Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2005 20:29

Mám 2měsíční fenku,krmím ji pouze superprémiovými ganulemi pro štěňata. Veterinářka nám řekla,že ji můžu dávat ještě nějakou zeleninu a nebo ovoce. Zkoušela jsem trochu banánu,je bánán vhodný? Jaké jiné ovoce či zeleninu bych ji ještě mohla dát?

10.3.2005 14:07

bambinna napsal(a):
Mám 2měsíční fenku,krmím ji pouze superprémiovými ganulemi pro štěňata. Veterinářka nám řekla,že ji můžu dávat ještě nějakou zeleninu a nebo ovoce. Zkoušela jsem trochu banánu,je bánán vhodný? Jaké jiné ovoce či zeleninu bych ji ještě mohla dát?

Napadá mě mrkev, kukuřice, hrášek, jablko, hrušky, jahody. Dobré by možná bylo jí to nastrouhat.

10.3.2005 14:07

bambinna napsal(a):

Ovoce a zeleninu jakoukoliv. Pokud někdo ví o nevhodném druhu, nechám si poradit, ale já psům dávám vše co jíme my (lidi).

10.3.2005 14:12

bambinna napsal(a):

My dáváme mrkev, papriku a jablka

10.3.2005 15:39

bambinna napsal(a):

Banán je výborný. Nám ho paní veterinářka přímo doporučila (měli jsme u štěndy problémy s průjmem).

11.3.2005 16:05

aktak napsal(a):
Ovoce a zeleninu jakoukoliv. Pokud někdo ví o nevhodném druhu, nechám si poradit, ale já psům dávám vše co jíme my (lidi).

Tuším, že jsem někde slyšel, že pro plemena náchylnější ke kožním problémům nejsou moc vhodné ty druhy ovoce, které třeba u dětí mohou způsobit kopřivku či jak se tomu říká.
Ale je to zcela bez záruky, možná se mi to v hlavě pomixovalo.

14.3.2005 16:09

bambinna napsal(a):

A co máte za rasu?Já mám bišonka a těm se nedoporučuje mrkev, kvůli zbarvení srsti.
P.

14.3.2005 16:45

bambinna napsal(a):

Zkuste dát vašim pejskům trochu kyselého zelí.Naši ho mají rádi a nejraději mají okurku.

14.3.2005 17:02

bambinna napsal(a):

Zeleninu pridavame pejskum spise jako prilepseni - tedy nasi treba dostanou za odmenu schroustat okurku - mrkev cernym psum nedavam kvuli zbarveni, ale maji ji take moc radi. JInak naprosto vyborne jsou banany, jablka, vse co pejskovi chutna. ale jak rikam nutnost to neni, takze se nemusite obavat kdyz nic nepridavate nebo kdyz vam pejsek okurky zrat odmita.

14.3.2005 20:29

p. napsal(a):
A co máte za rasu?Já mám bišonka a těm se nedoporučuje mrkev, kvůli zbarvení srsti.
P.

Mám shih-Tzu. Jinak rodiče mají kolii a ta přímo miluje meloun

10.8.2006 16:05

lerry napsal(a):
Banán je výborný. Nám ho paní veterinářka přímo doporučila (měli jsme u štěndy problémy s průjmem).

na průjem je super psyllium, prodává se normálně pro lidi.
Nejlepší na něj je, že se používá jak na průjem tak na zácpu.

10.8.2006 18:40

janii napsal(a):
Zeleninu pridavame pejskum spise jako prilepseni - tedy nasi treba dostanou za odmenu schroustat okurku - mrkev cernym psum nedavam kvuli zbarveni, ale maji ji take moc radi. JInak naprosto vyborne jsou banany, jablka, vse co pejskovi chutna. ale jak rikam nutnost to neni, takze se nemusite obavat kdyz nic nepridavate nebo kdyz vam pejsek okurky zrat odmita.

pro Petru co má bišonka ,Co máte fenu nebo pejska.Mám roční holčičku.S tou mrkví máte pravdu ,ale občas zhřešíme.4ím krmíte??My K9 ale nejak se mi nezda .Ahoj

