maťa

XXX.XXX.31.114
Tak můžeme pokračovat s fotečkama řádících snížkových chlupáčů
Koonečně dnes nesněží a nefučí vichřice, takže pár fotek jsem nadělala
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Efram byl ve svém živlu
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
maťa
napsal(a):
u nás zatím sníh nic moc, ale aspoň zavzpomínám na štěněčí věk Huberta Toto letí, už mu budou čtyři roky za dva měsíce
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Bože ten byl kouzelnej A krásně kloubatej a svraštělej
Letí to, je to děs
Lavinový Agbíšek
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Efram hloubku neřešil, řádil a lítal a skákal i tam, kde ho měl nad břicho
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Nudla byla skvělá, když zjistila, že sněhu je víc, než je její výška, prostě na něj lehla na placičku a plazila se po něm, zadní natažený za sebou, jak žába, takže se nepropadala, fakt mě překvapila, chytrouška
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Mrazíček Gríša
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Ale Frí byl jednoznačně nejaktivnější a nejlepší, horší už je, že zatímco doma všichni padli za vlast, právě jedinej Efram se hodlal ještě přetahovat o uzlík, chtěl házet aportovací kroužek.....by tu měl být omdlévající smajlík
maťa
napsal(a):
Efram hloubku neřešil, řádil a lítal a skákal i tam, kde ho měl nad břicho
Jak já vám ten sníh závidím, chci taky, teda hlavně Hubert by móóóc chtěl
maťa
napsal(a):
Ale Frí byl jednoznačně nejaktivnější a nejlepší, horší už je, že zatímco doma všichni padli za vlast, právě jedinej Efram se hodlal ještě přetahovat o uzlík, chtěl házet aportovací kroužek.....by tu měl být omdlévající smajlík
Holko, kdyby se dalo psí energií topit, tak slušně ušetříme
maťa

XXX.XXX.31.114
hankaapes
napsal(a):
Holko, kdyby se dalo psí energií topit, tak slušně ušetříme
On ten snížek určo dojde i k vám, neboj Musíte to h Hubertem vyvolávat víš? My vždycky se štěndama snížek vyvoláváme: Snííížžžkúúúú, padééééééj!
Jj, přesně tak, Efram by vytopil celej barák a Nudla nejmíň garáž, možná i dřevník
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Agbíšek sebou raději plácne a hrne to na sebe, nebo noruje, narozdíl od aktiv Frí
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Ať tu nejsou jen ti moji šílenci, tak poslední a vkládejte vy ostatní
maťa

XXX.XXX.31.114
scepancova
napsal(a):
Krásné fotky.
Máťo prosím tě čím fotíš?
Díky No právě se mi dneska moc fotit nedařilo, je šero a jak ten foťák zmrzne, nestíhá ostřit a tak no
Fotím Olympusem SP 510UZ, je to jakoby polozrcadlovka, no, já chtěla něco, na čem bych se trošku naučila, než do zrcadlovky půjdu a až půjdu, bude to asi zase Olympus, a vodotěsnej, páč mě fakt štve, že v mrholení, sněžení, se prostě fotit nedá - no dá, ale zničíš ho, že
Takže tenhle fo´ták je na půl cesty někde, nebyl tak drahej a jsem s ním spokojená, tím spíš, když ho mám tak dlouho a furt ještě objevuju, co všecko umí
maťa

