Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2008 11:09
marcelajessy

XXX.XXX.93.117

Prosím, nevíte někdo kde by se dal sehnat neopran pro psa??? Děkuji za odpovědi a mlčení rýpálků.

15.9.2008 11:10
marcelajessy

XXX.XXX.93.117

marcelajessy napsal(a):
Prosím, nevíte někdo kde by se dal sehnat neopran pro psa??? Děkuji za odpovědi a mlčení rýpálků.

Samozřejmě jsem myslela neopren

15.9.2008 11:18
mauii

XXX.XXX.134.180

marcelajessy napsal(a):

nejsem rypal, jen sem o tom nikdy neslysela.. k cemu to psovi je?

15.9.2008 11:31
marcelajessy

XXX.XXX.93.117

mauii napsal(a):
nejsem rypal, jen sem o tom nikdy neslysela.. k cemu to psovi je?

K tomu samému jako člověku

15.9.2008 11:39
mauii

XXX.XXX.134.180

marcelajessy napsal(a):
K tomu samému jako člověku

no tak jinak.. pri cem pes tak nutne potrebuje neopren? lidi to maji vetsinou na potapeni do nejakych hloubek kvuli teplote, ne? ja tomu fakt nerozumim a psa v neoprenu si nedokazu predstavit ale vazne nic proti. ja svoji cube planuju poridit plovaci vestu, ale jen kdyz se pojede na vodu. no podivam se na ty neopreny na net schvalne

15.9.2008 18:41
jazzinka

XXX.XXX.71.238

marcelajessy napsal(a):

Vynechám otázku "proboha, k čemu?" a odpovím - leda si jej nechat ušít. Nějak si s ohledem na rozmanitost psích postav neumím představit, že by někdo vyráběl konfekční neoprény pro psy.

15.9.2008 19:24
mauii

XXX.XXX.134.180

jazzinka napsal(a):
Vynechám otázku "proboha, k čemu?" a odpovím - leda si jej nechat ušít. Nějak si s ohledem na rozmanitost psích postav neumím představit, že by někdo vyráběl konfekční neoprény pro psy.

no ja taky nic nenasla, leda usit na miru, ale ten pes se v tom podle me zcvokne, kdyz to bude mit obepnute po celem tele..

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.9.2008 08:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

mauii napsal(a):
no ja taky nic nenasla, leda usit na miru, ale ten pes se v tom podle me zcvokne, kdyz to bude mit obepnute po celem tele..

Vysvětlení bude prosté a bez senzace - tazatelka měla zřejmě na mysli nepromokavou kombinézu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík