Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2008 09:27

zdenomagura napsal(a):
co vy na to?

Nádherní k pomuchlání

12.4.2008 15:39

zdenomagura napsal(a):
co vy na to?

Proběhlo krytí přit¨rozeně?
Narodil se vrh přirozenou cestou?

12.4.2008 21:45

mucholabka napsal(a):

Stenata prisli na svet cisarskym rezom .Krytie bolo prirodzene ele bolo treba trocha viac pomoct.proste treba ich spolu drzat lebo sa nezviazu(nespoja.
Mozte vidiet aj ine vrhy.

12.4.2008 21:50

zdenomagura napsal(a):
Stenata prisli na svet cisarskym rezom .Krytie bolo prirodzene ele bolo treba trocha viac pomoct.proste treba ich spolu drzat lebo sa nezviazu(nespoja.
Mozte vidiet aj ine vrhy.

...jsem ráda, že se můžu zeptat přímo u zdroje, chovatele-v čem je angl. buldok tak výjimečný, že se udržuje při životě jinak pes-rasa nechopný přežít přirozeně?

12.4.2008 21:53

mucholabka napsal(a):

To je dalsi vrh.

13.4.2008 11:38

mucholabka napsal(a):
...jsem ráda, že se můžu zeptat přímo u zdroje, chovatele-v čem je angl. buldok tak výjimečný, že se udržuje při životě jinak pes-rasa nechopný přežít přirozeně?

Pro mucholabku-proč se Ang.buldok udružuje při životě?? Já osobně si bez něho nedovedu život představit.A to ,že buldok nerodí přirozenou cestou - občas ano ,ale je to vyjímka a krytí myslím ,že se dá na krytí pes naučit a hlavně musí mít kondičku -vlastní zkušenost.A ZA TO VŠE NEMŮŽE ANG.BULDOK, ALE ČLOVĚK.Člověk tvořil standart plemene k obrazu svému a nekoukal na to jak to bude dál.Konečně ted se preferují jedinci i lehčí v typu a pokud se podíváte xxx let zpět zjistíte o čem mluvím. TAK ,ŽE Buldoka chovat ano a to hlavně pro jeho povahu...

6.10.2009 15:13
pupulu

XXX.XXX.124.1

zdenomagura napsal(a):
To je dalsi vrh.

O víkendu si přivezu zlatíčko-maličkou a.buldočkuA dokonce je z přirozeného porodu.Ta nalevo úplně!

6.10.2009 16:00
alboni

XXX.XXX.88.120

pupulu napsal(a):
O víkendu si přivezu zlatíčko-maličkou a.buldočkuA dokonce je z přirozeného porodu.Ta nalevo úplně!

No ta je parádní! A jak je vidět na youtube - buldoci nejsou jen líní uchrochtaní prďolové, ale mají i velký sporotovní potenciál (vynechat mezery)

http://www. youtube.com/watch?v=CQzUs TFqtW0&feature=related

6.10.2009 17:36
pupulu

XXX.XXX.124.1

alboni napsal(a):
No ta je parádní! A jak je vidět na youtube - buldoci nejsou jen líní uchrochtaní prďolové, ale mají i velký sporotovní potenciál (vynechat mezery)

http://www. youtube.com/watch?v=CQzUs TFqtW0&feature=related

No to je bomba.Jedna fenečka -jakoby starší sestra buldok běhá agility.

6.10.2009 20:49
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
No to je bomba.Jedna fenečka -jakoby starší sestra buldok běhá agility.

No není sladká?

6.10.2009 22:27
lisakova

XXX.XXX.66.201

zdenomagura napsal(a):
co vy na to?

zdravim, to jsou ti nejkouzelnější držtičky k pomuchlání. Jsou nádherní a gratulace k takovejm úžasnejm miminkům. Škoda, že jich není vidět víc u nás v okolí neni ani jeden anglický buldok a je to škoda

7.10.2009 08:20
bffb

XXX.XXX.116.58

lisakova napsal(a):
zdravim, to jsou ti nejkouzelnější držtičky k pomuchlání. Jsou nádherní a gratulace k takovejm úžasnejm miminkům. Škoda, že jich není vidět víc u nás v okolí neni ani jeden anglický buldok a je to škoda

ahojky, já mám tedy amerického buldoka, ale až budu starší a nebudu už tak moct lítat po výletech tak si angličana pořídím, jsou to úžasní pesulové...už ted se těším..:-))...hodte ještě nějaké fotečky k pokochání....

7.10.2009 09:30
pupulu

XXX.XXX.124.1

bffb napsal(a):
ahojky, já mám tedy amerického buldoka, ale až budu starší a nebudu už tak moct lítat po výletech tak si angličana pořídím, jsou to úžasní pesulové...už ted se těším..:-))...hodte ještě nějaké fotečky k pokochání....

Tak ještě jedna fotečka,nejdřív řádili s flaškou,pak rvali letáky a nakonec potrestali i bednu od sušenek.A když se unavili,tak se dali i vyfotit.a další až z domova.Já už se tak těším!!

7.10.2009 09:35
lisakova

XXX.XXX.66.201

pupulu napsal(a):
Tak ještě jedna fotečka,nejdřív řádili s flaškou,pak rvali letáky a nakonec potrestali i bednu od sušenek.A když se unavili,tak se dali i vyfotit.a další až z domova.Já už se tak těším!!

Co na tohle říct nemám slov, jsou to nádherní raraši

7.10.2009 09:39
lisakova

XXX.XXX.66.201

pupulu napsal(a):

Můžu se zeptat na cenu štěňat jak se zhruba pohybuje?

7.10.2009 09:42
bffb

XXX.XXX.116.58

pupulu napsal(a):

paráda.....my jsme ted také čerstvě po štěndách...jedno jsem mamině nechala doma , ,,prcek,, má ted 22kg a 5.10 měl 4měsíce.....kolik váží buldoček +- při narození?

7.10.2009 11:20
pupulu

XXX.XXX.124.1

bffb napsal(a):
paráda.....my jsme ted také čerstvě po štěndách...jedno jsem mamině nechala doma , ,,prcek,, má ted 22kg a 5.10 měl 4měsíce.....kolik váží buldoček +- při narození?

no pokuš dobře vím a jedná se o zdravý vrh tak +/- okolo 400g.Mám pocit,že chovatelka říkala,že ta moje malá ďáblice vážila 450g.Ale vše budu mít napsané,tak se kdyžtak opravím.Nebo ať mě opraví zkušenější člověk.A cena co jsem se bavila +/- 25 000kč a výše.Ta moje holčička je z vrhu,který platit zlatem je málo.Přirozený porod,úžasná a laskavá péče chovatelky,....

7.10.2009 11:26
lisakova

XXX.XXX.66.201

pupulu napsal(a):
no pokuš dobře vím a jedná se o zdravý vrh tak +/- okolo 400g.Mám pocit,že chovatelka říkala,že ta moje malá ďáblice vážila 450g.Ale vše budu mít napsané,tak se kdyžtak opravím.Nebo ať mě opraví zkušenější člověk.A cena co jsem se bavila +/- 25 000kč a výše.Ta moje holčička je z vrhu,který platit zlatem je málo.Přirozený porod,úžasná a laskavá péče chovatelky,....

Tak to je paráda, když může rodit přirozeně a nemusí na císaře. A když má úžasnou péči chovatelky, tak se to opravdu ani zlatem nedá vyvážit. No jsou úžasní úplně se nad nima rozplývám.

7.10.2009 11:31
pupulu

XXX.XXX.124.1

lisakova napsal(a):
Tak to je paráda, když může rodit přirozeně a nemusí na císaře. A když má úžasnou péči chovatelky, tak se to opravdu ani zlatem nedá vyvážit. No jsou úžasní úplně se nad nima rozplývám.

bffb vaše štěnda jsou nádherná.A vy jste tady tenkrát vymýšleli názav CHS,že?Koukám vymysleli jste pěkně!!

7.10.2009 11:34
lisakova

XXX.XXX.66.201

pupulu napsal(a):
bffb vaše štěnda jsou nádherná.A vy jste tady tenkrát vymýšleli názav CHS,že?Koukám vymysleli jste pěkně!!

je děkuju. Myslim si, že ano, ale už si nejsem jistá.

7.10.2009 11:37
lisakova

XXX.XXX.66.201

lisakova napsal(a):
je děkuju. Myslim si, že ano, ale už si nejsem jistá.

na podzim už budeme mít 4 vrh, tak sem taky natěšená, na přelomu října a listopadu by se nám měla narodit miminka od mé druhé fenky Milinky, tak se na ten 4 vrh moc těšim, protože plánuju 4 stafíka do rodiny na chov a výstavy a bude to fenečka, doufám, že zlatá se mi ve vrhu narodí

7.10.2009 11:42
pupulu

XXX.XXX.124.1

lisakova napsal(a):
na podzim už budeme mít 4 vrh, tak sem taky natěšená, na přelomu října a listopadu by se nám měla narodit miminka od mé druhé fenky Milinky, tak se na ten 4 vrh moc těšim, protože plánuju 4 stafíka do rodiny na chov a výstavy a bude to fenečka, doufám, že zlatá se mi ve vrhu narodí

já na vaše mimča koukám pravidelně.stafbulíci jsou krásní a taky jsem o něm kdysi uvažovala.Ale mám a.bulinu,tam to bylo osudové.A buldočka je taky osud.Chovatelku znám hodně let a prostě to muselo přijít.Ani jsem nepočítala,že to bude teď,ale ta malá je ze spojení,které jsem asi nejvíc chtěla a když se narodili(ten její flek na hlavě)byla nejvýraznější.A taky je nejkrásnější,tedy nejen dle mého,ale i dle slov chovatelky.Přeji vám hodně štěstí,ať to dobře dopadne a štěnítka jsou krásná a v pohodě.A vyjde ta zlatá holčička.

