Achjo... tak uz je to tady muj verny milacek me opustil doufam ze se bude mít dobre v psím nebicku.. :( mám te moc ráda a vzdy budu mít.. Aspon ze jsi odesel hezky v spanku . Je mi z toho hrozne ale na kazdyho to jednou prijde......Preji vsem pejskum mno stastnych let jako si vyslouzil tento pejsek ikdyz byl uz od malicka nemocny..
faunawin
napsal(a):
Achjo... tak uz je to tady muj verny milacek me opustil doufam ze se bude mít dobre v psím nebicku.. :( mám te moc ráda a vzdy budu mít.. Aspon ze jsi odesel hezky v spanku . Je mi z toho hrozne ale na kazdyho to jednou prijde......Preji vsem pejskum mno stastnych let jako si vyslouzil tento pejsek ikdyz byl uz od malicka nemocny..
Určitě měl krásný život, co si víc přát, než odejít ve spánku a milován. Uděláš šťastného zase jiného pejska, ale vím, jak ti teď je smutno.
faunawin
napsal(a):
Tak to je fajn,že odešel ve spánku.My jsme museli v pátek nechat uspat našeho 13letého kokříka.Během týdne to šlo s ním strašně z kopce a už jsme se s manželem nemohli na to dívat, jak se trápí .Do teď se z toho nemůžeme vzpamatovat.
Byla to síla, protože to byl třetí pejsek v rodině v průběhu 6 měs.,který odešel do psího nebe.
Nikdy na něj a na ně nezapomeneme.
faunawin
napsal(a):
Je to moc smutné,ale když to bylo ve spánku,tak to bylo trochu milosrdnější. Já před rokem musela rozhodovat kdy ,a to bylo hrozné. Uspávala jsem 14 letou kokřičku a i když už u nás je nový člen rodiny,kokr jak jinak,stále se s odchodem Bejbinky nemohu vyrovnat.To jsou moc smutné chvíle a kdo si to neprožil,nepochopí.Tak se drž a pokud můžeš ,pořiď si nového kamaráda.Lépe se to zvládá.
lexis
napsal(a):
Je to moc smutné,ale když to bylo ve spánku,tak to bylo trochu milosrdnější. Já před rokem musela rozhodovat kdy ,a to bylo hrozné. Uspávala jsem 14 letou kokřičku a i když už u nás je nový člen rodiny,kokr jak jinak,stále se s odchodem Bejbinky nemohu vyrovnat.To jsou moc smutné chvíle a kdo si to neprožil,nepochopí.Tak se drž a pokud můžeš ,pořiď si nového kamaráda.Lépe se to zvládá.
Vsem dekuji za podporu.. Take mu bylo 13 let. A zivot mel krasny ikdyz obcas tezky.... Kdyz byl malinkej srazilo ho auto tak mel nejake nasledky a jeste mel epilepticke zachvaty od mala ale i tak mel hezky zivot. Takze aspon nejsou zadne vycitky .
Uživatel s deaktivovaným účtem

faunawin
napsal(a):
Je to moc smutné. Nás opustil náš samojed Balu dne 7.4.2008 ve věku 14 a třičtvrtě roku. V našich srdcích žije dál.
faunawin
napsal(a):
Taky jsem musela svoji 13.letou rtw 2.1.2008 nechat utratit.Už nebylo zbytí,měla nádor a já se nemohla dívat,jak trpí.Ale je strašně těžké se k tomuto kroku rozhodnout. Tvůj pejsek alespoň odešel sám a nemusela si toto řešit.Určitě si časem pořídíš dalšího pejska...