Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2008 12:56
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

Tak Jani forum máš založený a koukej sem sázet jednu fotku za druhou,když máš nový fotˇák
Pokus Bijou mít stejné zbarvení jako Aira,stačilo trochu mouru

24.6.2008 14:31
stichovaj

XXX.XXX.171.57

klarazelenkova napsal(a):
Tak Jani forum máš založený a koukej sem sázet jednu fotku za druhou,když máš nový fotˇák

:)) ...tssss, takovou vosklivou barvu tedy Aira nema ....pockej, jdu zkusit vlozit tu fotku jako dukaz....

24.6.2008 14:35
stichovaj

XXX.XXX.171.57

stichovaj napsal(a):
:)) ...tssss, takovou vosklivou barvu tedy Aira nema ....pockej, jdu zkusit vlozit tu fotku jako dukaz....

No jo, jsem talentovana - fotka tu je :) ....tak zkusim jeste jednu a jdu taky neco delat. J.

27.6.2008 08:59
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

stichovaj napsal(a):
No jo, jsem talentovana - fotka tu je :) ....tak zkusim jeste jednu a jdu taky neco delat. J.

Tak bouřka dorazila anténu od internetu,tak mám novou a tedˇuž snad bude připojení bez problémů
Aira je pěkně fotogenická

27.6.2008 09:00
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

Tak bouřka dorazila anténu od internetu,tak mám novou a tedˇuž snad bude připojení bez problémů

A tedˇjedna ze společné procházky

27.6.2008 09:02
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

A tedˇjedna ze společné procházky

A ještě jedna blátivá a jdu taky pracovat.-(((

27.6.2008 09:04
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

A ještě jedna blátivá a jdu taky pracovat.-(((

Narazila jsem ještě na pokus o taneční pozu

27.6.2008 10:28
rendik

XXX.XXX.202.6

Narazila jsem ještě na pokus o taneční pozu

Ahoj pikardi
něco vám sem přidám

27.6.2008 12:05
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

rendik napsal(a):
Ahoj pikardi
něco vám sem přidám

Ahojky Renčo,nešetři s fotkama,já se na ně od neděle jen třesu,stále nedočkavě otvírám poštu a Ty pořád nic neposíláš

27.6.2008 12:51
rendik

XXX.XXX.202.6

Ahojky Renčo,nešetři s fotkama,já se na ně od neděle jen třesu,stále nedočkavě otvírám poštu a Ty pořád nic neposíláš

Jéé, já si řikala, že jsem určitě zase někomu něco slíbila - si se měla připomenout... Tak já ti je sem naházim, ale abys pak nelitovala, žes chtěla abych je sem dala

27.6.2008 12:53
rendik

XXX.XXX.202.6

Hele a jak to vidíš zítra? V kolik máme přijet? Florí nakonec musí jet taky - volali mi od Brita a chtějí zase šou u jejich stánku...

27.6.2008 14:46
stichovaj

XXX.XXX.171.57

Ahoj, ahoj ......ad. fotogenicka Aira - to neni psem, ale fotografem, preceeeee! ....jeste, ze se klidne pochvalim sama .....pravda je, ze se ted foti podstatne lip - vzhledem k tomu, ze kvuli tomu kolenu nemuze moc litat :(
Vy jedte zitra do toho Brna, ne? ....tak ja budu fandit na dalku - co Denny, zustava doma? J.

27.6.2008 17:54
rendik

XXX.XXX.202.6

stichovaj napsal(a):
Ahoj, ahoj ......ad. fotogenicka Aira - to neni psem, ale fotografem, preceeeee! ....jeste, ze se klidne pochvalim sama .....pravda je, ze se ted foti podstatne lip - vzhledem k tomu, ze kvuli tomu kolenu nemuze moc litat :(
Vy jedte zitra do toho Brna, ne? ....tak ja budu fandit na dalku - co Denny, zustava doma? J.

Ahoj, no dyť mi víme, že seš šikovná fotografka. Jak to s Airou vypadá? Čeká vás ta operace nakonec nebo ne?
Jedeme do toho Brna, fandi nám hlavně ať tam vůbec dojedeme, radši si připrav kafe, kdyby si to auto zase rozmyslelo někde v Táboře, tak se určitě stavíme, že jo, Klári?
Jinak když je tady taková poptávka po fotkách - když je horko na obrany, učíme se meditovat

27.6.2008 17:55
rendik

XXX.XXX.202.6

rendik napsal(a):
Ahoj, no dyť mi víme, že seš šikovná fotografka. Jak to s Airou vypadá? Čeká vás ta operace nakonec nebo ne?
Jedeme do toho Brna, fandi nám hlavně ať tam vůbec dojedeme, radši si připrav kafe, kdyby si to auto zase rozmyslelo někde v Táboře, tak se určitě stavíme, že jo, Klári?
Jinak když je tady taková poptávka po fotkách - když je horko na obrany, učíme se meditovat

A Bijou to zodpovědně kontroluje zespoda

27.6.2008 17:57
rendik

XXX.XXX.202.6

rendik napsal(a):
A Bijou to zodpovědně kontroluje zespoda

Teď doufám, že mě Klára zítra nevyhodí z auta někde uprostřed dálnice D1
Tak radši ještě fotku Bijou

27.6.2008 21:35
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

rendik napsal(a):
Teď doufám, že mě Klára zítra nevyhodí z auta někde uprostřed dálnice D1
Tak radši ještě fotku Bijou

Ježíš cos to tam dala za fotkuvždytˇpřeci všichni ví,že jsem těžce nefotogenická,ještě že to ten pes vždycky zachrání

17.7.2008 12:25
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

Ježíš cos to tam dala za fotkuvždytˇpřeci všichni ví,že jsem těžce nefotogenická,ještě že to ten pes vždycky zachrání

Ahojky Jani,jsme se nějak propadly

21.7.2008 15:49
stichovaj

XXX.XXX.174.45

.....Aira porad moc chodit nemuze, zato ma plavat....takze jela na vodu.... J.

