kitty2thorpe
napsal(a):
my bychom radi zaskotacili v sobotu bude neco?? haf haf
Ahojte,
já na sobotu nic nedomluvila, protože mi nebylo dobře, ale dnes bych zašla někam po rovině. Třeba teda dnes u hotelu Velká Kljadovka (u Líšně)? Jede tam autobus 78 a 56. Ale hodilo by se mi to do 14hod.
kevin
napsal(a):
Haló, haló, nikdo další se nepřidá?
Ahoj, ja mam blaznivyho osmimesicniho erdelteriera, tak kdyz se nam to bude hodit, tak bychom radi s nekym vyrazili- s nekym kdo vydrzi nase hrani a litani. ted az do ctvrtka nemuzu, ale od patku od rana do vecera, zalezi na domluve.
Martanek
kes
napsal(a):
Ahoj, ja mam blaznivyho osmimesicniho erdelteriera, tak kdyz se nam to bude hodit, tak bychom radi s nekym vyrazili- s nekym kdo vydrzi nase hrani a litani. ted az do ctvrtka nemuzu, ale od patku od rana do vecera, zalezi na domluve.
Martanek
My se taky přidáme! Venkáme i po tmě, to je jasná věc. Burrito bydlí s pánečkem, tak jsme s Malvínou solo a uvítáme každý další bafany:-)) Z Bástru to sice dýl trvá kamkoliv, ale co bychom neudělali pro čokloidy,že...Kdy a kde?my jdem!
helenar
napsal(a):
My se taky přidáme! Venkáme i po tmě, to je jasná věc. Burrito bydlí s pánečkem, tak jsme s Malvínou solo a uvítáme každý další bafany:-)) Z Bástru to sice dýl trvá kamkoliv, ale co bychom neudělali pro čokloidy,že...Kdy a kde?my jdem!
návrh,. čtvrtek i pátek..po poledni až odpoledne..
kevin
napsal(a):
Nebo by jste šli v so dopo? Odpoledne nejspíš půjdu na cvičák Zetor.
Ahoj, nejak sem nestihala koukat na net- ve ctvrtek sem mela dve zkousky...No my muzeme v sobotu dopoledne, i v nedeli, Takze kdy a kde?
a fakt sme trhli
(oba)
evinka01
napsal(a):
jo klidně pondělí úterý... už teda naháráme, ale doufám, že vaši pejsani nejsou citlivky, protože mi fena voní i mimoa to tak, že pořád..
muj pes je hlavne momentalne silenej pubertak- takze se snazi skakat po vsem a poradale treba ho nikdo nesezerete
a kdyz jo, tak bude konecne poucen
evinka01
napsal(a):
jj to je dobrá doba... teď jenom KDE... jinak my se s boxerkem můžem někde sejít, jsme taky z té Slatiny a dorazit spolu....
tak můžeme vyrazit někam ve slatině.... stejně musíme někam na okraj zajet....
vlakem dojedem 9.20 na hlavák...stačí to? nebo raději o hodinu dřív.... musíme vybírat vlak, který jede od nás....nastupování ještě není 100%
albona
napsal(a):
tak můžeme vyrazit někam ve slatině.... stejně musíme někam na okraj zajet....
vlakem dojedem 9.20 na hlavák...stačí to? nebo raději o hodinu dřív.... musíme vybírat vlak, který jede od nás....nastupování ještě není 100%
to budete tak 9:40-9:45 ve Slatině.. teoreticky byste mohli vystoupit u Penny a mohly bychom jít na Stránskou. u supermarketu se dobře najdem, pak jenom cca 200m na vodítku a můžou se pejsani pustit..
evinka01
napsal(a):
to budete tak 9:40-9:45 ve Slatině.. teoreticky byste mohli vystoupit u Penny a mohly bychom jít na Stránskou. u supermarketu se dobře najdem, pak jenom cca 200m na vodítku a můžou se pejsani pustit..
chuzi na voditku v okruhu vicero psu nezvladame ale u penny by to slo (je to byvalej plus, zejo?
