Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2008 10:02

mám fenku, je to nalezenec u cesty v televizní krabyci, nevypadala nejlíp, bála se lidí, vyhublá....veterinář ji odhaduje nyní 4 měsíce, pomalu mi přibírá, má asi 15kg, v kohoutku nějakých 52cm, co myslíte že to je za rasu? někteří říkají ovčák, jiní že kříženec...kolik myslíte že ještě vyroste? toto je k začátku kdy jsem ji měla druhý den...

31.3.2008 10:03

sajma napsal(a):
mám fenku, je to nalezenec u cesty v televizní krabyci, nevypadala nejlíp, bála se lidí, vyhublá....veterinář ji odhaduje nyní 4 měsíce, pomalu mi přibírá, má asi 15kg, v kohoutku nějakých 52cm, co myslíte že to je za rasu? někteří říkají ovčák, jiní že kříženec...kolik myslíte že ještě vyroste? toto je k začátku kdy jsem ji měla druhý den...

...

31.3.2008 10:07

sajma napsal(a):
..

bohužel nemám moc aktualní fotky, roste jako z vody tato je focena tak před dvěma týdny...

31.3.2008 10:16

sajma napsal(a):
bohužel nemám moc aktualní fotky, roste jako z vody tato je focena tak před dvěma týdny...

vypadá moc krásně...do vlčáka má fakt hodně...těžko říct, jestli je to čistej ovčák, ale je 100%s ovčákem....je krásná....a taky bude, až vyroste.

31.3.2008 10:18

sajma napsal(a):

Připadá mi celkem jako vlkošedá ovčanda A počítala bych s tím, že do takové velikosti i vyroste

31.3.2008 10:50

gitule napsal(a):
Připadá mi celkem jako vlkošedá ovčanda A počítala bych s tím, že do takové velikosti i vyroste

Ahoj.Určitě to je ovčanda buď čistá nebo s něčím.Podle tlapek ti vyroste nejspíše opravdu do velikosti ovčandy.Je moc pěkná.Ať ti roste ve zdraví do krásy.Je dobře ,že nejsou všichni lhostejní k osudu těchto opuštěných pejsků.Díky.Nechtěla bych mít svědomí těch co je strkají do krabic a vyhazují z auta.

maťa

31.3.2008 10:56
maťa

sajma napsal(a):

Ovčák tam rozhodně je a v dost velké míře, dokonce na první fotce vidím i "lomenou kapří" páteř

Čistá asi nebude, ale je pravděpodobné, že předci byli z velké části NO, ať už s PP, nebo bez

Jinak je moc hezká

maťa

31.3.2008 10:56
maťa

maťa napsal(a):
Ovčák tam rozhodně je a v dost velké míře, dokonce na první fotce vidím i "lomenou kapří" páteř

Čistá asi nebude, ale je pravděpodobné, že předci byli z velké části NO, ať už s PP, nebo bez

Jinak je moc hezká

Pardon, na druhé fotce vidím tu páteř

31.3.2008 10:57

sajma napsal(a):

Přikláním se k názoru ostatním, i kdyby tam tam byl nějaký mix, tak podle mě bude vypadat velikostně i vzhledově jako ovčanda.
Je opravdu moooc krásná a má štěstí, že jste se jí ujali, tak přeji jen samé radosti s touto krásnou fenečkou

31.3.2008 11:39
sí

sajma napsal(a):

Ježíš, to je úžasný! Já vám teda neřeknu ja vyroste a jak bude vypadat, ale určutě to bude pejsek s velkým srdcem, protože teď má svýho páníka, který velký srdce určitě má! Hodně štěstí

31.3.2008 12:04

hankad napsal(a):
Přikláním se k názoru ostatním, i kdyby tam tam byl nějaký mix, tak podle mě bude vypadat velikostně i vzhledově jako ovčanda.
Je opravdu moooc krásná a má štěstí, že jste se jí ujali, tak přeji jen samé radosti s touto krásnou fenečkou

Dobrý den !! Je to " Německý ovčák " jak vyšitý. Není zde co řešit.

31.3.2008 15:20

sajma napsal(a):

Ahojky!Myslím,že je to NO.Známý má na cvičáku podobnýho s PP.Tak hodně štěstí při výchově!

Přidejte reakci

Přidat smajlík