"Noční poluce" u psa???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2006 13:14

Setkali jste se někdo s tímto jevem? Že by psovi prostě ze spánku uniklo sperma? Kua nebo je můj pes nějakej divnej?

Už po druhé jsem u něj viděla jednu věc - normálně spí, pak sebou začne cukat (jako by se fakt pářil) a normálně vystříkne.

15.3.2006 13:55

impact napsal(a):
Setkali jste se někdo s tímto jevem? Že by psovi prostě ze spánku uniklo sperma? Kua nebo je můj pes nějakej divnej?

Už po druhé jsem u něj viděla jednu věc - normálně spí, pak sebou začne cukat (jako by se fakt pářil) a normálně vystříkne.

nesetkala jsem se s tim, ale kdyz se psovi zda, ze se koji, honi se psy, pere se, lovi, proc by se mu nemohlo zdat o pareni, kdyz je to zakladni pud?

15.3.2006 16:56

dejavu napsal(a):
nesetkala jsem se s tim, ale kdyz se psovi zda, ze se koji, honi se psy, pere se, lovi, proc by se mu nemohlo zdat o pareni, kdyz je to zakladni pud?

Ano. Náš pes ( 5let Brazilský fila) se s tím " potýká " asi 2x týdně. A vždycky má krásný provinilý výraz. Asi proto že je chudák panic

15.3.2006 17:11

romanovci napsal(a):
Ano. Náš pes ( 5let Brazilský fila) se s tím " potýká " asi 2x týdně. A vždycky má krásný provinilý výraz. Asi proto že je chudák panic

Mafo se též tvářil děsně provinile.

23.3.2006 10:51

impact napsal(a):
Mafo se též tvářil děsně provinile.

Můj Jim se zase zamiloval do medvídka a tuhle jsem zjistila, že míša má na sobě nějaký zatvrdlý cákance. Tak jsem mu ho vyprala.. celou dobu Jim čekal u pračky na svého miláčka
Obávám se, že v noci méďu nenechal ani vyspat
Ema

23.3.2006 11:04

ema napsal(a):
Můj Jim se zase zamiloval do medvídka a tuhle jsem zjistila, že míša má na sobě nějaký zatvrdlý cákance. Tak jsem mu ho vyprala.. celou dobu Jim čekal u pračky na svého miláčka
Obávám se, že v noci méďu nenechal ani vyspat
Ema

Vypadá to, že mužská část psí populace je pěkně "ujetá".

23.3.2006 11:20

impact napsal(a):

No ušima se to ven nedostane...

23.3.2006 11:39

impact napsal(a):

jen psí populace ?

23.3.2006 12:08

mac1 napsal(a):
jen psí populace ?

Já jsem to původně chtěla napsat... Že to vypadá, že nejen psí mužská populace je pěkně ujetá...

Ale pak jsem si říkala, že to tady asi pěkně schytám od té mužské - lidské...

23.3.2006 12:21

impact napsal(a):
Já jsem to původně chtěla napsat... Že to vypadá, že nejen psí mužská populace je pěkně ujetá...

Ale pak jsem si říkala, že to tady asi pěkně schytám od té mužské - lidské...

Snad jsem toho tolik nenapsal...

23.3.2006 14:39

ales 3 napsal(a):
Snad jsem toho tolik nenapsal...

Nee, nebuj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík