Ahojky...Tohle je mu 4 měsícní stafordík Riko...(hnědý) Posílejte sem také fotky vašich mazlíčků tzv. zabijáků
flarsi
napsal(a):
Ahojky...Tohle je mu 4 měsícní stafordík Riko...(hnědý) Posílejte sem také fotky vašich mazlíčků tzv. zabijáků
další fotečka.TAdy je jesště jako maličký miminko...
flarsi
napsal(a):
další fotečka.TAdy je jesště jako maličký miminko...
s kamošem Kimem sou do teďka nerozlučná dvojka
flarsi
napsal(a):
s kamošem Kimem sou do teďka nerozlučná dvojka
a další kámoš Teddy:-D nevim nevim jak si budou hrát až budou OBA VELKÝ
flarsi
napsal(a):
a další kámoš Teddy:-D nevim nevim jak si budou hrát až budou OBA VELKÝ
A takhle vypadá ten ,,zabijácej pes,, teďka...no není nádhernej???Tak posílejte i vy foty vašich mazlíků této nebo podobné rasy
hankaapes
napsal(a):
Já mám stejný pocit, že až vyroste, budou problémy-
Taky mám stejný pocit. Každej dostatečně inteligentní staford nebo pitbul si totiž myslí, že psa, kterej váží asi 30 krát míň, než jsou oni, je nutno zabít dřív, než oni zabijou je.
Oh, kéž už by si to uvědomil Máfo a zabil spratka. Takovej klid jsme tu bez ní měli.
flarsi
napsal(a):
mám staffa s ridgebackem, tož ej to taková směska, ale dle mého názoru vcleku vyvedená, dostala sjem jej od paní, co ho v 9 měsících musela dát pryč - prostě na něj ve svých 60 letech nestačila...
pes se v klidu začlenil do smečky, respektuje, jak naše další psy, tak koně i kolemjdoucí...
v současné době je po kastraci a má 15 měsíců..
flarsi
napsal(a):
je to pozér..:)
tady je vidět hezky ridge..
flarsi
napsal(a):
je to hyperaktiva neskutečná, prohání koně, mě na kole, denně procházky....:) mazec, kolik má ta bestyje energie, když ještě večer nosí k posteli přetahovadla a dlaších x hraček..:)
a je vtěrka nemožná..:)
flarsi
napsal(a):
s koňma si rozumí, halvně valach je ochtný si s ním pořádně poběhat, tady ale on nahání kobylu..
kukinatost
napsal(a):
s koňma si rozumí, halvně valach je ochtný si s ním pořádně poběhat, tady ale on nahání kobylu..
a ještě jednu toho mojeho mixu...:)
a takhle asistuje, když já kopytařím..
impact
napsal(a):
Taky mám stejný pocit. Každej dostatečně inteligentní staford nebo pitbul si totiž myslí, že psa, kterej váží asi 30 krát míň, než jsou oni, je nutno zabít dřív, než oni zabijou je.
Oh, kéž už by si to uvědomil Máfo a zabil spratka. Takovej klid jsme tu bez ní měli.
Uvidime jak se snesou,ale nemyslím si, že se ho bude snažit zabít...nepředbíhala bych jinak děkuji za přísěvek Máfo je krasavec
flarsi
napsal(a):
Uvidime jak se snesou,ale nemyslím si, že se ho bude snažit zabít...nepředbíhala bych jinak děkuji za přísěvek Máfo je krasavec
Buď v klidu, já si to taky nemyslím. I když jsou to oba samci, tak by staf musel být opravdu defektní, aby se snažil záměrně ublížit něčemu tak mrňavému...
flarsi
napsal(a):
Je to koňák Je to hezký,že se snaší s konikama a ostatníma psiskama...my teďka na koně štěkáme
mrňous se jich asi bojí tak se snaží ,,zvětšit,, štěkotem
Mám 3-měsíční fenku pitbulíka,je naprosto božská,neskutečně chápavá a taky dost hyperaktivní.Mám ještě deseti letého mopse a pohoda.Včera poprvé viděla mého koně a už ho oblizovala.Jen kočky se jí moc nelíbí
pedruna
napsal(a):
Mám 3-měsíční fenku pitbulíka,je naprosto božská,neskutečně chápavá a taky dost hyperaktivní.Mám ještě deseti letého mopse a pohoda.Včera poprvé viděla mého koně a už ho oblizovala.Jen kočky se jí moc nelíbí
jůů taky pit a mops..
pedruna
napsal(a):
pedruna
Nemáš nějaké další fota? Miluju na pitech čokoládovou barvu.
impact
napsal(a):
pedruna
Nemáš nějaké další fota? Miluju na pitech čokoládovou barvu.
Ahojte, čokoládovou? Tu my taky rádi.... máme čokožíhaného stafbullíka:-)
www.ronnik.estranky.cz
svozilka
napsal(a):
Ahojte, čokoládovou? Tu my taky rádi.... máme čokožíhaného stafbullíka:-)
www.ronnik.estranky.cz
jo já chtěla zlatavého s náprsenkou,je parádnická a strašně chytrá.no a mops k tomu no comment,silná dvojka
pedruna
napsal(a):
jo já chtěla zlatavého s náprsenkou,je parádnická a strašně chytrá.no a mops k tomu no comment,silná dvojka
jěště jedna pelíšková
pedruna
napsal(a):
jěště jedna pelíšková
Naše nejnovější přírustky APBT
pedruna
napsal(a):
jěště jedna pelíšková
Pedruna - je nádherná.
Agrone - no teta aby se nepochlubila.
PS: Já ci toho horního kluka, kdybyste ho někdy dávali někomu na gauč.
agrone1
napsal(a):
no jasné taky musím něco přidat ne
jinak o psíkovy si můžeš nechat zdát protože dva jsou " zadaní" a třetího si necháváme doma
Impact: děkuju je to moje radost,před měsícem mi umřela po 13-ti letech moje boxerka,dost mě to sebralo,tak jsem si pořídila tuto malou příšerku a musím konstatovat,že jsem udělala dobře,je fakt povahově úžasná.Malá vzpomínka na mou drahou Kačenku
flarsi
napsal(a):
flarsi
napsal(a):
moje stafordí miminko, tehdyy měl čerstvě rok a měsíc, te\´d má 2 roky a čtvrt.... jinak ostatní foto na www.cidstaffkomas.ic.cz
astlolita
napsal(a):
moje stafordí miminko, tehdyy měl čerstvě rok a měsíc, te\´d má 2 roky a čtvrt.... jinak ostatní foto na www.cidstaffkomas.ic.cz
se stafordí kamarádkou Gissele
astlolita
napsal(a):
a poslední ze zimy
Jéé, vy jste ten Máfovo dvojník, co? Druhej černej ušoun v ČR.
A Gi je od Máši, ni?
flarsi
napsal(a):
Redbulek
flarsi
napsal(a):
a Viguška
ustulina
napsal(a):
a Viguška
Kamosky fenka ridge. Tara a nase fenka boxerka :) Twiggy
kubeska
napsal(a):
Kamosky fenka ridge. Tara a nase fenka boxerka :) Twiggy
Tara :)
zanda
napsal(a):
Prosím tě, odkud ho máš a kolik je mu?
Ahoj, je mu 6, máma je Jessyka (z Hradečný).