XXX.XXX.31.114
mikka
napsal(a):
juu štěnda krasně řadi v Praze nemame nic ... dneska jsem vylezla s Enzem do Hostika a pěkně jsme zmokli a Enza ještě kousla obtloustla howawartka tak jsme se oba vraceli s blbou naladou
No jo Hani, Praha! V Brně ve středu je taky prd Jejda kousla ho?? A kam? Je to vážný? Doufám, žes ji aspoň nakopla a majitele bacila
Taky nemám zrovna super náladu, od rána mi třeští hlava, ale ani dvě proťápky se štěndy nepomohly, takže chca nechca budu muset spolknout Saridon A ještě do toho hyper super nezničitelné Fríííí tady....šílený!!!
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Jdu uškrtit tohodle nezmara!!!!!!
maťa
napsal(a):
No jo Hani, Praha! V Brně ve středu je taky prd Jejda kousla ho?? A kam? Je to vážný? Doufám, žes ji aspoň nakopla a majitele bacila
Taky nemám zrovna super náladu, od rána mi třeští hlava, ale ani dvě proťápky se štěndy nepomohly, takže chca nechca budu muset spolknout Saridon A ještě do toho hyper super nezničitelné Fríííí tady....šílený!!!
nene jen ho štipla do zatylku byla to jeho chyba, že k ni lezl, když už zdalky cenila zuby holt si přiště da majzla ke ktere čubě čuchne On je blb zalaskovanej do jedne retrivřice a asi se splet
Už si zlepšil naladu před chvilkou potkal jednu vižličku tak se s ni vyblbnul
Matii na třeštěni hlavy je dobrý nějaký filmeček, kafičko a čokolada
Tohle jsem si udělala večer a zbouchla celou tabulku - za trest jsem rano vyběhla do mraziveho rana a se štastným Enzem šla oběhnout les
Snad už tu taky nasněži a budeme se rochnit ve sněhu
maťa
napsal(a):
Ahoj, u nás je spíš takovej namrzlej poprašek, ty závěje vám taky závidím. I když, na druhou stranu, odhazovat to, každý ráno vyhrabávat auto, proklouzat denně autem ten 5km úsek z kopce, který neupravujou, jen občas prohrnou... Je fakt, že co bydlíme na vsi, dívám se na zimu trochu míň romanticky... no, ono na kdeco...
marcha
napsal(a):
Ahoj, u nás je spíš takovej namrzlej poprašek, ty závěje vám taky závidím. I když, na druhou stranu, odhazovat to, každý ráno vyhrabávat auto, proklouzat denně autem ten 5km úsek z kopce, který neupravujou, jen občas prohrnou... Je fakt, že co bydlíme na vsi, dívám se na zimu trochu míň romanticky... no, ono na kdeco...
Ale namrzlý je to fest, a protože Bára začala hárat, Sam je jako bez mozku (ne že b jinak byl nějaký intelektuál, ale dá se s ním domluvit) a vláčí mě na vodítku bezmocnou po tý ledovce... pohled pro bohy...
maťa

XXX.XXX.31.114
mikka
napsal(a):
nene jen ho štipla do zatylku byla to jeho chyba, že k ni lezl, když už zdalky cenila zuby holt si přiště da majzla ke ktere čubě čuchne On je blb zalaskovanej do jedne retrivřice a asi se splet
Už si zlepšil naladu před chvilkou potkal jednu vižličku tak se s ni vyblbnul
Matii na třeštěni hlavy je dobrý nějaký filmeček, kafičko a čokolada
Tohle jsem si udělala večer a zbouchla celou tabulku - za trest jsem rano vyběhla do mraziveho rana a se štastným Enzem šla oběhnout les
Snad už tu taky nasněži a budeme se rochnit ve sněhu
Tak to jooo, aspoň že to nebylo nic vážnýho Já myslela, že se na něj ona vrhla
Jooo děvče, na ty moje pitomý migrény bohužel nezabírá nic, jen ten Saridon, a to ještě jak kdy a maximálka na 2 hodiny Prostě vopruz, ale tak mám to léta a člověk si na ledacos zvykne
Čokoládu bych si teda dala, ale mám tu domácí Pribináček kakaovej, co dělal Míťa, tak asi ještě mlsnu
maťa

XXX.XXX.31.114
marcha
napsal(a):
Ale namrzlý je to fest, a protože Bára začala hárat, Sam je jako bez mozku (ne že b jinak byl nějaký intelektuál, ale dá se s ním domluvit) a vláčí mě na vodítku bezmocnou po tý ledovce... pohled pro bohy...
Chápu Katko, tak su zvědavá, co nakonec budeš mít Kamarádka má Canon EOS 30D a fotí teda překrásně
A jestli znáš Blanche z moderky u koní, tak ta právě fotí tím vodotěsným Olympusem, po kterým se poohlídnu informativně já Kámoška mi to poradila, já se v tom prd vyznám
No jéééje Marcho, hárání je boj, to mi povídej!!! A ještě na ledovce....musí to být jímavé
Právě na Nově dávali 15 maličkých rotíčků....ňuňuňu
Chichi Hani, Efram je fakt ledoborec, to máš recht! A nejen ve sněhu!
maťa
napsal(a):
Tak to jooo, aspoň že to nebylo nic vážnýho Já myslela, že se na něj ona vrhla
Jooo děvče, na ty moje pitomý migrény bohužel nezabírá nic, jen ten Saridon, a to ještě jak kdy a maximálka na 2 hodiny Prostě vopruz, ale tak mám to léta a člověk si na ledacos zvykne
Čokoládu bych si teda dala, ale mám tu domácí Pribináček kakaovej, co dělal Míťa, tak asi ještě mlsnu
joo to Enzo by byl v sedmem neby, kdyby se na něj čuby vrhaly On je hroznej milovnik pro jeden čuch by si nechal urvat hlavu
Hmm domaci pribinaček to by jsme si dali Rano Enzo posvačil plnotučný tvaružek a mohla jsem si vyškrabat kelimek juuj
maťa

XXX.XXX.31.114
marcha
napsal(a):
Jejda Marcho, já tu zimu miluju právě pro tohle!!! My jsme tady na kopci převysokém, dvojitém, nad městem cca 600 m.n.m. a k nám nahoru prostě zásadně silničáři dojedou tak za tři čtyři dny od první vánice, takže jsme tu odříznuti od světa a vůůůbec nám to nevadí
Odhrnování sněhu miluju, ráda dělám cestičky A pesani pomáhají
A obvykle děláme s autem průkopníčky, když sjíždíme smykem do města a snažíme se zase vyškrábat zpátky, někdy musíme na zpátečku Tady prostě silničáři nepremávaj, oni prominenti bydlí dole, a na nás se zapomíná
Topíme dřevem, takže denně si sekám polénka, zatápím v kamnech - plynové topení tu je, ale tím skoro netopíme - prostě pohoda a krása
maťa

XXX.XXX.31.114
mikka
napsal(a):
joo to Enzo by byl v sedmem neby, kdyby se na něj čuby vrhaly On je hroznej milovnik pro jeden čuch by si nechal urvat hlavu
Hmm domaci pribinaček to by jsme si dali Rano Enzo posvačil plnotučný tvaružek a mohla jsem si vyškrabat kelimek juuj
ten je na tebe ale hodnéééj
Mně Frí ani ten kelímek nenechá
maťa
napsal(a):
ten je na tebe ale hodnéééj
Mně Frí ani ten kelímek nenechá
U nás sněhu teda není moc....ale pes to miluje i tak...
sabina
napsal(a):
U nás sněhu teda není moc....ale pes to miluje i tak...
.
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
No Sabi hurááá, už sem myslela, že Gabíčka ani nefotneš, jak je rok dlouhej
Pavle ta výskoková nemá chybu
No my se vrátili z proťápky a já su pěkně umrzlá, neb nejen, že je tu sibiř, ale ti šílenci v té tmě řádili, já nebyla ve střehu, Frí mi podrazil nohy a přišlo jim to moje válení se ve sněhu a pištění, že to studí, děsně vtipný, takže mě ještě zadupali hloub, zaházeli tím sněhem víc, aby se nakonec nade mnou svraštěle zastavili a civěli, proč tak prskám Čemuž jsem neodolala - kavkazáci zespodu vypadaj fakt úchvatně a Efram si s nima v ničem nezadá
- a začala se chechtat, takže mě radostně opět podupali, zaházeli a já se odsud nemohla smíchy vyhrabat
Tak se du naložit do vany, abych rozmrzla
maťa
napsal(a):
No my se vrátili z proťápky a já su pěkně umrzlá, neb nejen, že je tu sibiř, ale ti šílenci v té tmě řádili, já nebyla ve střehu, Frí mi podrazil nohy a přišlo jim to moje válení se ve sněhu a pištění, že to studí, děsně vtipný, takže mě ještě zadupali hloub, zaházeli tím sněhem víc, aby se nakonec nade mnou svraštěle zastavili a civěli, proč tak prskám Čemuž jsem neodolala - kavkazáci zespodu vypadaj fakt úchvatně a Efram si s nima v ničem nezadá
- a začala se chechtat, takže mě radostně opět podupali, zaházeli a já se odsud nemohla smíchy vyhrabat
taky pár přidám...
maťa
napsal(a):
pro Maťu:jestli ti můžu poradit tak na silnou migrenu spolehlivě zabírá MIGRAFLEX.je fakt dobrý. a při migreně žádnou kávu!Simona
maťa

XXX.XXX.31.114
nehezacka
napsal(a):
pro Maťu:jestli ti můžu poradit tak na silnou migrenu spolehlivě zabírá MIGRAFLEX.je fakt dobrý. a při migreně žádnou kávu!Simona
Simčo díky moc, vyzkouším ho!
A kafe nepiju, o tom vím, jen ráno si dělám jedno slabé
maťa
napsal(a):
Jejda Marcho, já tu zimu miluju právě pro tohle!!! My jsme tady na kopci převysokém, dvojitém, nad městem cca 600 m.n.m. a k nám nahoru prostě zásadně silničáři dojedou tak za tři čtyři dny od první vánice, takže jsme tu odříznuti od světa a vůůůbec nám to nevadí
Odhrnování sněhu miluju, ráda dělám cestičky A pesani pomáhají
A obvykle děláme s autem průkopníčky, když sjíždíme smykem do města a snažíme se zase vyškrábat zpátky, někdy musíme na zpátečku Tady prostě silničáři nepremávaj, oni prominenti bydlí dole, a na nás se zapomíná
Topíme dřevem, takže denně si sekám polénka, zatápím v kamnech - plynové topení tu je, ale tím skoro netopíme - prostě pohoda a krása
No, snad nám ta pohoda taky vypukne, až konečně zateplíme strop. Zatím je to tak, že celý den (o víkendu) zuřivě topíme, vytáhnem to na 20, pak jdem spát, o půlnoci to vyhasne a v šest ráno je tam 14. Před odjezdem do práce netopíme a když se vrátíme večer, je tam třeba 11
. Zatopíme, do noci to vytáhnem na snesitelných 18, jdem spát, vyhasne to... atd... atd... Ne, že bych byla přehnaně teplomilná, ale 14 je fakt málo
.
Máme to takhle už třetí rok, ale tenhle víkend zateplujem! A předtím jsme bydleli ve vedlejší budově našeho "statku", kde to fungovalo podobně, ale byly tam jen kamna, takže změny teplot se týkaly jen jedné místnosti - v té druhé bylo stabilně 10. A neměli jsme tam zavedenou vodu, takže jsme se koupali jen v práci...
Já jen, aby jste si nemysleli, že jsem zhýčkaná
Ale stejně se mi stýská po té krásné zimě, kdy to u nás ve vsi vypadalo takhle...
maťa
napsal(a):
Balů
maťa

XXX.XXX.31.114
dasul
napsal(a):
Panejo!!!! Tak to je síla!!! Nechtěla bych to z něho dostávat Nevadí mu to? A necháte to doma rozpustit, nebo to jde dolů lehko?
maťa
napsal(a):
Panejo!!!! Tak to je síla!!! Nechtěla bych to z něho dostávat Nevadí mu to? A necháte to doma rozpustit, nebo to jde dolů lehko?
Vždycky musí do vany, venku s tím navíc nemůže být moc dlouho, nachytá se to na ni během 10ti minut a dolů to moc sundat nejde. Včera když jsme se vracely domů musela sem se smát snad celou cestu jak cupitala ze široka. I lidi se za nama otáčeli
dasul
napsal(a):
Vždycky musí do vany, venku s tím navíc nemůže být moc dlouho, nachytá se to na ni během 10ti minut a dolů to moc sundat nejde. Včera když jsme se vracely domů musela sem se smát snad celou cestu jak cupitala ze široka. I lidi se za nama otáčeli
Ahojky Máťo,tak to musel motýlek Gríša zapadnout celej ne??Canty to moc nemusí,je to dáma a má ráda pohodlí!!!Musim taky něco nafotit!!Papapa
pupulu
napsal(a):
Ahojky Máťo,tak to musel motýlek Gríša zapadnout celej ne??Canty to moc nemusí,je to dáma a má ráda pohodlí!!!Musim taky něco nafotit!!Papapa
Taky přidávám jednu čerstvou fotečku našeho kluka. Jsou mu tři měsíce a do sněhu se úplně zamiloval :-))
kressinka
napsal(a):
Taky přidávám jednu čerstvou fotečku našeho kluka. Jsou mu tři měsíce a do sněhu se úplně zamiloval :-))
... a ještě jedna :
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Tak copa copa??? Nikdo nesnížkujete? Já fotila na zahradě, ale tam si to psinda ušlapali a snížek je "na placičku" , jenže na proťápkách mám důležitější věci na práci, než foťákovat
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Zabijácká sněžná Nudle
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Dvě paka
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
To byl zas boj, udělat společnou fotku, kde by nikdo nechyběl a každej se tvářil aspoň trošku normálně
Zestárnula jsem u toho opět o pár dní a na dlouho si zase nechám zajít chuť
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Městská Nudlí fiflenka
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Gríšunka
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
maťa
napsal(a):
fotka zabijacke nudle nema chybu. Kdo by to do ni řekl kort, když na dalši fotce vypada jako miloučka holčička a přitom je to takova krvelačna nudle
Zavidime vam s enzem ten snih, Praha je stale na bahně. Z venčeni se vracime jak dvě prasata, někdy mi přijde, že jsem špinavějši vic jak ten pes
mikka
napsal(a):
fotka zabijacke nudle nema chybu. Kdo by to do ni řekl kort, když na dalši fotce vypada jako miloučka holčička a přitom je to takova krvelačna nudle
Zavidime vam s enzem ten snih, Praha je stale na bahně. Z venčeni se vracime jak dvě prasata, někdy mi přijde, že jsem špinavějši vic jak ten pes
My chceme taky sníh. V Plzni ho také není moc. Jen samé bahno a bahno...
Asi budeme muset vyrazit někam na hory..
rachel
napsal(a):
MAXÍK-APBT
rachel
napsal(a):
Maťo, kde to byldíš, tolik sněhu, to je krása...
Teď koukám, jak fotky na ifauně zkreslují...
Možná by nebylo od věci lepší kvalita, co admini????
Tady na tý fotce vypadá Bag jako jako "vyblitej" přitom je krásně zbarvenej...
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
Lucko, díky za pochvalu Agbíška, ale zda je kus, to zrovna moc neposoudím, ovšem řekla bych: Na můj vkus by mohl být větší a mohutnější a o dost
Jinak samo pro mě je krásnej
Ono vedle Eframa, kterej porád podezřele roste, takže mi všichni NO připadají už jak trpaslíci a zjišťuju, že KPP není až tak velký, oproti NO.....prostě buď mám zakrslýho kavkazáka, nebo obřího ovčáka
No, zda se jí Áčka povedla, musí posoudit ti, co plemeni rozumí, což já nejsu, zdravotně to teda žádný terno není a vzhledově těžko soudit, když víc, jak půlka sourozenců není vidět
Jsou mu 2 roky a 3 měsíce
A dokáže být báječnej protík Hlavně mám-li v ruce foťák
Hani viď?? Ona se Nudla nezdá, ale je to pěkná fiflenka vzteklá Já furt věřím, že letos se dočkáme pořádnýho sněhu všichni všude a vydrží aspoň dva měsíce!! Jsem optimista!
S tím bahnem mi nemluv, já takto chodím na podzim, ale nejvíc z jara, to máš vidět, jak jsou ti zmetečci čistí a já zaprasená neuvěřitelně!! Nevím, jak to dělají, ale všechno to hází na mě
Už jsem tu psala, že bydlím na Vysočině + Brno, nyní teda Vysočina - Žďársko
maťa
napsal(a):
Lucko, díky za pochvalu Agbíška, ale zda je kus, to zrovna moc neposoudím, ovšem řekla bych: Na můj vkus by mohl být větší a mohutnější a o dost
Jinak samo pro mě je krásnej
Ono vedle Eframa, kterej porád podezřele roste, takže mi všichni NO připadají už jak trpaslíci a zjišťuju, že KPP není až tak velký, oproti NO.....prostě buď mám zakrslýho kavkazáka, nebo obřího ovčáka
No, zda se jí Áčka povedla, musí posoudit ti, co plemeni rozumí, což já nejsu, zdravotně to teda žádný terno není a vzhledově těžko soudit, když víc, jak půlka sourozenců není vidět
Jsou mu 2 roky a 3 měsíce
A dokáže být báječnej protík Hlavně mám-li v ruce foťák
Hani viď?? Ona se Nudla nezdá, ale je to pěkná fiflenka vzteklá Já furt věřím, že letos se dočkáme pořádnýho sněhu všichni všude a vydrží aspoň dva měsíce!! Jsem optimista!
S tím bahnem mi nemluv, já takto chodím na podzim, ale nejvíc z jara, to máš vidět, jak jsou ti zmetečci čistí a já zaprasená neuvěřitelně!! Nevím, jak to dělají, ale všechno to hází na mě
Už jsem tu psala, že bydlím na Vysočině + Brno, nyní teda Vysočina - Žďársko
Kámošky pes ve svem živlu
maťa

XXX.XXX.31.114
maťa
napsal(a):
ta poslední je dobrá, celej Efram
Se tadyk vztekám, páč jestli mám na někoho alergii, pak je to "Dášenka Honsová" z Meteopressu, neb co ta vždycky vypustí z pusy za hovadiny, ohledně počasí, to mě úplně fascinuje! Dle ní má být dneska a zítra až 15 pod nulou, hahaha, tady je teplo a to, co včera připadlo, pomalunku taje
V létě to bylo to samý, ona je prostě v těch předpovědích vážně "jedinečná"
Agbíšek chytá zimní bronz
pery
napsal(a):
Jejich druhý hafan
FOR Mát´a: Ahoj!...z kama máš tak užasneho psíka? z jake CHS?mám docela podobnýho
Sice to není o sněhu,ale snad nevadí?
maťa
napsal(a):
také přispěji se svou troškou do mlýna Moje malá Eimička
kalliope
napsal(a):
také přispěji se svou troškou do mlýna Moje malá Eimička
a ještě samozřejmě Píďáček
maťa

XXX.XXX.31.114
paja07
napsal(a):
FOR Mát´a: Ahoj!...z kama máš tak užasneho psíka? z jake CHS?mám docela podobnýho
Sice to není o sněhu,ale snad nevadí?
Pájo, ten je krááááásnéééééj!!!!
Prej docela podobnýho, ten tvůj je hezčí!!!!!! Efram je jak opelichaný kuře hnusný
Je z CHS Bohemia Danol, a ten tvůj? A jak se jmenuje? A věk??? Júúú fakt nádhernej, kdyžtak mi písni na email, nebo tak, neboť su zvědavá a máš vážně krasavce!!! Je venkovní? Nebo "vnitřní"?
maťa
napsal(a):
Pájo, ten je krááááásnéééééj!!!!
Prej docela podobnýho, ten tvůj je hezčí!!!!!! Efram je jak opelichaný kuře hnusný
Je z CHS Bohemia Danol, a ten tvůj? A jak se jmenuje? A věk??? Júúú fakt nádhernej, kdyžtak mi písni na email, nebo tak, neboť su zvědavá a máš vážně krasavce!!! Je venkovní? Nebo "vnitřní"?
Mno,abych pravdu řekla,mě se libí oba dva!jsou jako dvojčata
Jinak se jmenuje Narr a je z CHS Daxis,momentální věk rok a 2 měsíce..na fotce má 10 měsíců...bydlí venku,protože si to zamiloval,zkoušely jsme ho mít doma,ale tam se mu nelibí,je mu tam vedro a dává to značně najevo
Tady jako prd'olka
maťa

XXX.XXX.31.114
paja07
napsal(a):
Mno,abych pravdu řekla,mě se libí oba dva!jsou jako dvojčata
Jinak se jmenuje Narr a je z CHS Daxis,momentální věk rok a 2 měsíce..na fotce má 10 měsíců...bydlí venku,protože si to zamiloval,zkoušely jsme ho mít doma,ale tam se mu nelibí,je mu tam vedro a dává to značně najevo
Tady jako prd'olka
Jejda no jooo, Daxisáci!!! Taky maj dlouhosrsťáky a nejen oni, v poslední době je má víc CHS, páč tatínci své geny delší srsti předávají poctivě
Tak to je Narr úplně stejně starý, jako Efram!!! Efram je narozen 28.9.2007 a je to už můj 4-tý ovčák, první pes - jinak jsem měla fenky Ofiko se jmenuje Enzo
Víc o něm, a nejen o něm, ale o celé mé Batulčině smečce, je na mém webu - pod nickem
Ty webík nemáš?
Ahááá tak proto ta hustá srst, to jooo, Efram právě - jako všichni moji psi - má volný přístup ven a domů, nu a vybral si být se mnou doma, takže i když celej den skoro lítá venku, na noc bývá doma Ono to je znát, ne na délce srsti, že, ta je dána geneticky, ale na hustotě podsady, čímž je opticky ta srst "bytelnější"
Júúú to jsem ráda, že ses ozvala!!! A odkud jste? Máte ho jako parťáka, nebo s ním nějako "zkouškujete", a jaký je povahově? To je otázek, co? Jenže když je "nás" tak málo, tak su zvědavá
maťa
napsal(a):
ta poslední je dobrá, celej Efram
Se tadyk vztekám, páč jestli mám na někoho alergii, pak je to "Dášenka Honsová" z Meteopressu, neb co ta vždycky vypustí z pusy za hovadiny, ohledně počasí, to mě úplně fascinuje! Dle ní má být dneska a zítra až 15 pod nulou, hahaha, tady je teplo a to, co včera připadlo, pomalunku taje
V létě to bylo to samý, ona je prostě v těch předpovědích vážně "jedinečná"
Agbíšek chytá zimní bronz
eh, tak s tím souhlasim, jednou má pršet, tak se vybavim do deště, div si nevemu holínky na nohy - ono 35 a nebo naopak má být krásný sluneční den a ve tři odpo jsem zmoklá jak slepice , chápu problematičnost DLOUHODOBÝCH předpovědní, ale oni se lecky seknou i o 100 % u předpovědi na jeden, dva dny, proto už se na počasí vůbec nedívám
maťa

XXX.XXX.31.114
kalliope
napsal(a):
eh, tak s tím souhlasim, jednou má pršet, tak se vybavim do deště, div si nevemu holínky na nohy - ono 35 a nebo naopak má být krásný sluneční den a ve tři odpo jsem zmoklá jak slepice , chápu problematičnost DLOUHODOBÝCH předpovědní, ale oni se lecky seknou i o 100 % u předpovědi na jeden, dva dny, proto už se na počasí vůbec nedívám
Kalliope přesně tak!!! A to ještě záleží na tom, na kterým programu to počasí sleduješ!! Neb něco jiného kdáká na Nově Dášenka, něco jiného kdákaj na ČT1 a Primě a taky se docela odlišují časem, neb během dne mluví jinak, než večer apod. O rádiích raději pomlčím
Je ale fakt, že Dášenka vede, ta kolikrát ani neví, jak je právě nyní a vesele vykládá, že VŠUDE PRŠÍ a my se tady pražíme na Sahaře - např. v létě
Takže počasí nesleduju taky a řídím se tím, když ráno roztáhnu závěsy a vidím!
kalliope
napsal(a):
a oba dva
...teda to je nespravedlivý........my jsme z Jeseníku a sníh skoro žádnej.....
...posílám fotku z dnešní prochajdy.......
maťa
napsal(a):
Jejda no jooo, Daxisáci!!! Taky maj dlouhosrsťáky a nejen oni, v poslední době je má víc CHS, páč tatínci své geny delší srsti předávají poctivě
Tak to je Narr úplně stejně starý, jako Efram!!! Efram je narozen 28.9.2007 a je to už můj 4-tý ovčák, první pes - jinak jsem měla fenky Ofiko se jmenuje Enzo
Víc o něm, a nejen o něm, ale o celé mé Batulčině smečce, je na mém webu - pod nickem
Ty webík nemáš?
Ahááá tak proto ta hustá srst, to jooo, Efram právě - jako všichni moji psi - má volný přístup ven a domů, nu a vybral si být se mnou doma, takže i když celej den skoro lítá venku, na noc bývá doma Ono to je znát, ne na délce srsti, že, ta je dána geneticky, ale na hustotě podsady, čímž je opticky ta srst "bytelnější"
Júúú to jsem ráda, že ses ozvala!!! A odkud jste? Máte ho jako parťáka, nebo s ním nějako "zkouškujete", a jaký je povahově? To je otázek, co? Jenže když je "nás" tak málo, tak su zvědavá
Jj já právě hledala nějakeho ovčáka s delší srstí a narazila jsem hnedka na Daxis,tak jsem brala
Jinak už jsem koukala na webovky,krásni psy,mohu se zeptat,jak takovou smečku zvládáš?...my webík nemáme,jsme na počítači minmálně!
Jinak Narouš byl doma jenom do svých 7-mi měsíců,pak šel ven...a tedka domu ne a ne.....jsme od Frýdku.....a je to jenom rodinný pes,který nás hlídá,má jenom zkoušku ZM-nic víc...povahově je velmi vyrovananý,poslušný,vše si nechá libit..jednu dobu mi připadně jako nějaký zlaták či labrador(možná by na canisterapií měl
)
Je hodně poslušný..poslechne našeho maleho,který má 7 let...chodí sním i na procházky...ovšem jen kolem domu!...jen se klidně prej,jsem ráda,že jsem poznala někoho kdo má take dlohostrst'áka a přitom všem jěště dvojče!!!!
PS: Kdy nám vypadal jako ALF(z jisteho seriálu) aspon podle nás a známých)..mno není tak?
maťa

XXX.XXX.31.114
paja07
napsal(a):
Jj já právě hledala nějakeho ovčáka s delší srstí a narazila jsem hnedka na Daxis,tak jsem brala
Jinak už jsem koukala na webovky,krásni psy,mohu se zeptat,jak takovou smečku zvládáš?...my webík nemáme,jsme na počítači minmálně!
Jinak Narouš byl doma jenom do svých 7-mi měsíců,pak šel ven...a tedka domu ne a ne.....jsme od Frýdku.....a je to jenom rodinný pes,který nás hlídá,má jenom zkoušku ZM-nic víc...povahově je velmi vyrovananý,poslušný,vše si nechá libit..jednu dobu mi připadně jako nějaký zlaták či labrador(možná by na canisterapií měl
)
Je hodně poslušný..poslechne našeho maleho,který má 7 let...chodí sním i na procházky...ovšem jen kolem domu!...jen se klidně prej,jsem ráda,že jsem poznala někoho kdo má take dlohostrst'áka a přitom všem jěště dvojče!!!!
PS: Kdy nám vypadal jako ALF(z jisteho seriálu) aspon podle nás a známých)..mno není tak?
Ahoooj, děkuju za pochvalu webíku
Jooo smečka....vždycky jsem měla víc psů a různých plemen, takže jsem na to zvyklá a ta aktuální smečka jde zvládnout, i když samo občas moje nervová soustava dostává docela zabrat Nejsem typ, co má psy vycvičené na slovo a tím pádem oni nejsou schopni samostatně myslet a jednat, mám ráda, když jsou to osobnosti, když se s nimi musím spíše domlouvat, a když zvládají věci i bez toho, aniž bych jim k tomu "dala příkaz"
Prostě tak nějak spolu spíš žijeme jako parťáci
Mám ráda pestrost, člověka to víc naučí, bych řekla, a tak směska plemen vyhovuje
Škoda toho webíku, byla bych na něm pečená vařená a tiše nad Narrem slintala
Tak to jsi na tom stejně, jako já. Zkoušky se psy jsem vyzkoušela a zjistila, že to není nic pro mě, že své psy chci spíše vychovávat, i když samo určitá poslušnost být musí, ale.....mám ráda, když rozeznávají, kdy je třeba poslechnout bez námitek, a kdy si můžou "dovolit" troška otálet
Príma, že má tak skvělou povahu!!! To Efram je divočák! Je nesmírně učenlivý, chytrý a ochotný pes, ale příšerně hyper super aktivní a tím pádem roztržitý a tím pádem mu všechno trvá hrozně dlouho
Ale tak má pubertu v plném proudu a já se nedám, tak doufám, že jednou z něj bude klidnější pes
Hihi, no jo fakt Alf!!! Fríčku se ouška postavila hrozně brzy, ale i tak se mi hrozně líbilo, jak na nich měl šíleně dlouho ty "štěněcí štětičky", vypadal jak Výr velký
Taky jsem moc ráda, že jsem Narra a tebe aspoň takto poznala A dvojčátka skoro fakt jsou
Uvažuju, zda nám nezaložit samostatnou diskuzi o dlouhosrstých NO, abychom to tady "nerušily", co?
Efram 8 měsíců
maťa
napsal(a):
taky přidám pár letošních sněhových, ale to bylo před 14 dny, teď tu máme tak 10 °C.
luckai
napsal(a):
taky přidám pár letošních sněhových, ale to bylo před 14 dny, teď tu máme tak 10 °C.
a co že k ním vlkoušům už Maťo nezavítáš ?
luckai
napsal(a):
luckai
napsal(a):
luckai
napsal(a):