ina
napsal(a):
Tak jsem tu zase s Kevouškem. Líná. Jsme celí chlupatí. Je to jarem? Nemůže to být stravou? Krmíme proplanem. Ale míchám mu do toho semtam nějakou konzervičku pro štěňata (lžičku do jedné dávky granulí.) Moc díky za odpovědi. Ina
To bude jarem. Mě psina líná už měsíc!!Je to šílený (neuvěřitelný, kolik má pes chlupů)!! Chce to vyčesávat, vyčesávat...Nikol.
ina
napsal(a):
Tak jsem tu zase s Kevouškem. Líná. Jsme celí chlupatí. Je to jarem? Nemůže to být stravou? Krmíme proplanem. Ale míchám mu do toho semtam nějakou konzervičku pro štěňata (lžičku do jedné dávky granulí.) Moc díky za odpovědi. Ina
Ahoj já si myslím že líná kvůli jaru a je to třeba o to horší, protože má ještě štěněcí srst a tak zároveň může přelínavat i ta Granule máte kvalitní tak bych se moc neznepokojovala a obrněla si nervy proti chlupům
takto vyčesáváme my a škoda že tam není vidět kolik chlůpů líta!!
ina
napsal(a):
No Proplan jako málokterá Superprémiovka obsahuje vedlejší živočišné produkty(výrobky), což se mi moc nelíbí
dita
napsal(a):
Ahoj já si myslím že líná kvůli jaru a je to třeba o to horší, protože má ještě štěněcí srst a tak zároveň může přelínavat i ta Granule máte kvalitní tak bych se moc neznepokojovala a obrněla si nervy proti chlupům
takto vyčesáváme my a škoda že tam není vidět kolik chlůpů líta!!
Já si to dovedu živě představit! Sam líná pořád hrozně a na jaře ještě víc!