje, co ? Tady jedna seznamovací ...
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
to se Vám to machruje, co ? Tady jedna seznamovací ...
...pronásledovací manévr...
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
...pronásledovací manévr...
...chvilka přemlouvání
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
...chvilka přemlouvání
...a konečný výsledek
sejtanova smecka
napsal(a):
...a konečný výsledek
ahoj kavkazáčci, promiňte, že vám tady tak lezu, ale mám dotaz. jen se chci zeptat kolik tak stojívá štěndo s pp zhruba od -do. a jestli je vhodné mít tohoto psa v rodině s dětmi, máme tady s kamarádem spor on tvrdí že jsou ostří a jsou spíš na vesnici a tak a jen na hlídání a že jsou uštěkaní, já zase, že jak si ho vychováš tak jej máš! Doufám že tím nevyvolám hádku.
monika s
napsal(a):
Tak jedeme dál...
Ahoj zdravím všechny zvědavce :-)
Dnešní speciální výstava byla velmi zvláštní díky panu rozhodčímu - alespon jsme se pobavili:-))
Naše Odrinka dostala VD3 jelokož to neni fena ,ale pes a takových nás bylo víc,ale celkovým vítězem výstavy se stal "trapně" Batirek -
No maruš si dala ranní maráton po dálnici jelikož se dostali do bouračky a pak to všechno pěkně vyhrála
Takže zatím jen jedno foto vítěze
nada
napsal(a):
Ahoj zdravím všechny zvědavce :-)
Dnešní speciální výstava byla velmi zvláštní díky panu rozhodčímu - alespon jsme se pobavili:-))
Naše Odrinka dostala VD3 jelokož to neni fena ,ale pes a takových nás bylo víc,ale celkovým vítězem výstavy se stal "trapně" Batirek -
No maruš si dala ranní maráton po dálnici jelikož se dostali do bouračky a pak to všechno pěkně vyhrála
Takže zatím jen jedno foto vítěze
Týýý jo, Ty si rychlá - pro upřesnění musím ještě podotknout, že poté co Batir "trapně vyhrál všechno", nafoukl se jak holub na báni a s námi ostatními neotitulovanými se odmítal kamarádit
My dnes pro změnu V1 bez titulu - za křivý vocas
michalasin
napsal(a):
ahoj kavkazáčci, promiňte, že vám tady tak lezu, ale mám dotaz. jen se chci zeptat kolik tak stojívá štěndo s pp zhruba od -do. a jestli je vhodné mít tohoto psa v rodině s dětmi, máme tady s kamarádem spor on tvrdí že jsou ostří a jsou spíš na vesnici a tak a jen na hlídání a že jsou uštěkaní, já zase, že jak si ho vychováš tak jej máš! Doufám že tím nevyvolám hádku.
Pro Michalu - každý Vám asi řekne něco jiného, když to vezmu podle sebe, náš první pes byla fena KAO, když jí bylo 11 měsíců narodil se nám první syn. Při výchově jsme určitě dělali chyby, ale i tak byla naše Dona zlatíčko - nás i děti milující. Dokonce s námi žila skoro rok ve velkém městě a bylo to bez problémů.
Dnes už se o kavkazanech dá mnohem víc dozvědět, než tenkrát, i víc lidí Vám může poradit.
Takže pokud máte prostor a dost času se pesanovi věnovat (a to platí u jakékoli rasy), jděte klidně do toho...
Jinak má kamarád pradu v tom, že KAO jsou ostří, a Vy zase v tom, že jak ho vychováte, takového ho máte - jen z KAO neuděláte miláčka všech lidí okolo, nebo psa typu - mouchy sežerte mě - tam je ta povaha opravdu specifická...
monika s
napsal(a):
Pro Michalu - každý Vám asi řekne něco jiného, když to vezmu podle sebe, náš první pes byla fena KAO, když jí bylo 11 měsíců narodil se nám první syn. Při výchově jsme určitě dělali chyby, ale i tak byla naše Dona zlatíčko - nás i děti milující. Dokonce s námi žila skoro rok ve velkém městě a bylo to bez problémů.
Dnes už se o kavkazanech dá mnohem víc dozvědět, než tenkrát, i víc lidí Vám může poradit.
Takže pokud máte prostor a dost času se pesanovi věnovat (a to platí u jakékoli rasy), jděte klidně do toho...
Jinak má kamarád pradu v tom, že KAO jsou ostří, a Vy zase v tom, že jak ho vychováte, takového ho máte - jen z KAO neuděláte miláčka všech lidí okolo, nebo psa typu - mouchy sežerte mě - tam je ta povaha opravdu specifická...