21.7.2008 15:51
stichovaj

XXX.XXX.174.45

....a mela i dulezity ukol - hlidat pivo :) J.

21.7.2008 15:56
marcha

XXX.XXX.166.72

stichovaj napsal(a):
....a mela i dulezity ukol - hlidat pivo :) J.

Ahoj, co jste jeli?
Máme DKK 0/0!
U Bagru s Amígem...

22.7.2008 09:28
stichovaj

XXX.XXX.174.45

marcha napsal(a):
Ahoj, co jste jeli?
Máme DKK 0/0!
U Bagru s Amígem...

marcha - ad. DKK - hezkyyyy, gratulujem a zavidime - a kdy se tedyk muzu prijet kouknout na stenatka?
ad. voda - Luznici, jen z Tabora do Bechyne - okoli hezky, zadny lidi, poloprazdny kempy a hospody, ale .....fakt drina, tenhle usek je spis rybnik nez reka + pretahovani vsech jezu.....no kdybych mela nejakeho chodici psa, jdu to radsi pesky, kolem reky vede hezka stezka (ale nemam - Klara je lina, Aira chodi po trech a Jachym je, bohuzel, od minuleho tydne ofic. kardiak :( ). J.

22.7.2008 10:53
marcha

XXX.XXX.166.72

stichovaj napsal(a):
marcha - ad. DKK - hezkyyyy, gratulujem a zavidime - a kdy se tedyk muzu prijet kouknout na stenatka?
ad. voda - Luznici, jen z Tabora do Bechyne - okoli hezky, zadny lidi, poloprazdny kempy a hospody, ale .....fakt drina, tenhle usek je spis rybnik nez reka + pretahovani vsech jezu.....no kdybych mela nejakeho chodici psa, jdu to radsi pesky, kolem reky vede hezka stezka (ale nemam - Klara je lina, Aira chodi po trech a Jachym je, bohuzel, od minuleho tydne ofic. kardiak :( ). J.

No, mě to taky nepřipadalo jako ta rakouská řeka, na kterou jsi nás lákala... Chudák Jáchym...
Já mám jednoho psa beze stopy mizejícího když tuší něco zajímavého u sousedů v garáži či ve slepičím krmítku a druhého lítacího...
Ad. štěňátka - začínám vážně uvažovat o bonitaci na podzim... jen natrénovat střelbu... a pak na jaře... kdoví...

6.8.2008 21:28
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

marcha napsal(a):
No, mě to taky nepřipadalo jako ta rakouská řeka, na kterou jsi nás lákala... Chudák Jáchym...
Já mám jednoho psa beze stopy mizejícího když tuší něco zajímavého u sousedů v garáži či ve slepičím krmítku a druhého lítacího...
Ad. štěňátka - začínám vážně uvažovat o bonitaci na podzim... jen natrénovat střelbu... a pak na jaře... kdoví...

Ahojky!Tak jsme se už z pondělního bloudění od vás vzpamatovali,roztřídila jsem fotky z fotˇáku a posílám jednu Airu

6.8.2008 21:30
klarazelenkova

XXX.XXX.202.6

Ahojky!Tak jsme se už z pondělního bloudění od vás vzpamatovali,roztřídila jsem fotky z fotˇáku a posílám jednu Airu

A musím taky vyhodit fotku Bijou a píečku,je jím úplně fascinovaná

29.9.2008 14:32
laila

XXX.XXX.20.30

A musím taky vyhodit fotku Bijou a píečku,je jím úplně fascinovaná

takze tady par fotek z letosni Nationale d\'Elevage
BOB Caesar

29.9.2008 14:33
laila

XXX.XXX.20.30

laila napsal(a):
takze tady par fotek z letosni Nationale d\'Elevage
BOB Caesar

nejlepsi pes a nejlepsi fena

29.9.2008 14:34
laila

XXX.XXX.20.30

laila napsal(a):
nejlepsi pes a nejlepsi fena

Caesar TAN test

29.9.2008 14:37
laila

XXX.XXX.20.30

laila napsal(a):
Caesar TAN test

2 nejlepsi psi veterani - psi Rackham & Portos

29.9.2008 14:38
laila

XXX.XXX.20.30

laila napsal(a):
2 nejlepsi psi veterani - psi Rackham & Portos

Comtesse - fenka z Holandska

29.9.2008 14:38
laila

XXX.XXX.20.30

laila napsal(a):
Comtesse - fenka z Holandska

nase B'jolie

29.9.2008 14:40
laila

XXX.XXX.20.30

laila napsal(a):
nase B'jolie

trida otevrena psi....

29.9.2008 17:33
czizecka

XXX.XXX.220.77

laila napsal(a):
trida otevrena psi....

Ahoj jdu vám kazit fotky zdravím Plíseň, bižu a koníka :o))

Přidejte reakci

Přidat smajlík