Přiznejte se kdo spíte s hafíky pod jednou peřinou.Já se přiznávám,Monty má pohodlíčko rád...
sona1
napsal(a):
Přiznejte se kdo spíte s hafíky pod jednou peřinou.Já se přiznávám,Monty má pohodlíčko rád...
Monty ještě jednou,tady osmiměsíční ( sladké miminko)
sona1
napsal(a):
A taky gauč je oblíbený ke krátkému šlofíčku.Tady už dospělák.
sona1
napsal(a):
Přiznávám se dobrovolně, ať smě měli, co sme měli za plemeno - doga, ohař, jagouš, špic, voříšci, ovčáci, kočky, králíček - vše to chrupalo, či ještě chrupe v peřinách Už sem tady hodně fotek použila v jiných tématech, ale tuhle, myslím ještě ne, tam su jak já, tak Gerry a Brituša, je patrné, že páneček už se nevešel
sona1
napsal(a):
Únava je postihla natolik, že usnuli na gauči
sonet
napsal(a):
Únava je postihla natolik, že usnuli na gauči
Náš Fábík spinká
fabio
napsal(a):
Fábík s páníčkem
Dobře nepřemlouvejte mě, já teda ještě jednu přidám, opět a zase Brituščátko
mata
napsal(a):
Jůůůůů, ten je tomilééééj, krása
Tak už fakt poslední Ten flíček za Britušiným uchem je Gerýsek
nelly
napsal(a):
naše Nellynka odpočívá !!
nelly ještě jednou se synem!
mata
napsal(a):
Tak už fakt poslední Ten flíček za Britušiným uchem je Gerýsek
Už tu není vůbec žádné místo.
sona1
napsal(a):
Brituška 8měsíců s mým vnoučkem.
sona1
napsal(a):
A takhle to má nejradši.:-)
emikami
napsal(a):
A takhle to má nejradši.:-)
Kolik je tam pejsků? Že by tři?
berta
napsal(a):
Kolik je tam pejsků? Že by tři?
Kdepak!!! Jsou čtyři!!!! A pak, že jsou pitbuli rvaví psi.
Neni nad to mít hlavičku přímo u paničky. A ani nevadí, že jsem ve spodním patře.
sona1
napsal(a):
evaa
napsal(a):
Odpočívající 11letý Corey, který po procházce dostal ponožky, aby ta největší špína opadala nejdříve do nich:)
Bohužel od listopadu už se na mě dívá z psího nebe:(
kajmanka
napsal(a):
Odpočívající 11letý Corey, který po procházce dostal ponožky, aby ta největší špína opadala nejdříve do nich:)
Bohužel od listopadu už se na mě dívá z psího nebe:(
A tady už je moje nová kamarádka Belinka, postelově a gaučově stejně nadaná:)
sona1
napsal(a):
Sam si lebedí když jsme na návštěvě u rodičů...
marcha
napsal(a):
Sam si lebedí když jsme na návštěvě u rodičů...
... doma má totiž postel páníčkem PŘÍSNĚ ZAKÁZANOU
marcha
napsal(a):
... doma má totiž postel páníčkem PŘÍSNĚ ZAKÁZANOU
Osmitýdenní Ajdinka poslední večer před odjezdem k novým páníkům.
sona1
napsal(a):
na gauč nesmí tak to řeší takhle :o))
sona1
napsal(a):
a takhle si hovi jen na návštěvě u tatínkamuj Kočka.Ještě mlaďoch...
sona1
napsal(a):
Já se přidávám,
náš miláček Bessinka, křízenec bernardýna a tatínek briard x ovčák
lucie malina
napsal(a):
Já se přidávám,
náš miláček Bessinka, křízenec bernardýna a tatínek briard x ovčák
sona1
napsal(a):
Taky jednu pridam
Sice neni postelova, Dinulka do postele moc nechodi, zato pekna gaucova
sona1
napsal(a):
Taky něco do sbírky. Super, aspoň vidím, že nejsem bláznivá sama
sona1
napsal(a):
A další.
sona1
napsal(a):
lenošení v postýlce
tana
napsal(a):
lenošení v postýlce
a ještě jedna kde lenoší obě naše holky na gauči
sona1
napsal(a):
Lorďák
sona1
napsal(a):
Sice ne v posteli, ale na sedačce je to taky pohoda....
sona1
napsal(a):
No jo, ale ono se to nemá......
katty
napsal(a):
No jo, ale ono se to nemá......