Ještě - u KAO jsme zůstali a máme je už cca 17 let. Nikdy nebyl větší konflikt a pokud nějaký byl, vždy jsme museli zpětně uznat, že chybu jsme udělali my.
A k dětem vždy super.
monika s
napsal(a):
Týýý jo, Ty si rychlá - pro upřesnění musím ještě podotknout, že poté co Batir "trapně vyhrál všechno", nafoukl se jak holub na báni a s námi ostatními neotitulovanými se odmítal kamarádit
My dnes pro změnu V1 bez titulu - za křivý vocas
teda vy dvě prudičky jsem ráda že jsem po tom ranním maratonu vůbec jěště živá
marie m
napsal(a):
teda vy dvě prudičky jsem ráda že jsem po tom ranním maratonu vůbec jěště živá
No a to se kvuli ni ještě zdržovala výstava ..........
marie m
napsal(a):
taky jsem Vám náležitě vděčná přeci byste mě nenechali připravit o tu frašku
hele Nado nechceš jsem radši dát nějaké fota máš jich určitě spoutu
Ahojky, tak to moc Batirkovi gratuluju Docela jsem nalomená,že se pojedu mrknout do Budějek,když tam bude posuzovat zase ten borec, že bych se pobavila
sejtanova smecka

lhejna
napsal(a):
Ahojky, tak to moc Batirkovi gratuluju Docela jsem nalomená,že se pojedu mrknout do Budějek,když tam bude posuzovat zase ten borec, že bych se pobavila
Jéé, Leni pojeď Nenech si to ujít
marie m
napsal(a):
taky jsem Vám náležitě vděčná přeci byste mě nenechali připravit o tu frašku
hele Nado nechceš jsem radši dát nějaké fota máš jich určitě spoutu
No jo, to se Vám to běhalo, když jste se tak pěkně předem rozhýbali
jinak komplet výsledky už jsou u mne na www.caucasian-zazgiru.net
Pokud někdo najdete chybku - dejte vědět - cedule s výsledky bohužel jaksi nebyla...
Na fotu Fin z Údolí Klaspoltu - CAC, VSV
monika s
napsal(a):
No jo, to se Vám to běhalo, když jste se tak pěkně předem rozhýbali
jinak komplet výsledky už jsou u mne na www.caucasian-zazgiru.net
Pokud někdo najdete chybku - dejte vědět - cedule s výsledky bohužel jaksi nebyla...
Na fotu Fin z Údolí Klaspoltu - CAC, VSV
Aston Zarija
A pro dnešek dobrou noc
monika s
napsal(a):
Tak jedeme dál...
Byla to legrace, sluníčko svítilo a všichni jsme se pěkně bavili - jeden krásný úsměv Elišky LAJDN
monika s
napsal(a):
Tak jedeme dál...
A takhle to u nás vypadalo v sobotu. Včera odpoledne už naštěstí po sněhu skoro ani památka.
michalasin
napsal(a):
Pro Michalu - KAO je pro každého "normálního" páníčka ,který si nepotřebuje léčit mindráky :-)
Z minulého vrhu jsem prodala fenku lidem , kteří nikdy žádného psa neměli.A maji malé děcko - jsem s nimi v kontaktu a jsou naprosto nadšeni a s malým je fenka v naprosté pohodě .¨
Jistě se dá hodně zkazit ,ale taky mnohé zvládnout
monika s
napsal(a):
Cynthia baintha Brakk
Pár dnešních mimin ve čtyřech týdnech
Bred s Bedřiškou
nada
napsal(a):
Pár dnešních mimin ve čtyřech týdnech
Bred s Bedřiškou
Neregistrovaný uživatel

eavy
napsal(a):
Naďo, jsou boží gratuluju a závidím
Verčo taky díky a dnes při krmení bych je nejradši .............. samá noha v misce .......hrůza - žádná dysciplína
Bessinka
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Verčo taky díky a dnes při krmení bych je nejradši .............. samá noha v misce .......hrůza - žádná dysciplína
Bessinka
Nadi vyměním to tmavé žíhané za strakáčka
Upozorňuji, že na rozdíl od těch Tvých jsou vychovaní a do misky zásadně nešlapou, maximálně si d ní lehnou
Hele a na Moravě asi zamrzli ne ?
monika s
napsal(a):
Nadi vyměním to tmavé žíhané za strakáčka
Upozorňuji, že na rozdíl od těch Tvých jsou vychovaní a do misky zásadně nešlapou, maximálně si d ní lehnou
Hele a na Moravě asi zamrzli ne ?