) akorat bych mozna s tim mym trdlem pockala aspon az za tim podchodem, jesi na stranskou chodite tam tudy...
kevin
napsal(a):
já bohužel zítra dopoledne nemůžu
tak sme se snazila to nejak vyznacit ale tady to bude asi spatne videt.. kdyz pojedes z nadrazi trolejbusem 33 tak muzes vystoupit bud na zastavce Slatina, vozovna nebo na Hviezdoslavova - tam je penny...a kdyz se vratis a prejdes tu velkou silnici a das se nahoru tou nenapadnou ulici tak dojdes k takovymu podchudku a za nim bysme uz meli cekat
pocitam teda s 9.45 tam..
kitty2thorpe
napsal(a):
tak sme se snazila to nejak vyznacit ale tady to bude asi spatne videt.. kdyz pojedes z nadrazi trolejbusem 33 tak muzes vystoupit bud na zastavce Slatina, vozovna nebo na Hviezdoslavova - tam je penny...a kdyz se vratis a prejdes tu velkou silnici a das se nahoru tou nenapadnou ulici tak dojdes k takovymu podchudku a za nim bysme uz meli cekat
pocitam teda s 9.45 tam..
jj nahoru tam vede jednina ulice to by snad neměl člověk minout... tak rovnou dáme sraz za tunelem ať se sejdem na stejném místě všichni...
kevin
napsal(a):
Ahoj, jakou jste měli procházku? Šli by jste zítra? Třeba na předštědrovečerní?
ahoj... no včera to bylo super...vzala jsem i foťák a něco vyfotila.... ale je to celkem mázlý, pesani byli hodně živí ale něco sem hodím....
zítra bohužel nemůžeme, není kdy....
albona
napsal(a):
ahoj... no včera to bylo super...vzala jsem i foťák a něco vyfotila.... ale je to celkem mázlý, pesani byli hodně živí ale něco sem hodím....
zítra bohužel nemůžeme, není kdy....
další...
evinka01
napsal(a):
to je jedno v kolik, ale až 25 prosince..PO stědrém dnu
Ahojky,mate nekdo v planu podniknout zitra 25. prochajdu bo nejake psi setkani??Jsme z Obran.
evinka01
napsal(a):
no Kohoutky jsou pro mě dost z ruky, takže tam se nehrnu... budu tady až v pátek, takže kdyby měl někdo zájem .... ale spíš to vidím tak na Stránskou nebo letiště
nechdite nekdo ven v okoli Obran,Malomeric,Lesne .....??mame troska problem s MHD a chteli bychom najit nove psi kamarady
saabinka
napsal(a):
Ahojky, mi chodíme do Obřan Tak někdy můžem jít společně
Jee tak to jsem rada ze jsem nekoho nasla,a jake plemeno pesana mas??Doufam ze by mu nevadil hyperaktivni magor dobrman??Kdyz budes mit cas tak mi napis my mame casu spousty a na Lesnou do psiho vybehu je to z obran hezka prochazka.
sunin
napsal(a):
Jee tak to jsem rada ze jsem nekoho nasla,a jake plemeno pesana mas??Doufam ze by mu nevadil hyperaktivni magor dobrman??Kdyz budes mit cas tak mi napis my mame casu spousty a na Lesnou do psiho vybehu je to z obran hezka prochazka.
Já mám 2, RRxNO a LR oba jsou mladoši,takže si myslím, že si bodou rozumět
A kdy máš čas? Spíš ráno,dopoledne,odpoledne? Já většinou tak dopoledne
saabinka
napsal(a):
Ahojky, nezajde někdo zítra na prochajdu? Do Mariánskýho Údolí???
