agrone1
napsal(a):
tady je fotečka našich medvídků Gas (6let) a Sasa (8 měsíců)
a ještě jedna
agrone1
napsal(a):
Tarim a Trixi
agrone1
napsal(a):
to mi neříkejte že tu nikdo nechová Středoasiata !!!!!!!!
Ahoj! Asiatí kamarády zdraví Sára
agrone1
napsal(a):
moc pěknej pesan , jak je starej ?? je to taky stejný zlatíčko jako ti naši medvídci ??
jmenuje se Tarim Borojo a je z Malacek. Teď v květnu ji bude 8 let. Je trošku komplikovaná, ale super hlídač.
agrone1
napsal(a):
Ahoj to bylo nejspíše na mě já mám na fenku zatím ( velký knírač pes) uvidíme jestli nám z něj vyroste
Díky za odpověď.Přidávám ještě jedno foto naší hlídací čertice (6 měsíců)
agrone1
napsal(a):
není zač a dík za fotečky je to moc hezounká feňule
Ahoj, náš nově přistěhovaný soused si nedávno přivezl štěňátko - prý SAO - bez PP. Matku viděli ta se nezapře, ale otec nejspíš křízený nebo úplně jiné plemeno. Nejsem odborník ale moc se mi nezdá.
Posuďte sami a když tak mě vyveďte z omylu.
evelin
napsal(a):
Ahoj, náš nově přistěhovaný soused si nedávno přivezl štěňátko - prý SAO - bez PP. Matku viděli ta se nezapře, ale otec nejspíš křízený nebo úplně jiné plemeno. Nejsem odborník ale moc se mi nezdá.
Posuďte sami a když tak mě vyveďte z omylu.
další (půl roku)
jirinajanickova
napsal(a):
Podle té prostřední fotky bych tipla tátu malinu
no můj nážor je že na té druhé fotečce vypadá jako mix s belgičákem nebo něším podobným ale ta poslední fotečka no tam má hlavinku jako "kavkazák " ale je to jen můj názor a mílit se můžu a nejspíš i mílim ale zvířátko je to zajímaví
agrone1
napsal(a):
no můj nážor je že na té druhé fotečce vypadá jako mix s belgičákem nebo něším podobným ale ta poslední fotečka no tam má hlavinku jako "kavkazák " ale je to jen můj názor a mílit se můžu a nejspíš i mílim ale zvířátko je to zajímaví
Hlavně je to úžasný zlatíčko. Soused se přistěhoval z města z bytu a je naprostý začátečník co se psů týče, jeho volba SAO jako první pes dost lidí zprvu vyděsila (být to ostřejší povaha tak bude pes velet) ale zatím to vypadá jako úžasná trefa. Jen doufám že to tak i bude nadále.
Ještě jedna fotka - vypadá na ní jako medvídek (asi tři měsíce)
evelin
napsal(a):
Hlavně je to úžasný zlatíčko. Soused se přistěhoval z města z bytu a je naprostý začátečník co se psů týče, jeho volba SAO jako první pes dost lidí zprvu vyděsila (být to ostřejší povaha tak bude pes velet) ale zatím to vypadá jako úžasná trefa. Jen doufám že to tak i bude nadále.
na 1,3 a posledni fotce bych typovala spis na 100% anatolce, ale jestli rikate, ze matka byla urcite SAO... na te druhe vypada opravdu jako belgicak, ale to asi delaji ty povlavajici usi nahore
11111
napsal(a):
na 1,3 a posledni fotce bych typovala spis na 100% anatolce, ale jestli rikate, ze matka byla urcite SAO... na te druhe vypada opravdu jako belgicak, ale to asi delaji ty povlavajici usi nahore
Nezapomeňte, že asiati "rostou" nerovnoměrně. V každém měsíci, se "natahuje" a zvětšuje určitá část těla. Můj azoušek byl jako opička, když jsem ho dovezla ve 3 měsích domů, hlava malinká, jak špendlíková hlavička, nožky sce jak strunky, ale poněkud dlouhé na tak malé tělo. Byl jak malá žirafička, s Mickey-Mouse ovýma tlapkama. Za chvíli mu trochu porostlo tělo, nožky zůstaly stejně dlouhé, byl jak válec, furt s malou hlavou. Dnes má skoro 16 měsíců a teprve teď dostává ty správné rozměry. A taky ty uši zkreslují hlavu asiata, jako malá štěnda ty ušatí vypadají jako by byli křížení s labradorem. A jinak doporučuji se podívat na www.st ředoasiat.cz., tam jsou nádherní asiati, tam se dávají fotky, tam spolu diskutují milovníci a majitelé asiatů.
evelin
napsal(a):
já v tom štěndu vidím i kavkazáka...takže kompromis-kříženec anatolce,asijata a kavkazáka
agrone1
napsal(a):
jejda tolik , já bych neřekla víc jak tři ,jak komplikovaná ? protože to naše mládě je taky trochu komplikovaný ale doufámm že se to zpraví
Pro argone1 O : to je na delší povídání, tak jestli máš zájem, ozvi se na r.tlapakova@seznam.cz.
tlapka
napsal(a):
Pro argone1 O : to je na delší povídání, tak jestli máš zájem, ozvi se na r.tlapakova@seznam.cz.
agrone1
napsal(a):
nikdo další ????
Všichni další jsou na www.stredoasiat.info
ombar

XXX.XXX.136.38
agrone1
napsal(a):
no já sem se tam koukala je to hodně obsáhlí ale nejsem si jistá jestli to není jen pro PP zvířata já je s PP nemám tak že se tam cpát nechci
SAO
ombar

XXX.XXX.136.38
ombar

XXX.XXX.136.38
ombar

XXX.XXX.136.38
ombar

XXX.XXX.0.66
corinka
napsal(a):
Měla jsem na mysli jména pejsků-ne jen, že jsou to SAO
ten poslední je Bomber! Já jen,že taky vypadá jak Kavkazáček a von je to čistej,papírovej SAO!
agrone1
napsal(a):
ahoj asi myslíš našeho Gasa tak ten je od p.Brecha z Blažejovic
taky přidam
8měsíčni pes
sakiron
napsal(a):
taky přidam
8měsíčni pes
Ahoj,taky se přidám.to je naše dědictví po babičce.není s PP ale je to naše zlatíčko(po vyříkání si kdo je pán) :-))
llucinkaa2
napsal(a):
Agrone,nemáš ještě nějáké fota tvých SAOušků,moc se mi líbí ti s delší srstí
krasne dědictvi
agrone1
napsal(a):
Ahoj, jen pro zajímavost, tyhle psy jsme vyfotili ve Střední Asii... Hlídali v horách dobytek. Byli menší než SAO, ale žádní drobečkové. Všichni měli uřezané uši a ocasy. Dokud jsme se nepřiblížili ke stádu nebo vesnici, ignorovali nás.
marcha
napsal(a):
Ahoj, jen pro zajímavost, tyhle psy jsme vyfotili ve Střední Asii... Hlídali v horách dobytek. Byli menší než SAO, ale žádní drobečkové. Všichni měli uřezané uši a ocasy. Dokud jsme se nepřiblížili ke stádu nebo vesnici, ignorovali nás.
Další...