Moniko - túúdle núúúdle
No ty si na tu výchovu potrpíš - pak je drezura hned znát
lmusa
napsal(a):
Děvčata, copak to tu máte ?? Burzu štěňat ?
Ahoj Líbo - no třeba něco vyhandlujem
Bedřiška s aportkem
susan
napsal(a):
Naďo a pak že jenom Monika má drezuru Na Moravě nezamrzli, ale prý se něco chystá ve čtvrtek
No jo, aprílové počasí. A přihrej ještě nějakou Bedřišku s Bedřiškem.
Zuzko ještě to nemáme doladěné
nada
napsal(a):
Zuzko ještě to nemáme doladěné
No tak tedy aport nezvládáme ZATÍM ! Ale to bude tím, že jsme přece jen o pět - nebo kolik - dní mladší že jo
Zato umíme super výstavní postoj
Nejdřív z jedný...
monika s
napsal(a):
No tak tedy aport nezvládáme ZATÍM ! Ale to bude tím, že jsme přece jen o pět - nebo kolik - dní mladší že jo
Zato umíme super výstavní postoj
Nejdřív z jedný...
... a pak z druhý strany
marie m
napsal(a):
ahojky ,pěkně vám ti prckové rostou ti moji tak akorád fnukaj když jim máma zdrhne
ale mají nárok když je jim teprve 15 dní
Holky holky, co mi to děláte? Sedím tady s úměvem debila a obdivuju miminka a júúú a jééééé a jůůůůůůůů jedinou mojí útěchou je to, že až vaši prckové se budou zabydlovat u nových páníčků, já budu drhnout porodní bednu a budu natěšená na bumlíčky Darlenky
lida
napsal(a):
Tento taneček jí učila Azgira, že jo ?
Jj Li, ale zatím to nemá tak propracované - to přijde až s věkem
A též držím pěsti ať dobře vybereš
lida
napsal(a):
Díky A Naďo, doletěl k Tobě mejlík,
Jo Lído, někde (myslím snad v Holandsku - ale to nevím jistě), můžou krýt i dvěmi psy, pak jim dělají PP podle testů paternity - tak to zkus na 3x
Jen nevím, když dáš za každé krytí štěně, jestli Ti něco zbyde
monika s
napsal(a):
Jo Lído, někde (myslím snad v Holandsku - ale to nevím jistě), můžou krýt i dvěmi psy, pak jim dělají PP podle testů paternity - tak to zkus na 3x
Jen nevím, když dáš za každé krytí štěně, jestli Ti něco zbyde
Tomu říkám rada nad zlato Ne ne, do květence mi snad opravdu vyrostou kopretiny
lida
napsal(a):
Tak jsem si přišla osvěžit oko na štěňátka a ono tu není nic nového? Jakto?
Hezký víkend přítelé
Tak jedno trochu odrostlé štěňátko - Dášenka
marie m
napsal(a):
ahojky všem, Arouškovi velká gratulace jinak se těším na fota s bonitace doufám že jste někdo fotil co Nado
Ahoj...já mám pár fotek ale jen Karin....no,fotila sestra tak se od ní nedalo nic jiného čekat
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj...já mám pár fotek ale jen Karin....no,fotila sestra tak se od ní nedalo nic jiného čekat
a můžu se zeptat,jestli se nějáký blog na zapisovaní odchovů dostává přímo na bonitaci??já jsem ho nedostala
llucinkaa2
napsal(a):
a můžu se zeptat,jestli se nějáký blog na zapisovaní odchovů dostává přímo na bonitaci??já jsem ho nedostala
KNIHU ODCHOVŮ dostaneš na ČMKU , až pujdeš fenu přeregistrovat , že je uchovněná - nebo to tam pošleš.Na bonitaci opravdu nic nedostaneš
A holky - fotky budou , ale později , ted jsem dorazila od krmení mimin a ještě taky nakrmit smečku lidkou
takže třeba bude někdo rychlejší
Jinak počasí nádherně vyšlo - bylo to fajn
nada
napsal(a):
KNIHU ODCHOVŮ dostaneš na ČMKU , až pujdeš fenu přeregistrovat , že je uchovněná - nebo to tam pošleš.Na bonitaci opravdu nic nedostaneš
A holky - fotky budou , ale později , ted jsem dorazila od krmení mimin a ještě taky nakrmit smečku lidkou
takže třeba bude někdo rychlejší
Jinak počasí nádherně vyšlo - bylo to fajn
Tak jo nadi, jdu na to
Edie Zlatá studánka - vyhlášen diváky jako nejhezčí pes bonitace
monika s
napsal(a):
Tak jo nadi, jdu na to
Edie Zlatá studánka - vyhlášen diváky jako nejhezčí pes bonitace
Amulet Zlatá Fontána
monika s
napsal(a):
Tak jedeme dál...
