......moje pesa miluje aportování a vůbec veškeré aktivity ve vodě. .....přidejte i vy pár snímků vašich čtyřnohých ,, lachtánků ,,...
bffb
napsal(a):
......moje pesa miluje aportování a vůbec veškeré aktivity ve vodě. .....přidejte i vy pár snímků vašich čtyřnohých ,, lachtánků ,,...
.......
bffb
napsal(a):
.......
...fotky jsou z posledních teplých dní tohoto léta.....
bffb
napsal(a):
...fotky jsou z posledních teplých dní tohoto léta.....
......a ještě....
bffb
napsal(a):
......a ještě....
... a ještě zasloužený odpočinek po vodním řádění...
Uživatel s deaktivovaným účtem

bffb
napsal(a):
... a ještě zasloužený odpočinek po vodním řádění...
máma
Uživatel s deaktivovaným účtem

jana33

XXX.XXX.114.135
bffb
napsal(a):
Flérča poprvé v řece .... to ještě bylo teplo
bffb
napsal(a):
Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, puli je vodomil (nadarmo se mu neříká maďarský vodní pes).
verivery
napsal(a):
Ačkoliv to tak na první pohled nevypadá, puli je vodomil (nadarmo se mu neříká maďarský vodní pes).
tak schválně... poznáte plemeno?
sylvusa
napsal(a):
a posledni
My se plavat bojime ale litat tam kde dosahne se mu libi ze vseho nejvic,takovej vodomil neplavec
efka
napsal(a):
tak schválně... poznáte plemeno?
Nekonečné lovení klacíků ve vodě
bffb
napsal(a):
Balů
bffb
napsal(a):
Naše kachna
Nosení čehokoliv z vody považuje za nej zábavu, ať už je to kačena, dummy nebo balónky..
lucie x
napsal(a):
Naše kachna
Nosení čehokoliv z vody považuje za nej zábavu, ať už je to kačena, dummy nebo balónky..
Na zkouškách:
bffb
napsal(a):
hup