mám fenku, je to nalezenec u cesty v televizní krabyci, nevypadala nejlíp, bála se lidí, vyhublá....veterinář ji odhaduje nyní 4 měsíce, pomalu mi přibírá, má asi 15kg, v kohoutku nějakých 52cm, co myslíte že to je za rasu? někteří říkají ovčák, jiní že kříženec...kolik myslíte že ještě vyroste? toto je k začátku kdy jsem ji měla druhý den...
sajma
napsal(a):
mám fenku, je to nalezenec u cesty v televizní krabyci, nevypadala nejlíp, bála se lidí, vyhublá....veterinář ji odhaduje nyní 4 měsíce, pomalu mi přibírá, má asi 15kg, v kohoutku nějakých 52cm, co myslíte že to je za rasu? někteří říkají ovčák, jiní že kříženec...kolik myslíte že ještě vyroste? toto je k začátku kdy jsem ji měla druhý den...
...
sajma
napsal(a):
..
bohužel nemám moc aktualní fotky, roste jako z vody tato je focena tak před dvěma týdny...
gitule
napsal(a):
Připadá mi celkem jako vlkošedá ovčanda A počítala bych s tím, že do takové velikosti i vyroste
Ahoj.Určitě to je ovčanda buď čistá nebo s něčím.Podle tlapek ti vyroste nejspíše opravdu do velikosti ovčandy.Je moc pěkná.Ať ti roste ve zdraví do krásy.Je dobře ,že nejsou všichni lhostejní k osudu těchto opuštěných pejsků.Díky
.Nechtěla bych mít svědomí těch co je strkají do krabic a vyhazují z auta.
maťa

sajma
napsal(a):
Ovčák tam rozhodně je a v dost velké míře, dokonce na první fotce vidím i "lomenou kapří" páteř
Čistá asi nebude, ale je pravděpodobné, že předci byli z velké části NO, ať už s PP, nebo bez
Jinak je moc hezká
maťa

maťa
napsal(a):
Ovčák tam rozhodně je a v dost velké míře, dokonce na první fotce vidím i "lomenou kapří" páteř
Čistá asi nebude, ale je pravděpodobné, že předci byli z velké části NO, ať už s PP, nebo bez
Jinak je moc hezká
Pardon, na druhé fotce vidím tu páteř
sajma
napsal(a):
Přikláním se k názoru ostatním, i kdyby tam tam byl nějaký mix, tak podle mě bude vypadat velikostně i vzhledově jako ovčanda.
Je opravdu moooc krásná a má štěstí, že jste se jí ujali, tak přeji jen samé radosti s touto krásnou fenečkou
sí

sajma
napsal(a):
bohužel nemám moc aktualní fotky, roste jako z vody tato je focena tak před dvěma týdny...
Ježíš, to je úžasný! Já vám teda neřeknu ja vyroste a jak bude vypadat, ale určutě to bude pejsek s velkým srdcem, protože teď má svýho páníka, který velký srdce určitě má! Hodně štěstí
hankad
napsal(a):
Přikláním se k názoru ostatním, i kdyby tam tam byl nějaký mix, tak podle mě bude vypadat velikostně i vzhledově jako ovčanda.
Je opravdu moooc krásná a má štěstí, že jste se jí ujali, tak přeji jen samé radosti s touto krásnou fenečkou
Dobrý den !! Je to " Německý ovčák " jak vyšitý. Není zde co řešit.
sajma
napsal(a):
Ahojky!Myslím,že je to NO.Známý má na cvičáku podobnýho s PP.Tak hodně štěstí při výchově!