Jiná postel, stejné osazenstvo....
katty
napsal(a):
Jiná postel, stejné osazenstvo....
Kavkazanka s kočičí kamarádkou....
mata
napsal(a):
ÓÓóóó jéééé, kavkazan, moje hluboká láska, a ještě s čičintou, tohle je krásná fotka a krásní aktéři Sem se právě zamilovala
Bára s mojí drahou polovičkou. Bára je původem "čistě venkovní" pes, který do baráku nebude chodit.
mata
napsal(a):
ÓÓóóó jéééé, kavkazan, moje hluboká láska, a ještě s čičintou, tohle je krásná fotka a krásní aktéři Sem se právě zamilovala
Jj, já už jsem zamilovaná dlouhou dobu a protože jeden kavkazan je vždycky málo, přibude nám do rodiny letos ještě jeden . Jo a kočky už dvě máme, jen ta druhá se nerada fotí
.
kaca
napsal(a):
Jj, já už jsem zamilovaná dlouhou dobu a protože jeden kavkazan je vždycky málo, přibude nám do rodiny letos ještě jeden . Jo a kočky už dvě máme, jen ta druhá se nerada fotí
.
To je náhoda, my máme taky dvě kočky, Čika má 13 a Cherryn 8 roků, a taky se neradi fotí Sranda je, že Čikina má Britušu i mamčinu ovčandu Argu pod palcem, pač byla doma jako první
To Cherrynek vyrůstal už s oběma "holkama", takže chování má spíš jako pes a drží s nima partu proti Čikině
Začínám se obávat, že až jednou Britunka nebude, tak taky nezůstanu u jednoho kavkazánka
Posílám aspoň Britušku dumlající čičintu přítelových rodičů
Ona takto dumlá i Cherryho, Čiku si netroufne, a do nedávna ještě králičicu Fifinku, ta mi bohužel před časem odešla. Divný je, že to dumlání vypadá hrůzostrašně, ale všem "prckům" to vyhovovalo
soňa

mata
napsal(a):
To je náhoda, my máme taky dvě kočky, Čika má 13 a Cherryn 8 roků, a taky se neradi fotí Sranda je, že Čikina má Britušu i mamčinu ovčandu Argu pod palcem, pač byla doma jako první
To Cherrynek vyrůstal už s oběma "holkama", takže chování má spíš jako pes a drží s nima partu proti Čikině
Začínám se obávat, že až jednou Britunka nebude, tak taky nezůstanu u jednoho kavkazánka
Posílám aspoň Britušku dumlající čičintu přítelových rodičů
Ona takto dumlá i Cherryho, Čiku si netroufne, a do nedávna ještě králičicu Fifinku, ta mi bohužel před časem odešla. Divný je, že to dumlání vypadá hrůzostrašně, ale všem "prckům" to vyhovovalo
Před pořízením pejska jsem vykřikovala něco jako: "pes do postele? nikdy!" a výsledek.....
soňa

soňa
napsal(a):
Před pořízením pejska jsem vykřikovala něco jako: "pes do postele? nikdy!" a výsledek.....
a ještě jedna ležící
soňa
napsal(a):
a ještě jedna ležící
Naši hafoši mohou zatím jen na gauč.
richterova eva
napsal(a):
Naši hafoši mohou zatím jen na gauč.
naše přírodní plemena
susan
napsal(a):
naše přírodní plemena
Postelovou fotku nemám, protož jsem tam buď s nima, nebo mě tam vystřídají ráno když vstanu a to mě nenapadá nic, natož fotit
sona1
napsal(a):
Tak musím taky přihodt nějakou fotku pro zasmání
sona1
napsal(a):
a takhle si udělal postel venku
susan
napsal(a):
Postelovou fotku nemám, protož jsem tam buď s nima, nebo mě tam vystřídají ráno když vstanu a to mě nenapadá nic, natož fotit
Chicht.....jo jo, po ránu též nefunguju
Ale už mě nezlobte s těma kvakzánkama a ještě v posteli......neboť se rozplývám, jak obláček.....abych se nerozplynula úplně Kdo by se pak staral o mou "holčičku" ??
