zirrael
napsal(a):
Juuu, to je úplně jiný pes Já se teda stříháním nezabývám, ani tomu nerozumím, ale být to můj pes, tak jsem nadšená, mně se ten střih moc moc líbí
no záda na to že to byl plsták dobrý,nožky dole pěkně vypracovaný,pěkně dokulata,ale hlavu bych ještě přikrátila a hlavně..nohy nahoře přední i zadní,jsou tam jakoby kejtky a ty se dělají do stracena.takto se dělali pudlové v 60 letech a dnes je toale celkový dojem není zlý!!
kerry
napsal(a):
no záda na to že to byl plsták dobrý,nožky dole pěkně vypracovaný,pěkně dokulata,ale hlavu bych ještě přikrátila a hlavně..nohy nahoře přední i zadní,jsou tam jakoby kejtky a ty se dělají do stracena.takto se dělali pudlové v 60 letech a dnes je toale celkový dojem není zlý!!
No tak je to můj první maltézák, který dopadl jakš takš. Zaplstěný byl nejvíc na břichu, nohy jsem ještě trochu rozčesávala. Trávila jsem nad ním 2 hodiny, ach jo... Mám se eště co učit, no... S hlavou to už jsem moc nevěděla co s ní. Ještě moc nevím jak na to... Navíc byl stříhaný poprvé tak jsme spolu i malinko bojovali,už pak moc nechtěl držet, tak furt to přemlouvání...