7.10.2009 11:52
lisakova

XXX.XXX.66.201

pupulu napsal(a):
já na vaše mimča koukám pravidelně.stafbulíci jsou krásní a taky jsem o něm kdysi uvažovala.Ale mám a.bulinu,tam to bylo osudové.A buldočka je taky osud.Chovatelku znám hodně let a prostě to muselo přijít.Ani jsem nepočítala,že to bude teď,ale ta malá je ze spojení,které jsem asi nejvíc chtěla a když se narodili(ten její flek na hlavě)byla nejvýraznější.A taky je nejkrásnější,tedy nejen dle mého,ale i dle slov chovatelky.Přeji vám hodně štěstí,ať to dobře dopadne a štěnítka jsou krásná a v pohodě.A vyjde ta zlatá holčička.

Tak to je hlavní, když je to prostě osud a máte už rozhodnuto, tak vám přeju aby vám malá dělala jen samou radost.
Držim pěsti s malou

8.10.2009 13:39
bffb

XXX.XXX.116.58

lisakova napsal(a):
Tak to je hlavní, když je to prostě osud a máte už rozhodnuto, tak vám přeju aby vám malá dělala jen samou radost.
Držim pěsti s malou

pro pupulu- však to byl taky jedinej název z toho co jsme chtěli, kterej nebyl obsazenej a hodí se k plemeni....díky a těším se na fotky....a propo, angličánci mají u porodu tedy cca stejnou váhu jako amíci:-))

8.10.2009 19:50
pupulu

XXX.XXX.124.1

bffb napsal(a):
pro pupulu- však to byl taky jedinej název z toho co jsme chtěli, kterej nebyl obsazenej a hodí se k plemeni....díky a těším se na fotky....a propo, angličánci mají u porodu tedy cca stejnou váhu jako amíci:-))

Pro bffb:název se povedl a mimča taky!!
Malá ďáblice už je doma,prolítala se a seznámila se s ostatníma a teď hnípe v pelíšku.

8.10.2009 19:52
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Pro bffb:název se povedl a mimča taky!!
Malá ďáblice už je doma,prolítala se a seznámila se s ostatníma a teď hnípe v pelíšku.

A ještě jedna.

8.10.2009 20:21
bffb

XXX.XXX.116.58

pupulu napsal(a):
A ještě jedna.

....ta je úžasná......ještě víc foteček prosím...je opravdu plyšová...hned bych si ji pomuchlala..... . . . .a ta korunka na hlavě je úžasná, to měla i jedna fenečka -mimušo co jsem měla:-))

8.10.2009 20:45
pupulu

XXX.XXX.124.1

bffb napsal(a):
....ta je úžasná......ještě víc foteček prosím...je opravdu plyšová...hned bych si ji pomuchlala..... . . . .a ta korunka na hlavě je úžasná, to měla i jedna fenečka -mimušo co jsem měla:-))

Trochu si chrupla a zase se probudila.Ten flek na hlavě jí oproti sourozencům zvíraznil.

8.10.2009 20:46
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Trochu si chrupla a zase se probudila.Ten flek na hlavě jí oproti sourozencům zvíraznil.

Detail probuzeného krtka.

9.10.2009 18:59
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Detail probuzeného krtka.

14.2.2010 16:03
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):

Teď koukám jak byla ta naše holčička sladká,když byla maličká.Teď je z ní drak.Čekám kdy se z ní stane ten klidný a citlivý buldok.

14.2.2010 16:05
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Teď koukám jak byla ta naše holčička sladká,když byla maličká.Teď je z ní drak.Čekám kdy se z ní stane ten klidný a citlivý buldok.

Furt má něco v hubě a furt lítá jak šus!

14.2.2010 16:07
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Furt má něco v hubě a furt lítá jak šus!

Furt někoho provokuje.

14.2.2010 16:09
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Furt někoho provokuje.

A furt vymejšlí bejkárny,její pohled ďáblíka je jasný.