A nebo zlobte....na kavkazany bych dokázala čučet pořád a pořád
Na výstavách u kruhu kavkazanů jsem tudíž dobře identifikovatelná
mata
napsal(a):
Ale už mě nezlobte s těma kvakzánkama a ještě v posteli......neboť se rozplývám, jak obláček.....abych se nerozplynula úplně Kdo by se pak staral o mou "holčičku" ??
Chtěla sem samo napsat kavkazánkama, a ne: kvakzánkama!!!
To mám s toho rozplývání se nad nima, třesou se mi asi ruce, či co
mata
napsal(a):
Však se rozplývej, a jednou sem pošleš svého kavkazánka ve své posteli Ale rozplývat se nepřestaneš, teda aspoň já se rozplývám (nad naší, na cizích, je to fuk
)pořád, proto tady taky pořád čučím
No až jsem si vyčučela dalšího V neděli bude
A má drahá polovička mi vyhrožuje, že až bude mimušek doma odhlašuje internet
susan
napsal(a):
Však se rozplývej, a jednou sem pošleš svého kavkazánka ve své posteli Ale rozplývat se nepřestaneš, teda aspoň já se rozplývám (nad naší, na cizích, je to fuk
)pořád, proto tady taky pořád čučím
No až jsem si vyčučela dalšího V neděli bude
A má drahá polovička mi vyhrožuje, že až bude mimušek doma odhlašuje internet
Jééé, už v neděli?? Tak to ti teda závidím
A gratuluju ti k dalšímu
Jo, to znám, drahé polovičky rádi vyhrožují, a nakonec stejně podlehnou
Přeju ti, ať máš s těma kavkazánkama jen samé radosti, ať sou zdravoulinký, a ať potkáváš co nejmíň blbců, tvrdících cosi o zabijácích a nevychovancích
mata
napsal(a):
Jééé, už v neděli?? Tak to ti teda závidím
A gratuluju ti k dalšímu
Jo, to znám, drahé polovičky rádi vyhrožují, a nakonec stejně podlehnou
Přeju ti, ať máš s těma kavkazánkama jen samé radosti, ať sou zdravoulinký, a ať potkáváš co nejmíň blbců, tvrdících cosi o zabijácích a nevychovancích
Děkuju mocTo zdraví a minimum blbců je nejdůležitější
chullieta
napsal(a):
a takhle si udělal postel venku
ještě jednu sem našla
chullieta
napsal(a):
ještě jednu sem našla
Není to přímo v posteli, ale na televizi v obýváku se já dívám ze země.
Na této malé fotce to není tak vidět, ale všechny sedačky jsou obsazené.
sona1
napsal(a):
sona1
napsal(a):
Hajinky
sona1
napsal(a):
Andy....ten je u nás v posteli furt..
sona1
napsal(a):
A zase Andytentokrát na sedačce
janak
napsal(a):
A zase Andytentokrát na sedačce
Bertrám se vyhřívá na sluníčku. Někdy si o něm myslím že je spíš kocour, než teriér...
linda l
napsal(a):
Bertrám se vyhřívá na sluníčku. Někdy si o něm myslím že je spíš kocour, než teriér...
Bertrámek je krásnej!
Moje fenka jagdteriéra Géza tohle dělala taky, a to byla skoro černá, dokázala se "smažit" strašně dlouho!!!
Škoda, že nemám fotku z digitálu, tenkrát sem ho ještě neměla. Byla opravdu nádherně rozčepýřenej jagouš
mata
napsal(a):
Bertrámek je krásnej!
Moje fenka jagdteriéra Géza tohle dělala taky, a to byla skoro černá, dokázala se "smažit" strašně dlouho!!!
