matahari
napsal(a):
Co tomu říkáte? Bude někdo soudit taky tu zabedněnou matku??
http:// aktualne.centrum.cz/domaci/soudy-a-pravo/ clanek.phtml?id=609567&tro5222_0_2 (2 mezery)
Co na to říct? Lidi zabedněný byli, jsou a budou... Jeden den jsem byla s kámoškou, se svýma dvěma kavalírkama, jejím belgickým ovčákem a jejím 3letým synem venku a když jsme se vracely po chodníku domů tak vylejzala z auta matka s dítětem (dítě zhruba taky kolem dvou třech roků,tatínek zamykal auto) Dítě "jééééé pejsci"-a už se k nám hrnulo.. Já přiskočilo s našima před kamarádku a říkala mu ať si teda pohladí naše -maminka se v povzdálí smála, jenže dítěti se zalíbil ovčák a hnalo se k němu. Kamarádka couvala s tím ovčákem a dítětem, pomali zakopla o obrubník a a dostala se skoro až doprostřed silnice a maminka se dál vesele smála až zasáhl otec a dítě si vzal a maminku seřval.. Holt si asi maminka říkala, že přece když je tam ovčák a dítě tak jinýmu dítěti neublíží.. Neuvědomila si, že pes je obránce a své dítě si bude hlídat...
Kámoška říkala, že si myslí, že by tomu dítěti asi nic neudělal, ale malýho si hlídá dost, takže nikdy člověk neví tak se radši málem kvůli jedné nemyslící matce přizabila, než aby to riskla a dítě nechala pokousat, kdo by za to asi mohl že? Nezodpovědná matka? NE! Samozřejmě pejskař!!!!
matahari
napsal(a):
Co tomu říkáte? Bude někdo soudit taky tu zabedněnou matku??
http:// aktualne.centrum.cz/domaci/soudy-a-pravo/ clanek.phtml?id=609567&tro5222_0_2 (2 mezery)
Abych řekla pravdu, tak mě to teda už ani nepřekvapuje... bohužel... Náš právní systém je jaký je tzn. úplně na hovno... Někteří lidé jsou vážně hovada a už jejich volný pohyb na veřejnosti by měl být trestný. Minulý pátek jsem šla feňuli koupit k řezníkovi nějakou dobrůtku, odložila jsem jí na volno před vchodem (od pultu na ní vidím). A pak koukám že nějaká holčička asi tak 6-7 let stála kus od ní házela po ní kamínky... Na holčičku celou tu dobu čuměla její asi silně dementní matka protože jí nic neřekla
Já jsem zprvu nevěřila svým očím, tak mi chvíli trvalo než jsem zasáhla a seřvala obě dvě, v tu chvíli jsem fakt viděla rudě. Bejt to jinej pes než tam moje splachovací trumbera tak už jsou palcový titulky v Blesku... Lidi se dneska ke zvířatům fakt neuměj chovat, a vychovat dítě je asi pro spoustu matek taky nepřekoatelnej problém... Udělat tohle moje dítě, tak dostane na prdel tak, že si tejden nesedne... protože krutostí ke zvířatům to začíná...
efka
napsal(a):
Abych řekla pravdu, tak mě to teda už ani nepřekvapuje... bohužel... Náš právní systém je jaký je tzn. úplně na hovno... Někteří lidé jsou vážně hovada a už jejich volný pohyb na veřejnosti by měl být trestný. Minulý pátek jsem šla feňuli koupit k řezníkovi nějakou dobrůtku, odložila jsem jí na volno před vchodem (od pultu na ní vidím). A pak koukám že nějaká holčička asi tak 6-7 let stála kus od ní házela po ní kamínky... Na holčičku celou tu dobu čuměla její asi silně dementní matka protože jí nic neřekla
Já jsem zprvu nevěřila svým očím, tak mi chvíli trvalo než jsem zasáhla a seřvala obě dvě, v tu chvíli jsem fakt viděla rudě. Bejt to jinej pes než tam moje splachovací trumbera tak už jsou palcový titulky v Blesku... Lidi se dneska ke zvířatům fakt neuměj chovat, a vychovat dítě je asi pro spoustu matek taky nepřekoatelnej problém... Udělat tohle moje dítě, tak dostane na prdel tak, že si tejden nesedne... protože krutostí ke zvířatům to začíná...
