sajma
napsal(a):
pochlubte se těmito krasavci...
tady jsou naši méďové
kaca
napsal(a):
I my máme jednoho medvídka
to už nikdo nemá tyto medvídky??? jinak jaký máte názor na kupírování?? myslím že se skrácenýma ouškama a ocáskem jsou hezčí...
sajma
napsal(a):
to už nikdo nemá tyto medvídky??? jinak jaký máte názor na kupírování?? myslím že se skrácenýma ouškama a ocáskem jsou hezčí...
Ale má tyto medvídky hodně lidí. Stačí hledat. Co tak třeba Google nebo Seznam a zadat si: středoasijský pastevecký pes. A hned na prvním místě najdete odkaz na to co hledáte.
sajma
napsal(a):
asi mě tu ukamenujete ale hezčí jsou komplet zkupýrovaní protože mě ti nekupýráci připadaj jak vořeši není to myšleno zle, ale standard asi k něčemu byl no
mauii
napsal(a):
souhlas. asiati se mi nekupírovaní nelíbí. vůbec mi to k nim nejde
taky souhlasím.kupírovat by se měli,hlavně ze zdravotních důvodů.Např.naše arča kvůli tomu trpí hlavně v létě,kdy jí uši nevětrají a dělají se jí záněty a boláky.kvůli debilům musí ten pes trpět
ale je to naše zlato a máme ji rádi takovou jaká je
agrone1
napsal(a):
tady jsou naši méďové
já SAO nemám,ale snad brzy bude právě od pejsků,které má agrone1 ,zatím si užívám společnost KAO
llucinkaa2
napsal(a):
já SAO nemám,ale snad brzy bude právě od pejsků,které má agrone1 ,zatím si užívám společnost KAO
cedrik 6 mesicu
sakiron
napsal(a):
gejša 7leta fenka
Také přidám pár fotek,jak z radosti z prvního sněhu tak z dnešní procházky lesem. Zastím chodí na volno, nemá tendenci k lovení a vlastně chodí pár metrů před námi, ohlíží se a vyloženě si nás hlídá. Když byla malinká tak nám dalo velkou práci přivolání , dneska poslechne a když nepřijde na první zavolání tak na x té určitě.
hanula
napsal(a):
Také přidám pár fotek,jak z radosti z prvního sněhu tak z dnešní procházky lesem. Zastím chodí na volno, nemá tendenci k lovení a vlastně chodí pár metrů před námi, ohlíží se a vyloženě si nás hlídá. Když byla malinká tak nám dalo velkou práci přivolání , dneska poslechne a když nepřijde na první zavolání tak na x té určitě.
Vítání sněhu
hanula
napsal(a):
zase kočka
Tak už mám foto asijatího mimča
A bude to Tara
llucinkaa2
napsal(a):
Tak už mám foto asijatího mimča
A bude to Tara
a ještě se sourozenci