mmagic j
napsal(a):
Ahojky prosím o nějaké informace a fotky tohoto krásného plemene chtěla bych si pořídit štěně tak prosím o info o povaze a taky by mě zajímalo jestli dospělý pes/fena bezproblémú přijme novorozence do lidské smečky
impact
napsal(a):
www.trojskykun.com
mmagic j
napsal(a):
Ahojky prosím o nějaké informace a fotky tohoto krásného plemene chtěla bych si pořídit štěně tak prosím o info o povaze a taky by mě zajímalo jestli dospělý pes/fena bezproblémú přijme novorozence do lidské smečky
www.amik.wz.cz
Přesně něco pro Vás .
mmagic j
napsal(a):
Fotky 14 dní starých štěňátek najdeš na www.foto.tiscali.cz/bulici/bulici . Budou k odběru na začátku dubna, tak kdybys měla zájem, je tam i telefonní číslo.
mmagic j
napsal(a):
Btw. kámoška si cca před měsícem kupovala štěndo bulíka. Hodím sem fotečky.
impact
napsal(a):
Btw. kámoška si cca před měsícem kupovala štěndo bulíka. Hodím sem fotečky.