My mame cas kdykoli,ja studuju tak ted o prazdninach je nam to jedno si klidne i privstanem,a jak jsi psala nechces jit zitra s nami na prochajdu??Vyrazime z Obran ze sidliste (cas zatim neznamy) a jdeme do psiho vybehu na Lesnou toz dyby ses chtela pripojit budu jen rada ze nas pujde vic.
sunin
napsal(a):
My mame cas kdykoli,ja studuju tak ted o prazdninach je nam to jedno si klidne i privstanem,a jak jsi psala nechces jit zitra s nami na prochajdu??Vyrazime z Obran ze sidliste (cas zatim neznamy) a jdeme do psiho vybehu na Lesnou toz dyby ses chtela pripojit budu jen rada ze nas pujde vic.
Toz kdyz se tady objevis tak napis zda s nami pujdes budem radi nebo mi napis na mejl kdy a co a jak sunin@email.cz S pozdravem Misa a Aron
sunin
napsal(a):
Toz kdyz se tady objevis tak napis zda s nami pujdes budem radi nebo mi napis na mejl kdy a co a jak sunin@email.cz S pozdravem Misa a Aron
Lesnou ten výběh jsem se pořád chystala okouknout tak kdybyste měli čas v ten pátek ráda se přidám... až přijedu tak případně kouknu sem jestli se něco domluvilo... nebo do mailu pod přezdívkou
evinka01
napsal(a):
Lesnou ten výběh jsem se pořád chystala okouknout tak kdybyste měli čas v ten pátek ráda se přidám... až přijedu tak případně kouknu sem jestli se něco domluvilo... nebo do mailu pod přezdívkou
Jojo v patek by cas mel byt a my z Obran to mame na Lesnou 15 minut prochazkou,kdyztak napis na mejl chodim tam casto s mym dobrousem i brachovym vorechem,staci jen napsat a vyrazime.Pa Misa
sunin
napsal(a):
Jojo v patek by cas mel byt a my z Obran to mame na Lesnou 15 minut prochazkou,kdyztak napis na mejl chodim tam casto s mym dobrousem i brachovym vorechem,staci jen napsat a vyrazime.Pa Misa
no já teď na mailu bohužel nebudu, ale klidně s pátkem počítej, jenom sem napiš kdy a kde sraz ať se můžou přidat i ostatní, já si to ve čtvrtek večer přečtupokud je to krátká procházka můžem to protáhnout i do těch Obřan
evinka01
napsal(a):
no já teď na mailu bohužel nebudu, ale klidně s pátkem počítej, jenom sem napiš kdy a kde sraz ať se můžou přidat i ostatní, já si to ve čtvrtek večer přečtupokud je to krátká procházka můžem to protáhnout i do těch Obřan
Toz tedy jo v patek s tim budem pocitat a jelikoz bydlime v Obranech tak bysme vychazeli z Obran nejspis ze sidliste a pokracovali bychom na Lesnou a tam by se psiska mohli vydovadet v tom vybehu jak jsem o nem psala,jsou tam i agility prekazky tak pro zabavu,nejake fotky jsem davala na "V hlavni roli dobrman"
sunin
napsal(a):
Toz tedy jo v patek s tim budem pocitat a jelikoz bydlime v Obranech tak bysme vychazeli z Obran nejspis ze sidliste a pokracovali bychom na Lesnou a tam by se psiska mohli vydovadet v tom vybehu jak jsem o nem psala,jsou tam i agility prekazky tak pro zabavu,nejake fotky jsem davala na "V hlavni roli dobrman"
oki tak my můžem dojet na konečnou 75 hodilo by se to tam? doba je nám celkem jedno,,, jenom to nemusí být v osum ráno
sunin
napsal(a):
Já taky studuju a nechtěla by si jet zítra do Mariánskýho? a v ten pátek se klidně přidám taky
evinka01
napsal(a):
oki tak my můžem dojet na konečnou 75 hodilo by se to tam? doba je nám celkem jedno,,, jenom to nemusí být v osum ráno
Na konecne 75 je to uplne idealni,tak ve ctvrtek napisu cas a vyrazime.
