Patela krysařík-Agility

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2008 15:06

Ahojky.. chtěla jsem se zeptat, jestli po opraci pately muže krysaříček běhat agility!

17.5.2008 19:03

trisha napsal(a):
Ahojky.. chtěla jsem se zeptat, jestli po opraci pately muže krysaříček běhat agility!

Můj názor je NE, ikdyž bude operace úspěšná a pejsek bude běhat bez následků. A proč jsi se nezeptala veta, kteý nejspíš operaci navrhuje?

17.5.2008 19:16

mumie napsal(a):
Můj názor je NE, ikdyž bude operace úspěšná a pejsek bude běhat bez následků. A proč jsi se nezeptala veta, kteý nejspíš operaci navrhuje?

rozhodně ne, a nebo ano a reoperace bude asi dost rychle.

17.5.2008 22:20

zuzanda napsal(a):
rozhodně ne, a nebo ano a reoperace bude asi dost rychle.

No mě doktor řekl že ano!(Je jasné,že jsem se ho ptala....)Říkal,že to kolínko je pak úplně v pořádku.. trošku se mi to nezdálo a tak se ptám dál..

18.5.2008 15:26

trisha napsal(a):
No mě doktor řekl že ano!(Je jasné,že jsem se ho ptala....)Říkal,že to kolínko je pak úplně v pořádku.. trošku se mi to nezdálo a tak se ptám dál..

no OP pately-je to široký pojem-co přesně tam bude dělat?A taky ty agility chceš běhat na jaké úrovni.Jestli jen jako relax a zábavu tak to nevadí!Jestli jako závodně,tak ne!!To je jako u vrcholovejch sportovců.Hlavně ,aby byl tvůj pejsek v pořádku a mohl chodit.

18.5.2008 22:32

pupulu napsal(a):
no OP pately-je to široký pojem-co přesně tam bude dělat?A taky ty agility chceš běhat na jaké úrovni.Jestli jen jako relax a zábavu tak to nevadí!Jestli jako závodně,tak ne!!To je jako u vrcholovejch sportovců.Hlavně ,aby byl tvůj pejsek v pořádku a mohl chodit.

Nevim presne jakou operaci chteji delat.. zeptam se zitra.. to tam jdeme taky..Trishu strasne prekazky bavi ale je jasne,ze pokud to nepůjde,tak nic takoveho delat nebudeme.. je to jen skoda,protoze na prekazkach je opravdu stastna...uvidime co nam doktori reknou.. dostali jsme kontakt na super doktora...

Přidejte reakci

Přidat smajlík