Kroměříž, Kyjov a okolí - KK

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2008 09:16
kikuska

XXX.XXX.78.3

Hezký den,

prosím všechny z těchto lokalit o doporučení KK.

Vlastním 3 letého psa BSP a 4 měsíční fenku BSP. Pes je bez PP, dva roky jsme chodili na KK, měli před složením zkoušky HB a sem tam vedli výcvik (pomoc cvičitelům při velkém množství psů).

Malá bude chodit na výstavy, chceme opět minimální výcvik, možnost složení nějakých zkoušek atd.

Rozhodující je pro nás zacházení se psy. Násilí až na nejposlednějším místě.
Potřebujeme možnost odkladačky pro druhého psa, brala bych je oba. Můžeme docházet pouze o víkendu.

Moc děkuji za rady os Vás všech...

29.7.2008 09:35
impact

XXX.XXX.178.82

kikuska napsal(a):
Hezký den,

prosím všechny z těchto lokalit o doporučení KK.

Vlastním 3 letého psa BSP a 4 měsíční fenku BSP. Pes je bez PP, dva roky jsme chodili na KK, měli před složením zkoušky HB a sem tam vedli výcvik (pomoc cvičitelům při velkém množství psů).

Malá bude chodit na výstavy, chceme opět minimální výcvik, možnost složení nějakých zkoušek atd.

Rozhodující je pro nás zacházení se psy. Násilí až na nejposlednějším místě.
Potřebujeme možnost odkladačky pro druhého psa, brala bych je oba. Můžeme docházet pouze o víkendu.

Moc děkuji za rady os Vás všech...

Nazdárek. Já ti doporučím akorát tak Pavlínku s Lukášem z Kroměřížského cvičáku.

29.7.2008 10:08
honey

XXX.XXX.138.182

impact napsal(a):
Nazdárek. Já ti doporučím akorát tak Pavlínku s Lukášem z Kroměřížského cvičáku.

Tak já nevím, znám cvičák v Kroměříži na Bedei, pak ten "čistě kynologický"a potom zaměřený na agility - tam chodím já :) Ale co je "KK" nevím, takže neporadím
H.

29.7.2008 10:39
kikuska

XXX.XXX.78.3

honey napsal(a):
Tak já nevím, znám cvičák v Kroměříži na Bedei, pak ten "čistě kynologický"a potom zaměřený na agility - tam chodím já :) Ale co je "KK" nevím, takže neporadím
H.

KK jako kynologický klub. Aby byla možnost nějaké zkoušky z poslušnosti. D9ky kloubům a tělesné konstituci BSp nechci běhat agility, jen třeba občas jako hru, doplněk.

Právě proto se ptám Vás všech. Vůbec to tady neznám a nejraději bych chodila tam, kde jsme začínali, ovšem to je kolem 45 minut cesty.

Budu ráda, když budete dále psát co a jak, abych se mohla už rozhodnout

29.7.2008 11:46
impact

XXX.XXX.202.38

kikuska napsal(a):
KK jako kynologický klub. Aby byla možnost nějaké zkoušky z poslušnosti. D9ky kloubům a tělesné konstituci BSp nechci běhat agility, jen třeba občas jako hru, doplněk.

Právě proto se ptám Vás všech. Vůbec to tady neznám a nejraději bych chodila tam, kde jsme začínali, ovšem to je kolem 45 minut cesty.

Budu ráda, když budete dále psát co a jak, abych se mohla už rozhodnout

Zkus tu Pavlínku. Vím, že ti ji doporučuju, ptž je to kámoška, ae kdybych si nemyslela jen dobré věci o jejím přístupu ke psům, tak bych ti ji nedoporučovala.

Dělá výcvikářku na cvičáku v KM kousek od útulku.

http://www.pitbullove.estranky.cz

29.7.2008 12:10
kikuska

XXX.XXX.78.3

impact napsal(a):
Zkus tu Pavlínku. Vím, že ti ji doporučuju, ptž je to kámoška, ae kdybych si nemyslela jen dobré věci o jejím přístupu ke psům, tak bych ti ji nedoporučovala.

Dělá výcvikářku na cvičáku v KM kousek od útulku.

http://www.pitbullove.estranky.cz

A písnš mi něco blíže o cvičáku? Nemají webovky? Na její jsem už koukla...

V kolik hodin a který den je výcvik, je rozdělený pro štěnda a dospělé?

29.7.2008 12:12
impact

XXX.XXX.202.38

kikuska napsal(a):
A písnš mi něco blíže o cvičáku? Nemají webovky? Na její jsem už koukla...

V kolik hodin a který den je výcvik, je rozdělený pro štěnda a dospělé?

Jo pro bližší info musíš vážně kontaktovat Paw. Já tam jezdím se jen tak poflakovat občas a koupat psy na Bagrák.

29.7.2008 12:27
ambra

XXX.XXX.254.1

impact napsal(a):
Jo pro bližší info musíš vážně kontaktovat Paw. Já tam jezdím se jen tak poflakovat občas a koupat psy na Bagrák.

A toti ti tvoji dva pytle blech ještě nesežrali na tom Bagráku žádnýho vyděšenýho rybářa jo? Velice dobře si vzpomínám jak jsme kolem něho běhaly v těláku a nějakej vyděšenej dědula málem zahučel do Bagráka.

29.7.2008 13:02
impact

XXX.XXX.202.38

ambra napsal(a):
A toti ti tvoji dva pytle blech ještě nesežrali na tom Bagráku žádnýho vyděšenýho rybářa jo? Velice dobře si vzpomínám jak jsme kolem něho běhaly v těláku a nějakej vyděšenej dědula málem zahučel do Bagráka.

Tetka, mohla bys vědět, že moje divoké šelmy lidi nepapají.

29.7.2008 13:22
ambra

XXX.XXX.23.1

impact napsal(a):
Tetka, mohla bys vědět, že moje divoké šelmy lidi nepapají.

No jasně jsem otho živým důkazem co no já jenom tak jestli náhodou omylem neulovili lovivšího rybáře Ale tak asi ne no ukecalas mě....

29.7.2008 15:08
honey

XXX.XXX.138.182

ambra napsal(a):
No jasně jsem otho živým důkazem co no já jenom tak jestli náhodou omylem neulovili lovivšího rybáře Ale tak asi ne no ukecalas mě....

Kamarádka chodila (možná ještě chodí) taky k Pavlíně a hodně si to chválila, takže přes nu to taky můžu doporučit :)
Díky za objasnění pojmu KK

Přidejte reakci

Přidat smajlík