Škoda, že nemám fotku z digitálu, tenkrát sem ho ještě neměla. Byla opravdu nádherně rozčepýřenej jagouš
Tifinka v pelíšku :)
tifinka
napsal(a):
Tifinka v pelíšku :)
ještě jednu na křesílku - Tifinka asi 5 let
tifinka
napsal(a):
fotečka je naskenovaná :/
Naše Džakynka hajá na gauči
danan
napsal(a):
Nši psi do postele nesmí ani jeden. Mají to zakázaný, protože mě se to nelíbí. Tak jsem je to neučila a nedovolovala jim to.
Mno já jim to taky zakázala páč se mi to nelíbilo........ale......ono jaksi .......odolejte jim........Matýsek po přivezení
kviddo
napsal(a):
Mno já jim to taky zakázala páč se mi to nelíbilo........ale......ono jaksi .......odolejte jim........Matýsek po přivezení
Mno tady je větší Matýsek
kviddo
napsal(a):
Mno tady je větší Matýsek
A tady s páníčkem kterej přímo zakazoval psa mít v postely........
kviddo
napsal(a):
A tady s páníčkem kterej přímo zakazoval psa mít v postely........
Mno a poslední společná když se tam nakvartýrovai všichni Dnes už spí venku
Uživatel s deaktivovaným účtem

kviddo
napsal(a):
Mno a poslední společná když se tam nakvartýrovai všichni Dnes už spí venku
Naše mimi...
sona1
napsal(a):
Nase staresina Rituska na "pracovni" valende.
sona1
napsal(a):
Rano v moji posteli.
sona1
napsal(a):
Dovolena.
registana
napsal(a):
Naši pejsánci spí v posteli moc rádi
znáte to,takto to začíná"pes v posteli? Nikdy!!! Tak dobře,jen na chviličku ,ach jo,tak si tady zůstaň
alhavant
napsal(a):
znáte to,takto to začíná"pes v posteli? Nikdy!!! Tak dobře,jen na chviličku ,ach jo,tak si tady zůstaň
když může máma,tak my taky,přeci se nebudeme dívat na televizi ze země!
sona1
napsal(a):
náš Tedíček je v posteli nejšťastnější....tady je se synem jako 6-ti týdenní štěňátko
hanka72
napsal(a):
náš Tedíček je v posteli nejšťastnější....tady je se synem jako 6-ti týdenní štěňátko
takhle se dokáže válet třeba celý dopoledne
hanka72
napsal(a):
takhle se dokáže válet třeba celý dopoledne
a takhle se válíme spolu...
alenka
napsal(a):
a zase v postýlce
jo, jo, do postele a do obýváku ani náhodou
dora
napsal(a):
jo, jo, do postele a do obýváku ani náhodou
taky poloha

napsal(a):
hlídací pes venkovní
Taky se přidáváme s ležením
pupino
napsal(a):
Taky se přidáváme s ležením
..jo to jí ještě stačilo křeslo , dnes už se nevleze a okupuje náš pelech...
bffb
napsal(a):
..jo to jí ještě stačilo křeslo , dnes už se nevleze a okupuje náš pelech...
Únava po výstavě..
sona1
napsal(a):
najdi si jiný polštář
pupino
napsal(a):
tak ještě spíme takto
a ještě Vilíkova oblíbená poloha

napsal(a):
a ještě jednou
dokázali by jste ho z toho gauče vyhodit

napsal(a):
a tohle byl jeho předchůdce postel je stejná
tady budu hajat JÁ
marie m
napsal(a):
tady budu hajat JÁ
Naše Butterfly z Valldemose - spinkání v postely je jejím koníčkem
miky
napsal(a):
Naše Butterfly z Valldemose - spinkání v postely je jejím koníčkem
A ještě
hanka72
napsal(a):
a takhle se válíme spolu...
Jé je konečně nějaký kníráček.
Taky přidávám.Odpolední siesta.Na noc je v posteli mít nemůžeme - to by jsme se tam nevešli mi s přítelem.Na fotu není celá smečka
sona1
napsal(a):
U nás po ránu a to kočka už odešla a naštěstí nepřišel syn
sona1
napsal(a):
Bez komentáře