Monika je šikulka
a Edie ZS s pohárem a paničkou
eavy
napsal(a):
Naďo, moc hezké fotky
Verčo - většina je od Monči ,ale díky za obě
Baša Šekim
eavy
napsal(a):
Naďo, tak to jsi mě převezla....
Njn, zase bez zásluh
Jinak už mám dalších pár foto na webíku...
monika s
napsal(a):
Njn, zase bez zásluh
Jinak už mám dalších pár foto na webíku...
A ještě přidám malou fenečku jako přihlížející na bonitaci.
skalap
napsal(a):
A ještě přidám malou fenečku jako přihlížející na bonitaci.
.....a jedno zlatíčko
monika s
napsal(a):
Tak jedeme dál...
Tak já jsem vyměnila bonitaci za návštěvu bráchy Azzyho. Z Anuše si dělal srandičky a ona to tak trošku nemohla skousnout (a hlavně to, že je větší a že ho neskolí ).
marie m
napsal(a):
ahojky všem, no Nado Moniko díky za fota jsou super jako vždy já věděla že nezklamete akorád nějak já nestíhám s focením ale určitě se polepším
Maruš , ty jsi taková tajnůstkářka , že nám ani potomky neukážeš
Tak s tím koukej něco udělat - nebo si je budu muset přiejt nafotit sama
Vem si příklad z Petry - jak hezky informuje o potomstvu
pvc
napsal(a):
A ještě detail.
ahojky všem, já věděla že si naběhnu tak teda tady holčičky Dajša a Drusila
marie m
napsal(a):
ahojky všem, já věděla že si naběhnu tak teda tady holčičky Dajša a Drusila
unuděněj kluk Dejmor
lmusa
napsal(a):
Naďo a Ty si vezmi z Maruš příklad ! Má je jako přes kopírák a jména si pamatuje
no Libo je to fuška je poznat tak jeden ušklebenej kluk
lmusa
napsal(a):
No, no, tak se hned nedurdi
no Libo taky si je moc nepamatuju musím se nejprve pořádně podívat
corinka
napsal(a):
Ne, ne, jenom my na Moravě nemáme mima, a tak koukáme a čekáme na nové fotečky, na povídání o bonitaci a tak. A vy nic , ani slůvkem se nepochlubíte
A blbneme doma, když prší, když není páneček doma
corinka
napsal(a):
Ne, ne, jenom my na Moravě nemáme mima, a tak koukáme a čekáme na nové fotečky, na povídání o bonitaci a tak. A vy nic , ani slůvkem se nepochlubíte
právě , že já se tady chlubím až mooooooc
tak taky z jiného soudku něco přihodtě
nada
napsal(a):
právě , že já se tady chlubím až mooooooc
tak taky z jiného soudku něco přihodtě
Ale těch malejch prcků není nikdo moc . Tak rychle to uteče , za pár chvil jsou z nich "velcí", ti strakoušci jsou úžasní. Bílá barva je moje, k tomu tmavej čeníšek, nádhera,
Ale i dnes už je na Moravě slunečno
A ještě dotaz: Jede někdo s kavkazáků na Slovensko na Kamenný Mlýn?
corinka
napsal(a):
Ale těch malejch prcků není nikdo moc . Tak rychle to uteče , za pár chvil jsou z nich "velcí", ti strakoušci jsou úžasní. Bílá barva je moje, k tomu tmavej čeníšek, nádhera,
Ale i dnes už je na Moravě slunečno
A ještě dotaz: Jede někdo s kavkazáků na Slovensko na Kamenný Mlýn?
No my na Slovensko razíme
teda pokud z bahnivé koule vykouzlím něco jako \" výstavního psa \"
corinka
napsal(a):
Ale no tak, já budu určo jako prase , ne můj pes, ale já, od mojeho Umytka..Bo tam má být ukrutánsky moc azoušků a ten můj puberťák mě určitě bude chtít "uklidit", aby se mi nic nestalo. Taky proto sebou beru manžela, aby držel. Psa.
jak psala Monika - podle bahnité koule, cvakajicí po všem co se hne a má 4 nohy
monika s
napsal(a):
Hihi, Nadi promiň, ale když to se prostě úplně nabízelo
Moniko - pravdu díš - já jsem ji bohužel zapomněla včera vyfotit
takže je to beze svědků