Do Marianskyho bych sla ale uz jsme domluveni na dnesek na Lesnou a na Panskou Lichu.tak se potkame v ten patek
sunin
napsal(a):
Na konecne 75 je to uplne idealni,tak ve ctvrtek napisu cas a vyrazime.
Do Marianskyho bych sla ale uz jsme domluveni na dnesek na Lesnou a na Panskou Lichu.tak se potkame v ten patek
No já jsem zas domluvená na dnešek, na to Mariánský....Ale v pátek určo zajdu. Tak si mě kdyžtak přidej do icq : 424174296 a domluvíme se
kevin
napsal(a):
Tak jakou jste měli dnes procházku? Mi super. Přidá se někdo zítra? Nebo 1.?
Ahojky my jsme meli taky paradni prochazku byli jsme na te Lesne tady par fotecek a poved se mi jeden uzasnej portret
sunin
napsal(a):
Ahojky my jsme meli taky paradni prochazku byli jsme na te Lesne tady par fotecek a poved se mi jeden uzasnej portret
Nevim jestli to bude dobre videt ale tady jedna tryskajici s vlajicima usiskama
sunin
napsal(a):
Nevim jestli to bude dobre videt ale tady jedna tryskajici s vlajicima usiskama
Tady jedna z tech dnesnich opravdu povedenych,ani sem neverila ze dokaze v klidu sedet
sunin
napsal(a):
Tady jedna z tech dnesnich opravdu povedenych,ani sem neverila ze dokaze v klidu sedet
A tady muj vytvor dokonalosti,to je snad nejhezci fotka kterou sem za posledni dobu udelala
saabinka
napsal(a):
Super fotečky a nevyrazíte aj zítra?
No ja bych rada ale jeste uvidim co silvestrovske chystani a jak moc bude mamka silet s pripravama kdybych se nedostala na vetsi prochajdu tak vlitnem aspon na pole za barak.
saabinka
napsal(a):
O.K. a kdy to bude? Dopoledne?Odpoledne? Ptž já nevím jak to bude doma......Ale stejně půjdu
Tak to uz zalezi na tobe,ja vetsinou vyrazim kolem 12 ale muzu se ti prizpusobit na driv nebo pozdeji ale nerada chodim potme,to bychom se domluvili ve ctvrtek,ta druha slecna myslim eva se jmenuje rikala ze by sla take s nama.
sunin
napsal(a):
Tak to uz zalezi na tobe,ja vetsinou vyrazim kolem 12 ale muzu se ti prizpusobit na driv nebo pozdeji ale nerada chodim potme,to bychom se domluvili ve ctvrtek,ta druha slecna myslim eva se jmenuje rikala ze by sla take s nama.
Tak se domluvíme ve čtvrtek, já taky nechci vyrazit nějak pozdě. A co má Eva za bafana?
saabinka
napsal(a):
Tak se domluvíme ve čtvrtek, já taky nechci vyrazit nějak pozdě. A co má Eva za bafana?
Tak estli sem spravne cetla prispevky pozpatku tak myslim ze Eva ma boxika.
snad nas bude poradna smecka
Apropo...jak jste na tom s poslusnosti??Ja mam takovyho trochu nevycvalanyho zmetecka
Kevin(sarka): Nechtela by ses k nam taky pridat v patek??tusim ze je to 2.1. koukala
sunin
napsal(a):
Tak estli sem spravne cetla prispevky pozpatku tak myslim ze Eva ma boxika.
snad nas bude poradna smecka
Apropo...jak jste na tom s poslusnosti??Ja mam takovyho trochu nevycvalanyho zmetecka
Kevin(sarka): Nechtela by ses k nam taky pridat v patek??tusim ze je to 2.1. koukala
No mi a paslušnost když na blízku není pes, tak je to O.K. ale jinak jsou to taky,ale Zmetci
saabinka
napsal(a):
jj, Šárka půjde taky
Parada,koukala jsem na jeji stranky a ma paradni smecku,take bych se chtela jednou dopracovat aspon ke dvema pejskum ale ti nasi.....Aronka milujou ale druhyho ani rana
Koukali jste na Mrazika??My jo,delaji to tvoji pesani taky??Kdyz je v televizi nejaky zvire tak bruci jak medved a nedejboze aby to zvire udelalo nejakej zvuk...vrci s cumakem nalepenym u televize a neda pokoj dokud zvire nezmizi
Takhle koukali na toho mrazika
sunin
napsal(a):
Parada,koukala jsem na jeji stranky a ma paradni smecku,take bych se chtela jednou dopracovat aspon ke dvema pejskum ale ti nasi.....Aronka milujou ale druhyho ani rana
Koukali jste na Mrazika??My jo,delaji to tvoji pesani taky??Kdyz je v televizi nejaky zvire tak bruci jak medved a nedejboze aby to zvire udelalo nejakej zvuk...vrci s cumakem nalepenym u televize a neda pokoj dokud zvire nezmizi
Takhle koukali na toho mrazika
To já mám 3 pesany oni pouze když zaknučí pes, tak zpozorní,alr jinak Scooby vrčí na balonek ve vzduchu, on se ho bojí
A když mu ho přitáhnu blíž, tak začne vivádět
Jinak na Mrazíka jsme taky koukali, pouze poslouchali...Super fotečka
saabinka
napsal(a):
To já mám 3 pesany oni pouze když zaknučí pes, tak zpozorní,alr jinak Scooby vrčí na balonek ve vzduchu, on se ho bojí
A když mu ho přitáhnu blíž, tak začne vivádět
Jinak na Mrazíka jsme taky koukali, pouze poslouchali...Super fotečka
a jakeho mas toho tretiho,davalas sem krasnou fotku jak sedi spolu ti tvoji dva velci,mas fotku i toho tretiho??
Teeda je nejak nemuzu spat a z nudy chodim a fotim,
takhle se aronek vali tedka na kresle
sunin
napsal(a):
a jakeho mas toho tretiho,davalas sem krasnou fotku jak sedi spolu ti tvoji dva velci,mas fotku i toho tretiho??
Teeda je nejak nemuzu spat a z nudy chodim a fotim,
takhle se aronek vali tedka na kresle
Jasný mám, je to taková bába, ta už je nejraději doma v posteli
saabinka
napsal(a):
Jasný mám, je to taková bába, ta už je nejraději doma v posteli
Ta ma krasny ocicka,co je to zac??Ma podobnej kukuc jako brachuv pes kterej s nama bydli,to je ten smetakoidni voresak vedle arona jak koukaj na mrazika ale jinak jsou s aronem nerozlucna dvojka a abych pravdu rekla tak ten malej od brachy je statecnejsi nez aron a kdyz se neco deje tak si chrani ten prcek arona misto toho aby to bylo naopak
Toz estli se ti nechce spat tak posli nejake fotky,ja to tu tema fotkama zaflakala tak at se mam na co koukat i ja
tady sem nasla aronka kdyz byl prcek a ten druhej to byl jeho adoptivni mamka i kdyz to byl kluk
sunin
napsal(a):
Ta ma krasny ocicka,co je to zac??Ma podobnej kukuc jako brachuv pes kterej s nama bydli,to je ten smetakoidni voresak vedle arona jak koukaj na mrazika ale jinak jsou s aronem nerozlucna dvojka a abych pravdu rekla tak ten malej od brachy je statecnejsi nez aron a kdyz se neco deje tak si chrani ten prcek arona misto toho aby to bylo naopak
Toz estli se ti nechce spat tak posli nejake fotky,ja to tu tema fotkama zaflakala tak at se mam na co koukat i ja
tady sem nasla aronka kdyz byl prcek a ten druhej to byl jeho adoptivni mamka i kdyz to byl kluk
To je pouliční směska, takže taky "vořech" a Aronek s Váma bydlí taky? Je krásnoučkej Jo fotky, těch já mám moc
skoro všude mám psy
Foto: Scooby s Benem, nerozlučná dvojky, už od malička
saabinka
napsal(a):
To je pouliční směska, takže taky "vořech" a Aronek s Váma bydlí taky? Je krásnoučkej Jo fotky, těch já mám moc
skoro všude mám psy
Foto: Scooby s Benem, nerozlučná dvojky, už od malička
Aronek a bydlet s nama???? No jasne ze jo,oba dva jsou postelovi povaleci,Aronka sem si poridila kdyz sme bydleli v byte s pritelem a pak sme se spolecne nastehovali k nasim,je to milacek a neustale mi dela ocaska,kam se hnu tak ho mam za zadkem a jsem za to vdecna pac je to muj nejlepsi kamarad no i kdyz venku na me tak trochu prdi ale i tak je hodnej a na to ze nejsem moc zkusenej pejskar je docela vychvanej,ale je videt ze je podperinovej povalec,ted v zime kdyz nekde cekame tak se chudak trepe a jeci ze je mu zimaa na to ze je dobrman tak bys to nepoznala kdyby tak nevypadal.
na fotce s rohama,chystali sme se na vanocni vystoupeni ve skole
sunin
napsal(a):
Aronek a bydlet s nama???? No jasne ze jo,oba dva jsou postelovi povaleci,Aronka sem si poridila kdyz sme bydleli v byte s pritelem a pak sme se spolecne nastehovali k nasim,je to milacek a neustale mi dela ocaska,kam se hnu tak ho mam za zadkem a jsem za to vdecna pac je to muj nejlepsi kamarad no i kdyz venku na me tak trochu prdi ale i tak je hodnej a na to ze nejsem moc zkusenej pejskar je docela vychvanej,ale je videt ze je podperinovej povalec,ted v zime kdyz nekde cekame tak se chudak trepe a jeci ze je mu zimaa na to ze je dobrman tak bys to nepoznala kdyby tak nevypadal.
na fotce s rohama,chystali sme se na vanocni vystoupeni ve skole
A tady jsme byli na vystoupeni na skolni besidce,pesani delali sobiky
sunin
napsal(a):
A tady jsme byli na vystoupeni na skolni besidce,pesani delali sobiky
Aronka jsem nemyslela, myslela jsem ty 2 na é fotce, jsi psala že bydlí s Váma, že je bráchův, jen sem se přepsala s jménem
Sněhové hrátky na fotce, první sníh co napadl a pak už nic
saabinka
napsal(a):
Aronka jsem nemyslela, myslela jsem ty 2 na é fotce, jsi psala že bydlí s Váma, že je bráchův, jen sem se přepsala s jménem
Sněhové hrátky na fotce, první sníh co napadl a pak už nic
Sněhové radovánky
saabinka
napsal(a):
Sněhové radovánky
Jojo bydli s nama oba dva,vlastne ten mrnous,jmenuje se Čůča,byl pan domaci a my s aronkem jsme se mu vetreli do baraku ale zvladl to perfektne,bal nakonec rad ze tady neni jako ctyrnohej clen sam
na fotce Aronek s mou malickosti a v pozadi cucik a jejich kamaradka Baruska
sunin
napsal(a):
Jojo bydli s nama oba dva,vlastne ten mrnous,jmenuje se Čůča,byl pan domaci a my s aronkem jsme se mu vetreli do baraku ale zvladl to perfektne,bal nakonec rad ze tady neni jako ctyrnohej clen sam
na fotce Aronek s mou malickosti a v pozadi cucik a jejich kamaradka Baruska
A tady solo muj nejlepsi bratrik na svete a jeho cucmen