Kočenko ty jsi na netu?:-)
Ještě, že je Niobenka nejzlatější na světě
efka
napsal(a):
No jo, ratolesti a jejich rodiče...
Šla jsem se psem po městě. (Po městě chodíme vždy na vodítku, auta, lidi, děti, cyklisti....jistota je jistota.) Pes se rozhodl udělat bobek, hledám pytlík, nesleduju okolí. Najednou k němu ze zadu přiběhne cca 8mi letý kluk, začne mávat rukama a pištět. Trhla jsem sebou jak já, taki pes. Vlezla jsem tedy mezi psa a kluka. To se kluk viditelně urazil a šel k matce, která vše pozorovala a v klidu se bavila s kamarádkou. To už mi ujely nervy a řekla jsem něco o dalším možném pokousaném, nevychovaném děcku a jeho přiblblé matce. Podívala se na mě s lehkým úsměvem a výrazem. No a ty naděláš.
Asi o deset minut později vidím jít po chodníku rodinku s tříletou holčičkou. Poskakovala a pozpěvovala si, sem tam i vypískla. Beru psa k noze. Když si nás rodiče všimli okamžitě jí řekli neskákej, neběhej a buď potichu, jde tam pejsek, ať se tě nebojí.
Tak jsem nechala rodinku pomuchlat si psa a dát mu i piškotek
muchomurka
napsal(a):
No jo, ratolesti a jejich rodiče...
Šla jsem se psem po městě. (Po městě chodíme vždy na vodítku, auta, lidi, děti, cyklisti....jistota je jistota.) Pes se rozhodl udělat bobek, hledám pytlík, nesleduju okolí. Najednou k němu ze zadu přiběhne cca 8mi letý kluk, začne mávat rukama a pištět. Trhla jsem sebou jak já, taki pes. Vlezla jsem tedy mezi psa a kluka. To se kluk viditelně urazil a šel k matce, která vše pozorovala a v klidu se bavila s kamarádkou. To už mi ujely nervy a řekla jsem něco o dalším možném pokousaném, nevychovaném děcku a jeho přiblblé matce. Podívala se na mě s lehkým úsměvem a výrazem. No a ty naděláš.
Asi o deset minut později vidím jít po chodníku rodinku s tříletou holčičkou. Poskakovala a pozpěvovala si, sem tam i vypískla. Beru psa k noze. Když si nás rodiče všimli okamžitě jí řekli neskákej, neběhej a buď potichu, jde tam pejsek, ať se tě nebojí.
Tak jsem nechala rodinku pomuchlat si psa a dát mu i piškotek
Ach jo, myslím, že kromě "Stop, rady řidičům" by se měl v TV vysílat i pořad pro debilní rodiče... Mě překvapuje, že i když je matka blbka, tak předpokládám, že soudci by na jakés takés úrovni být měli, ale ono ne.
matahari
napsal(a):
Ach jo, myslím, že kromě "Stop, rady řidičům" by se měl v TV vysílat i pořad pro debilní rodiče... Mě překvapuje, že i když je matka blbka, tak předpokládám, že soudci by na jakés takés úrovni být měli, ale ono ne.
jestli ona to nesoudila nějaká podobná takymatka o soudech škoda mluvit, když jde o ukradený miliardy, soudy se táhnou, až jsou promlčený, ale na psa si troufne každý.
tuhle mi psa držela paní za ocas a říkala: "jé, ta má hezkej ocásek"
byla jsem na infarkt, protože jsem něco tak pitomého od dospělé osoby opravdu nečekala. naše se naštěstí věnovala jinému psovi a paní ji stihla pustit včas. a to prosím byla dospělá ženská a taky měli psa (no psa, takovou tu kapesní obdobu psa). naše se lidem obvykle vyhýbá velkým obloukem a tohle bylo v parku ve psím výběhu, podotýkám.
mně se líbilo, když v tv ukazovali, jak v praze chodí lidé z canisterapie do školek a snad i škol a ukazují dětem místo civilní obrany, jak se mají správně chovat ke psům. tohle by měli ministři školství prosazovat do výuky!!!