14.2.2010 16:21
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
A furt vymejšlí bejkárny,její pohled ďáblíka je jasný.

Pak se ,ale vylítá a napapá..

14.2.2010 16:25
pupulu

XXX.XXX.124.1

pupulu napsal(a):
Pak se ,ale vylítá a napapá..

Tak sipak i lehne.Někdy si lehne stejně jako náš inteligentní chrt do nejmenšího pelechu v baráku a po dvou.

15.2.2010 12:34
elis30

XXX.XXX.146.18

pupulu napsal(a):
Tak sipak i lehne.Někdy si lehne stejně jako náš inteligentní chrt do nejmenšího pelechu v baráku a po dvou.

přidávám fotečku

15.2.2010 12:35
elis30

XXX.XXX.146.18

elis30 napsal(a):
přidávám fotečku

a ještě jednu

15.2.2010 12:36
elis30

XXX.XXX.146.18

elis30 napsal(a):
a ještě jednu

poslední

15.2.2010 19:02
pupulu

XXX.XXX.124.1

elis30 napsal(a):
poslední

Tak ten je slaďoučkej!!

15.2.2010 20:36
elis30

XXX.XXX.146.18

pupulu napsal(a):
Tak ten je slaďoučkej!!

je to fenka ...Tvoje je taky k nakousnutí ...doma je to kliďas a supermazel,ale za to venku...

15.2.2010 21:00
pupulu

XXX.XXX.124.1

elis30 napsal(a):
je to fenka ...Tvoje je taky k nakousnutí ...doma je to kliďas a supermazel,ale za to venku...

Fakt jo,já už se bála,že jen ta naše je zmutovaná-protože si díky dalšímu osazenstvu doma myslí,že je chrt.Ještě,že někdo má buldoka aktivku.Ta Vaše fakt suprácká.Jak je stará pusina?

15.2.2010 21:27
liba

XXX.XXX.78.164

pupulu napsal(a):
Fakt jo,já už se bála,že jen ta naše je zmutovaná-protože si díky dalšímu osazenstvu doma myslí,že je chrt.Ještě,že někdo má buldoka aktivku.Ta Vaše fakt suprácká.Jak je stará pusina?

Taky přidám buldočici. Je z útulku v Olomouci a miluje canisterapii

16.2.2010 14:25
elis30

XXX.XXX.146.18

liba napsal(a):

...bude mít 2 roky ,ale s klidným buldokem nemá nic společného ....

16.2.2010 14:31
elis30

XXX.XXX.146.18

liba napsal(a):

...žíhaná se mi taky moc líbí ...snad časem ještě přibude ....
Jak je stará a v kolika jste ji z útulku brali?

16.2.2010 15:21
petr33

XXX.XXX.224.4

elis30 napsal(a):

Také jsem přidám fotku našeho ,angličáka\" , je to pejsek - na fotce ve věku 15 měsíců

16.2.2010 15:23
liba

XXX.XXX.78.164

elis30 napsal(a):

Když jsem ji brala tak jí mohl být tak rok-dva. Těžko říct. Mám ji rok a půl a k lidem je vážně fantastická. Ke psům bohužel ne, kilerka jedna

16.2.2010 16:10
pupulu

XXX.XXX.124.1

petr33 napsal(a):
Také jsem přidám fotku našeho ,angličáka\" , je to pejsek - na fotce ve věku 15 měsíců

Tož chlapec je krasavec

16.2.2010 16:11
pupulu

XXX.XXX.124.1

liba napsal(a):
Když jsem ji brala tak jí mohl být tak rok-dva. Těžko říct. Mám ji rok a půl a k lidem je vážně fantastická. Ke psům bohužel ne, kilerka jedna

Já se s naší také chystám na CT zkoušky,tak uvidíme.Zatím jsme malé děcko,ale vztah k lidem tam je moc hezký.

17.2.2010 12:24
elis30

XXX.XXX.146.18

liba napsal(a):

No my jsme na tom stejně...taky jsem ji vzala starší...ke všem lidem,hlavně dětem je to mazel,ale ke psům...je jak býk na červenou barvu....už se trochu zlepšila a aspon malých psů (menších než ona) si tolik nevšímá...

27.3.2010 10:21
pupulu

XXX.XXX.124.1

Tak jsme zase povyrostli.Naše je naprosto o.k. i ke psům,je to tím,že snáma chodí lítat různé množství psů všech ras a velikostí.:-)

27.3.2010 10:30
pupulu

XXX.XXX.124.1

A tady jeden lenoch buldok,kdo ví jak rychle běhá chrt nebo ovčák,ten si umí představit jak rychle asi běží naše Xí.Opravdu se neřadí mezi lenochy.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík