Narodila se nám miminka, zkuste si tipnout k jakému plemeni patří. Jelikož jsou si miminka hodně moc podobná, tak nápověda je, že maminka váží 28kg.
odberryho
napsal(a):
Narodila se nám miminka, zkuste si tipnout k jakému plemeni patří. Jelikož jsou si miminka hodně moc podobná, tak nápověda je, že maminka váží 28kg.
Je jich šest - 1 holčička a 5 kluků a už dopředu nám bylo jasné, jakou budou mít barvu-bílou ...tak už vás něco napadá?
andelaskoloudova
napsal(a):
Jistě, a máte ji ze samoty
Jo, to je přesně ona, ta ze samoty. Řeknu Vám, že maminka z ní je absolutně nejlepší, stará se o ně tak vzorně, že tomu nechci ani věřit. Měla jsem strach, že nebude vědět, co si s nimi má počít, ale je to super máma
Uživatel s deaktivovaným účtem

odberryho
napsal(a):
jasně, trefa hned napoprvé - teď se tomu říká švýcarský bílý ovčák, ale je to to samé (aspoň myslím )
není švýcarský a kanadský dvě "různý" plemena? Aspoň to jsem si vždycky myslela já.
lucie x

napsal(a):
není švýcarský a kanadský dvě "různý" plemena? Aspoň to jsem si vždycky myslela já.
Ne, je to to samé..
Americko-kanadský je původní název, ale bylo to plemeno neuznané FCI. No a pak si ho "přisvojili" Švýcaři a je z něj Bílý švýcarský ovčák
Taky jedno štěňátko:

lucie x
napsal(a):
Ne, je to to samé..
Americko-kanadský je původní název, ale bylo to plemeno neuznané FCI. No a pak si ho "přisvojili" Švýcaři a je z něj Bílý švýcarský ovčák
Taky jedno štěňátko:
tak jsem si něco povyhledala o těch bílých NO, a ty americký přejmenovali až 2002, protože je švýcaři registrovali u FCI dřív, tak aby měli stejnej název. V době kdy jsem se doma učila nazpamět atlasy psů, koní a jiného zvířectva to byly ještě dvě plemena. Njn, už asi nejsu nejmladší.
taky tipuju labíse
lucie x

zboza3aj
napsal(a):
Jednu dobu se mi moc libil Chesapeak bay retriever, toto stendo mi ho pripomina..
JJ, je to labís
odberryho
napsal(a):
A co tohle?
lucie x

tamca
napsal(a):
A co tohle?
To je kokřík??
..každopádně má stejnou barvu jako naše slečna
mumie
napsal(a):
Americký kokršpaněl
Tak mám taky jedno miminko. V dospělosti váží až devět kilo. Tak co? Víte?
tamca
napsal(a):
A co tohle?
Nojo, američan A dneska vypadá takhle (5,5 měsíce):
lilinka
napsal(a):
Tak mám taky jedno miminko. V dospělosti váží až devět kilo. Tak co? Víte?
Kavalírek, že?
tamca
napsal(a):
Nojo, američan A dneska vypadá takhle (5,5 měsíce):
Ano, je to kavalírek.. Mám tři holky, ale tuhle jedinou jsem viděla na vlastní oči jako měsíční miminko, už je z ní velká dáma! (ta vpravo, ale asi jste poznali)
odberryho
napsal(a):
hádejte
odberryho
napsal(a):
I já přidávám několik hádanek
Miminko staré cca 2 hodiny
jessie
napsal(a):
Další miminko, tentokrát už 14ti denní
jessie
napsal(a):
Další miminko, tentokrát už 14ti denní
3. hádanka:
17ti denní špuntíci
lucie x

jessie
napsal(a):
To je labík??
m arky
napsal(a):
to je muj šmudla když mu bylo 8tydnů
ted mu už jsou 3měsíce
agentínska doga
m arky
napsal(a):
ted mu už jsou 3měsíce
agentínska doga
tady ho zajímají mravenci
odberryho
napsal(a):
a kdo jsem já ?
zandule
napsal(a):
Ale první dvě štěňátka a třetí hádanka nejsou stejné plemeno, ne? První dva bych tipla na hovawarty a třetí fotku na dobrmáňata nebo bauceronky???
Kdepak, každé štěňátko = jiné plemeno
První uhodla lucie x, je to opravdu labík
Poslední jsou opravdu dobrmaňátka
A ještě to prostřední zbývá
lilinka
napsal(a):
Pěkně vypasený mopsík... ale sladkej...
tak tady jsou dalsi na hadani, ale asi to je lehke
lucie x
napsal(a):
Výmaráčci??
jojo tohle jsou 1,5 dne po porodu. tady uz trosku starsi
lucie x
napsal(a):
Nádherní
a jeste jednou, to uz meli 7 tydnu, ach jo ti byli krasni...
slaimer
napsal(a):
a jeste jednou, to uz meli 7 tydnu, ach jo ti byli krasni...
My se přidáváme též.
kitty2thorpe
napsal(a):
mas peknyho hafanka posledni dobou se mi ti bili zacinaji taky dost libit
koukam ze tema boxeru tak nejak zapada...melo by se s tim neco udelat!
az bude muj mrnous doma tak udelam hooodne fotek
Jj díky moc! Me se taky uz nejakou dobu libily tak jsem si splnila sen... mam jeste druhou boxerku,...tak pak posli fotky az budes mit prcka doma!!
Moje holky,8 let a 14 týdnů
andelaskoloudova
napsal(a):
jessie (Bára) : Není to tibetská doga? Pardon, tipuji...
Je to Německý ovčák
Na fotu dvouletý
aranka
napsal(a):
Štěnda jsou novorozená 1.6.2008
Tak to gratuluji k čerstvému přírůstku
Přikládám další fotečku pro hádání
jessie
napsal(a):
Tak to gratuluji k čerstvému přírůstku
Přikládám další fotečku pro hádání
:-)))
pampeliska
napsal(a):
a stejná štěňátka 14 denní :-)
Faraonci jsou správně :-)
jestli chcete kouknout jak malí vyrostli můžete na stránce chovatelů :)http://www.talsannat.com/e-gallery.html
odberryho
napsal(a):
KDO UHÁDNE?
odberryho
napsal(a):
štěňátko Tibetské dogy - 3 měsíce