Tak co dostali vaši mazlíčci?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2008 21:44
rachel

XXX.XXX.135.234

Náš Bag to pojal po svém a bylo na co koukat. Dárek si sám rozbalil a během pár minut bylo po dárku.
Dostal takový kousací kroužek a na fotkách vidíte, co z něj zbylo.
Bohužel mne zklamal jeden eshop - nedodal dárky včas, takže můj pesan měl "chudší" Vánoce. Zbytek dárků dostane holt dodatečně.

24.12.2008 21:46
rachel

XXX.XXX.135.234

rachel napsal(a):
Náš Bag to pojal po svém a bylo na co koukat. Dárek si sám rozbalil a během pár minut bylo po dárku.
Bohužel mne zklamal jeden eshop - nedodal dárky včas, takže můj pesan měl "chudší" Vánoce. Zbytek dárků dostane holt dodatečně.

průběh...

24.12.2008 21:47
rachel

XXX.XXX.135.234

rachel napsal(a):
průběh...

a takhle to dopadlo.....

24.12.2008 21:53
albona

XXX.XXX.8.6

rachel napsal(a):
a takhle to dopadlo.....

tak tady se svým ještě nevybaleným dárečkem.... prozradím, že dostal dečku a mlsky....

24.12.2008 21:54
albona

XXX.XXX.8.6

albona napsal(a):
tak tady se svým ještě nevybaleným dárečkem.... prozradím, že dostal dečku a mlsky....

a pak zabavil i naše dárky.... těch berňáků se nám tu sešlo nějak povíc

24.12.2008 21:55
honey

XXX.XXX.138.182

rachel napsal(a):
a takhle to dopadlo.....

Tak Mafiánek dostal zubní kartáček a Benjamínek podložku pod misku, aby už nešpinil podlahu (oba jako správná prasátka )
Ale taky dostali plyšáky a každej kostičku, takže byli spokojení. Dokonce Mafošek si i sám rozbalil a pak mu hračka vydržela skoro celý večer... dokud neusnul

24.12.2008 23:57
arnishei

XXX.XXX.80.39

rachel napsal(a):

Rachel, koukám, že pejsek je opravdu šikula, vypadá, že se mu dárek opravdu líbil

Naše Sinďa dostala nějaké oblečky, takový ten šátkový obojek, postroj, vodítko, vitamíny, pískací plyšovou kravičku, pudr do uší (z toho má samozřejmě největší radost ), pak ještě samozřejmě různé kostičky a sušené hovězí šlachy. A to je snad vše

Na večeři jsem ji uvařila kapra, ale asi je po mě, jen nad ním ohrnula nos.

Jinak z dárků měla šílenou radost, pořád běhala nadšeně kolem stromku, všechno očichávala a když jsem vybalovala jeji dárky, tak se mohla zbláznit. Když už bly všechny dárky rozbalené, tak pořád koukala na tu krabici, kde měla dárky, jako jestli tam ještě něco nezbylo Teďka tu pořád lítá s kostičkou, pořád jí hází, pak se na ni vyválí, někam ji odnese a pak dělá, že ji zahrabává a tak pořád dokola, Už nám rozbourala betlém pod stromkem, protože tam musela kostičku nutně zahrabat

25.12.2008 08:40
janiska

XXX.XXX.66.9

honey napsal(a):
Tak Mafiánek dostal zubní kartáček a Benjamínek podložku pod misku, aby už nešpinil podlahu (oba jako správná prasátka )
Ale taky dostali plyšáky a každej kostičku, takže byli spokojení. Dokonce Mafošek si i sám rozbalil a pak mu hračka vydržela skoro celý večer... dokud neusnul

naše tlupa dostala své milované uzené uši,které milují a podle kterých krásně voní,parsonka nový potroj,protože starý zničila a s ním je lépe chytatelná,botičky na kousání,které si měnili mezi s sebou a jejich zbožnované játrové bonbonky.Pelíšky jsou u nás opuštěné mají rádi své košíky s polštáři a dekami,takže už to nekupujeme na sklad a chtěla jsem ještě všem nová srdíčka na obojky,ale když jsem byla minulý týden v NJ,bylo tam prázdno,oba zveřáky úplně jako po vymetení-neměli ani psí šampon,co nám doma došel a potřebovala jsem dokoupit.Já kupuju štěkům dobroty a hračky a parádu celý rok,ale většina lidí je prostě jiných.Ale co se mi strašně líbilo,byla perníková chaloupka z bůvolí kůže,ale byla nádhernááááá....

25.12.2008 09:05
slaimer

XXX.XXX.54.226

rachel napsal(a):

Tak nas broucek mel dvoje vanoce, u pritelkyne 23. a u nas 24.. U pritelkyne dostal nejake piskatko, ktere za 2 minuty a 32 vterin uz nepiskalo. U nas dostal plysovy balon (ta koule nad jeho hlavou) a kabelu dobrot. Pochopitelne ze si rozbaloval sam :). Ale je z toho jen video, zadne fotky.

26.12.2008 11:52
monica

XXX.XXX.6.84

rachel napsal(a):

Ahojky, tak u nás mají největší úspěch pamlsky a potom nakradené cukroví ze stolu (to si naděluje sama). No a z hraček to nepřežil pajdulák od mojí mamky a plyšový slon ode mne drží, sama si ho rozbalila a vypadá to občas, že ho adoptovala (když jdem chrnět, donese ho do pelechu a podloží si s ním hlavu).

26.12.2008 12:01
monica

XXX.XXX.6.84

monica napsal(a):
Ahojky, tak u nás mají největší úspěch pamlsky a potom nakradené cukroví ze stolu (to si naděluje sama). No a z hraček to nepřežil pajdulák od mojí mamky a plyšový slon ode mne drží, sama si ho rozbalila a vypadá to občas, že ho adoptovala (když jdem chrnět, donese ho do pelechu a podloží si s ním hlavu).

a tady se sloníkem

Přidejte reakci

Přidat smajlík