10.8.2006 20:13

maja12 napsal(a):
pro Petru co má bišonka ,Co máte fenu nebo pejska.Mám roční holčičku.S tou mrkví máte pravdu ,ale občas zhřešíme.4ím krmíte??My K9 ale nejak se mi nezda .Ahoj

Ahoj, mám Maltézáčky a z ovoce mají naši nejraději jsblka, banán a milují kyselé okurky. Dokonce když děti baští rajčata tak psi je jedí taky a moc jim chutná hlavně ten vnitřek.S mrkví to moc nepřeháníme, dáváme jí jen občas. A jak jste se ptala na tu K9, tak já krmím Gilpou Trinkets as musím uznat že je dost dobrá na srst a výhodou je že má méně Betekarotenu tak po něm bílý psi nachytají žlutý nádech.

10.8.2006 22:35

milo napsal(a):

Psyllium? Je i nějaký jiný název? To zní zajímavě, že je to i na průjem i na zácpu
Jinak k tématu....v nevelkém množství bych pejsům dávala jakoukoli zeleninu či ovoce dle chuti. Naše hafule např. včera při grilování zvládla uklidit zbytky zelí, okurek, pečenou kukuřici a jako zákusek ohlodat zbytek melounu

11.8.2006 07:54

katri napsal(a):
Ahoj, mám Maltézáčky a z ovoce mají naši nejraději jsblka, banán a milují kyselé okurky. Dokonce když děti baští rajčata tak psi je jedí taky a moc jim chutná hlavně ten vnitřek.S mrkví to moc nepřeháníme, dáváme jí jen občas. A jak jste se ptala na tu K9, tak já krmím Gilpou Trinkets as musím uznat že je dost dobrá na srst a výhodou je že má méně Betekarotenu tak po něm bílý psi nachytají žlutý nádech.

U nás to funguje tak, že se dělím o ovoce i zeleninu. Když jsme odmrazovali ledničku, sebrala nám tam půlku papriky. Většinou si spíš jentak ochutná. Myslím, že jsem někde četla, že můžou všechno, tak jí všechno nabízím:-)

11.8.2006 19:23

eva schejbalova napsal(a):
U nás to funguje tak, že se dělím o ovoce i zeleninu. Když jsme odmrazovali ledničku, sebrala nám tam půlku papriky. Většinou si spíš jentak ochutná. Myslím, že jsem někde četla, že můžou všechno, tak jí všechno nabízím:-)

Mám pocit, že jsem někde četla, že se nemá dávat hroznové víno.........

11.8.2006 19:44

bambinna napsal(a):

nevhodna je cibula. Az sa rozpametam preco napisem

11.8.2006 23:05

mrenka napsal(a):
nevhodna je cibula. Az sa rozpametam preco napisem

Můj pes (GR) miluje hlavně jahody a banány, a docela i rybíz

14.8.2006 09:44

milo napsal(a):

N prujem i zácpu používám jako první pomoc škrábaná jablka... Taky jsou na obojí....

14.8.2006 10:14

bambinna napsal(a):

Já mám asi smůlu, ale můj pes nic ze zeleniny ani ovoce nežere, decentně ochutná a hulvátsky vyflusne...
Když byl štěndo, miloval tvaroh rozmačkaný s banánem, bohužel kolem roku tuto mňamku vyměnil za Olomoucké tvarůžky a Romadůr a taky rád trochu piva...., vzhledem k tomu, že v pivu je ječmen, tak vlasně má trochu obilovin

14.8.2006 13:16

ema napsal(a):
Já mám asi smůlu, ale můj pes nic ze zeleniny ani ovoce nežere, decentně ochutná a hulvátsky vyflusne...
Když byl štěndo, miloval tvaroh rozmačkaný s banánem, bohužel kolem roku tuto mňamku vyměnil za Olomoucké tvarůžky a Romadůr a taky rád trochu piva...., vzhledem k tomu, že v pivu je ječmen, tak vlasně má trochu obilovin

teta má americkýho kokra a ten žere všechno-i syrový včetně šlupek od brambor!!!!Museli oplotit zahrádku portože se pes obsluhovak sám:)Náš pes-Anglický kokr sní všechno ale nejvíc mu šmakuje okurek-on šlupky z brambor nejí:)Já jsme třeba naučila dědovýho pejska (už nám umřel) jíst rybíz-taky se obsluhoval sám:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík