KAVKAZÁKŮ JE POŘÁD MÁLO :o))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2006 22:38

Takhle nějak byl návrh na ten nadpis ?

27.3.2006 22:38

kaca napsal(a):

tak to máme stereo :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27.3.2006 22:40

nada napsal(a):
tak to máme stereo :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

To už na nemoderce nevydejchaj´

27.3.2006 22:44

kaca napsal(a):

jj, správně Ale teď máme témata dvě! Co fčil ?

27.3.2006 22:44

kaca napsal(a):
To už na nemoderce nevydejchaj´

Nezaložíme si každý svoji?

27.3.2006 22:46

lmusa napsal(a):
jj, správně Ale teď máme témata dvě! Co fčil ?

No jóó holky...vy ste se teda tak rozjely, až ste to přejely...
Tak kam budem psát?

27.3.2006 22:51

mata napsal(a):
Tak kam budem psát?

nejraději všude

27.3.2006 22:54

lmusa napsal(a):
nejraději všude

Holky ahoj, mám ještě nějakou práci

27.3.2006 22:57

mata napsal(a):
Tak kam budem psát?

jo a díky za přání v předchozím tématu Její taťík se letos dožil ve zdraví už 12 let a babička umřela loni

27.3.2006 23:00

lmusa napsal(a):
jo a díky za přání v předchozím tématu Její taťík se letos dožil ve zdraví už 12 let a babička umřela loni

Tý brďo...tolik? To mám radost, dlouhej věk je u velkýho psa vždycky radost....tak to musím gratulovat i k tatíkovi a přeju mu ještě mocky zdravíčka...

27.3.2006 23:01

mata napsal(a):
Tý brďo...tolik? To mám radost, dlouhej věk je u velkýho psa vždycky radost....tak to musím gratulovat i k tatíkovi a přeju mu ještě mocky zdravíčka...

Děkuji

31.3.2006 13:09

lmusa napsal(a):
Děkuji

Dosáhly jsme opět magického čísla, tak vytahuju na slunééčko dle domluvy toto načaté téma...

31.3.2006 13:15

mata napsal(a):
Dosáhly jsme opět magického čísla, tak vytahuju na slunééčko dle domluvy toto načaté téma...

Tak holkýýý...kde jste všechnýýý??
Nějaký fotečky méďůů by ještě bodly, néé? Aspoň pro mě, ať se mám čím kochat....

31.3.2006 13:37

mata napsal(a):
Tak holkýýý...kde jste všechnýýý??
Nějaký fotečky méďůů by ještě bodly, néé? Aspoň pro mě, ať se mám čím kochat....

tak jedna archiní Brixa u nových majitelů je to ta strakoška co stojí

31.3.2006 13:41

marie m napsal(a):
tak jedna archiní Brixa u nových majitelů je to ta strakoška co stojí

Jejda, ta má ty paciny srandovně roztažený...

31.3.2006 14:11

kaca napsal(a):

tady vypadá pěkně-potvora :-)))))))))

31.3.2006 14:31

nada napsal(a):
tady vypadá pěkně-potvora :-)))))))))

jo ale jen vypadá jinak nic moc , ale ono těm srakošům to trvá déle naž se udělaj, jinak to druhé je pes kříženec kavkaz+středoaziat

31.3.2006 15:03

marie m napsal(a):
jo ale jen vypadá jinak nic moc , ale ono těm srakošům to trvá déle naž se udělaj, jinak to druhé je pes kříženec kavkaz+středoaziat

tak to je fajn,že má společnost:-)))))))
mně to přišlo hlavou jak anatolec :-))
a jiný foto potomku nejsou??

31.3.2006 15:11

nada napsal(a):
tak to je fajn,že má společnost:-)))))))
mně to přišlo hlavou jak anatolec :-))
a jiný foto potomku nejsou??

zatím ne byla na návštěvě Bernni ale Berenis dělala jak cvok tak že se jí Bernni docela bála tak jsem nefotila, ale znáte to když chcete fota potomků tak si je musím dojet nafotit sama . ted
bude doufám už hezké počasí tak to co mám v dosahu si dojedu nafotit sama,majitelé akorád slibojou fota ale skutek utek

31.3.2006 15:16

marie m napsal(a):
zatím ne byla na návštěvě Bernni ale Berenis dělala jak cvok tak že se jí Bernni docela bála tak jsem nefotila, ale znáte to když chcete fota potomků tak si je musím dojet nafotit sama . ted
bude doufám už hezké počasí tak to co mám v dosahu si dojedu nafotit sama,majitelé akorád slibojou fota ale skutek utek

jojo,najde se jen pár "magorů" jako my ,co má víc fotek psů než vlastních dětí:-))))))))))
tak doufám,že se pak pochlubite !!!!!!!!!!!!

31.3.2006 15:44

nada napsal(a):
jojo,najde se jen pár "magorů" jako my ,co má víc fotek psů než vlastních dětí:-))))))))))
tak doufám,že se pak pochlubite !!!!!!!!!!!!

to je pravda naše dovelené se vešli na jedno dvd ale naši miláčkové jich mají několik to samé fota , jak něco nafotím tak ukážujinak se těd přehnala přes nás pěkná buřina a už zase svítí slunko

31.3.2006 20:51

marie m napsal(a):
to je pravda naše dovelené se vešli na jedno dvd ale naši miláčkové jich mají několik to samé fota , jak něco nafotím tak ukážujinak se těd přehnala přes nás pěkná buřina a už zase svítí slunko

Lidi,jak jste na tom? Všichni OK? Všem držím palce... hodně štěstí....

31.3.2006 21:52

eavy napsal(a):

Ahoj, jak už jsem psal, vykopal jsem ve stodole jámu a dal tam čerpadlo, ale škody žádné. Dneska to roztálo tady u nás a když vidím, že ten půlmetr sněhu co tady ještě včera byl odtekl dolů během pár hodin, tak těm dole nezávidím.
Teď ještě aby to trochu uschlo, zvířátka jsou mokrá a špinavá, borderku jsem už musel včera vykoupat, jak jí pustím ven, letí na pastvinu zkontrolovat všechny louže, jestli v nich není nějaká ovečka. Šarplaninec je OK, sice uklouzl na ledě a vyryl nosem brázdu do bahna, ale jen se oklepal a tím nosem mi radostí skočil do obličeje.
Ivan

31.3.2006 21:57

eavy napsal(a):

nazdárek Verčo-nás osobně se voda netýká,jelikož jsme hooodně daleko a hooodně vysoko tak jsem zvědavá až dorazíme na chalupu jak tam to bude vypadat-Týn nad Vltavou :-))
tam jsme sice taky na kopci ,ale minulé záplavy to tam okolo bylo šílený !!!!!!!!

31.3.2006 22:09

nada napsal(a):
nazdárek Verčo-nás osobně se voda netýká,jelikož jsme hooodně daleko a hooodně vysoko tak jsem zvědavá až dorazíme na chalupu jak tam to bude vypadat-Týn nad Vltavou :-))
tam jsme sice taky na kopci ,ale minulé záplavy to tam okolo bylo šílený !!!!!!!!

jooooo Ivane -to já znám-přesně když jsou nejvíc špinavý tak maji hroznou potřebu dávat hubičky

1.4.2006 11:08

nada napsal(a):
jooooo Ivane -to já znám-přesně když jsou nejvíc špinavý tak maji hroznou potřebu dávat hubičky

hezké ráno Nado tady jedna vrh A našla jsem jí v archivu
je to Ambra

1.4.2006 11:09

marie m napsal(a):
hezké ráno Nado tady jedna vrh A našla jsem jí v archivu
je to Ambra

a ještě jedna

1.4.2006 13:35

kaca napsal(a):

zdravím-tak to má být at je na co koukat :-)))))))))))
má krásně pihovatej čumák:-))))
ted jsem dosázela asi 4 keříky a angrešt tak jsem zvědavá jak dlouho to přežije :-)))
jinak Praha - slunce - hic

hele a v těch Budějkách už dejte s těma labutema pokoj !!!

1.4.2006 14:07

nada napsal(a):
ted jsem dosázela asi 4 keříky a angrešt tak jsem zvědavá jak dlouho to přežije :-)))

a tady jeden Breďajs pro změnu pod stolem
horko je horko

1.4.2006 14:09

nada napsal(a):
horko je horko

a jedna opalující Cinda

1.4.2006 15:01

nada napsal(a):
horko je horko

U nás taky krásně Tak přidám jednu Kjárušu
Nejlépe je na stole ve stímu

1.4.2006 15:03

nada napsal(a):
horko je horko

A ještě jedna pohodová

1.4.2006 15:04

nada napsal(a):

A teď slunící se Mašík

1.4.2006 16:07

lmusa napsal(a):
A teď slunící se Mašík

Zdravím...
Libo,krásné fotky. Mě vždycky rozesměje kavkazan na stole.... Jinak jsem ráda,že jsme tu bonitaci stihli ještě před povodněma. Teď bychom se tam nedostali... :-((
A jak to bude na tom srazíku? Byly tam taky povodně,či nikoliv? Nějak jsem to nezaznamenala...
Chtěla jsem dnes,když máme toho Apríla,trochu pozlobit Šejtanku. S tím,že jsme Barču prodali,no a ona mi napsala,že pro prašulky udělám všechno... Mě prokoukla můra jedna...
Podařil se vám nějaký Apríl???

1.4.2006 16:09

lmusa napsal(a):
A teď slunící se Mašík

Jééééé, Líbo, a Máša na stůl nesmí? Už se nevleze, nebo teta Chiara nepustí? Nebo Mášu nepustíš Ty, protože by už to ten stůl nezvládl?

1.4.2006 16:47

eavy napsal(a):
Zdravím...
Libo,krásné fotky. Mě vždycky rozesměje kavkazan na stole.... Jinak jsem ráda,že jsme tu bonitaci stihli ještě před povodněma. Teď bychom se tam nedostali... :-((
A jak to bude na tom srazíku? Byly tam taky povodně,či nikoliv? Nějak jsem to nezaznamenala...
Chtěla jsem dnes,když máme toho Apríla,trochu pozlobit Šejtanku. S tím,že jsme Barču prodali,no a ona mi napsala,že pro prašulky udělám všechno... Mě prokoukla můra jedna...
Podařil se vám nějaký Apríl???

jj, stůl je pozorovatelna naší dámy Já se stala obětí Aprílu.
Před obědem mě volal muž, že mám mejlík od Dáše. Já si div nohy nepřerazila a tam nic . Zato teď jsi to Dášo dohnala# Za chvíli odpovím

1.4.2006 16:50

dargan napsal(a):
Jééééé, Líbo, a Máša na stůl nesmí? Už se nevleze, nebo teta Chiara nepustí? Nebo Mášu nepustíš Ty, protože by už to ten stůl nezvládl?

Máša na stůl může ! Akorát když je tam "teta", tak ví, že už by se nevlezla Ony se holky domluví

1.4.2006 17:09

lmusa napsal(a):
Máša na stůl může ! Akorát když je tam "teta", tak ví, že už by se nevlezla Ony se holky domluví

Zdravím všechny
Teda krásný fotky...by mě zajímalo, jestli ty stoly používáte i normálně, nebo byli koupený jen pro chlupatce?
Nám tady dneska svítí...jsme na hoře převelikéé, ale chudáci dole plavou, sme včera troška pomáhali...snad už to bude dobrý
Jojky a ta poslední fotka mě opět vzala nejvíce, kavkazan z blízka a ještě s rozplesklou žgraničkou...tomu se odolat nedá

1.4.2006 17:14

kaca napsal(a):

jarní únava

1.4.2006 17:24

mata napsal(a):
Zdravím všechny
Teda krásný fotky...by mě zajímalo, jestli ty stoly používáte i normálně, nebo byli koupený jen pro chlupatce?
Nám tady dneska svítí...jsme na hoře převelikéé, ale chudáci dole plavou, sme včera troška pomáhali...snad už to bude dobrý
Jojky a ta poslední fotka mě opět vzala nejvíce, kavkazan z blízka a ještě s rozplesklou žgraničkou...tomu se odolat nedá

Jasně, že ty stoly používáme i normálě. Je otázka jak ještě dlouho A to je prosím fest bytelný !!!

1.4.2006 17:37

lmusa napsal(a):
Jasně, že ty stoly používáme i normálě. Je otázka jak ještě dlouho A to je prosím fest bytelný !!!

Aháá..takže taková sourozenecká dělba....na jídlo vy a po jídle psi Už je mi to jasný....to je dobře, kupovat stů ještě pro pesana zvlášť, to by jste měli zahrady plný stolů a psů.....

1.4.2006 17:38

mata napsal(a):
Aháá..takže taková sourozenecká dělba....na jídlo vy a po jídle psi Už je mi to jasný....to je dobře, kupovat stů ještě pro pesana zvlášť, to by jste měli zahrady plný stolů a psů.....

Safra! Stůl a nééé stů!!

1.4.2006 18:53

nada napsal(a):
jarní únava

Vážení, co takhle pochlubit se se svými kavkazími seniory, a jejich veselými historkami. Šoupněte sem fotky a povídejte! Nebo senioři mezi náma nejsou? Tak aspoň budoucí seniorky, jo.

2.4.2006 12:41

dargan napsal(a):
Vážení, co takhle pochlubit se se svými kavkazími seniory, a jejich veselými historkami. Šoupněte sem fotky a povídejte! Nebo senioři mezi náma nejsou? Tak aspoň budoucí seniorky, jo.

No konečně nám to tu zase funguje Hodím sem nějaké fotky,slovy ČTYŘI,co mužíček vyfotil na bonitaci...
---
Tenhle pejsek není kavkazák,přesto krásnej... Je to Abadan Urunmak - SAO

2.4.2006 12:44

eavy napsal(a):
No konečně nám to tu zase funguje Hodím sem nějaké fotky,slovy ČTYŘI,co mužíček vyfotil na bonitaci...
---
Tenhle pejsek není kavkazák,přesto krásnej... Je to Abadan Urunmak - SAO

Chazara a Cháron Kamenná stráž

2.4.2006 12:49

eavy napsal(a):
Chazara a Cháron Kamenná stráž

No,tak tamti dva moc dobře vyfocení nejsou,použili maskování... Tento (tato?) je taky z ch.st.Kamenná stráž. Je to fenka nebo pes? Pamatuje si někdo?

2.4.2006 12:54

eavy napsal(a):
No,tak tamti dva moc dobře vyfocení nejsou,použili maskování... Tento (tato?) je taky z ch.st.Kamenná stráž. Je to fenka nebo pes? Pamatuje si někdo?

A poslední je nová členka KRAOPu,MSP čili Moskevský strážní pes "z Dětenic".

2.4.2006 13:06

eavy napsal(a):

To je pejsek Cháron. Jeho sestra má pravou packu bílou až nahoru.

2.4.2006 13:10

kaca napsal(a):

byla jsem v pátek v Litoměřicích na výstavišti, byl tam pán s paní a kočárkem, nic zvláštního, dokud z kočárku nevykouknul měsíční kavkazáček.

2.4.2006 13:11

eavy napsal(a):

Takhle vypadá Charza KS.

2.4.2006 13:21

saboro napsal(a):
byla jsem v pátek v Litoměřicích na výstavišti, byl tam pán s paní a kočárkem, nic zvláštního, dokud z kočárku nevykouknul měsíční kavkazáček.

Libo,děkuji
Kavkazan v kočárku? Dobrý nápad,ale zkoušet to raději nebudu Nechám kočárek miminku

2.4.2006 13:33

eavy napsal(a):
Libo,děkuji
Kavkazan v kočárku? Dobrý nápad,ale zkoušet to raději nebudu Nechám kočárek miminku

No, já jsem to v komentáři k fotkám co jsem dávala z bonitace taky popletla,ale jak jsem se podívala na web Kamenná stráž, tak mi bylo hned jasné kdo je kdo
Hmm... cestovat s měsíčním kavkazím miminkem po výstavách bych se asi bála, i kdyby bylo v kočárku...

2.4.2006 13:51

lmusa napsal(a):
No, já jsem to v komentáři k fotkám co jsem dávala z bonitace taky popletla,ale jak jsem se podívala na web Kamenná stráž, tak mi bylo hned jasné kdo je kdo
Hmm... cestovat s měsíčním kavkazím miminkem po výstavách bych se asi bála, i kdyby bylo v kočárku...

měsíční????????
to by mělo bejt u maminy a ne ho tahat ven,ne ???

Verčo-tak vidíš a pak,že mužíček nefotil:-)))))))

2.4.2006 21:11

nada napsal(a):
měsíční????????
to by mělo bejt u maminy a ne ho tahat ven,ne ???

Verčo-tak vidíš a pak,že mužíček nefotil:-)))))))

jedna zimní třeba tam bude krtek

2.4.2006 22:05

marie m napsal(a):
jedna zimní třeba tam bude krtek

Tak tady je jedna sranda-fotka. Bára skákala na plot kotce,slyšela cinkání vodítka,šli jsme ven...
Tak hurá do mě. Že jsem trapič,že psy trápím hlady,že jim ubližuju,.... :o))

2.4.2006 22:53

eavy napsal(a):
Tak tady je jedna sranda-fotka. Bára skákala na plot kotce,slyšela cinkání vodítka,šli jsme ven...
Tak hurá do mě. Že jsem trapič,že psy trápím hlady,že jim ubližuju,.... :o))

Verčo-to neukecáš
my to o tobě víme ,že je trápíš,takže nemá cenu ti to už psát
a hlavně - jsou to chudinky ,ani najíst jim nedáš....Srstku na tebe

2.4.2006 23:35

nada napsal(a):
Verčo-to neukecáš
my to o tobě víme ,že je trápíš,takže nemá cenu ti to už psát
a hlavně - jsou to chudinky ,ani najíst jim nedáš....Srstku na tebe

Tsss, počkej až se ta trapitelka dostane do ruky mně

3.4.2006 09:30

sejtani napsal(a):
Tsss, počkej až se ta trapitelka dostane do ruky mně

No jo no,jste mě odhalili...to je špatný,budu muset prchnout někam na Kajmanský ostrovy.... Šejtanko,ty už mi u vás nenabídeš ani vodu z vodovodu,co?
Tak tady je jedna fotka typu - my nic,my ani nevěděly,co jsou to slepice....

3.4.2006 14:59

kaca napsal(a):

Ahoj holky:-))))
tak Verčo-copak jsi těm chudinkám provedla dnes ??
jaký přípravky používáte proti klíšťákům??Já dávám ampuli Frontline ,ale stejně se na ně někdy nějaký chytne Nemáte něco vyzkoušenýho???Co funguje 100% ??
díky

3.4.2006 16:35

nada napsal(a):
Ahoj holky:-))))
tak Verčo-copak jsi těm chudinkám provedla dnes ??
jaký přípravky používáte proti klíšťákům??Já dávám ampuli Frontline ,ale stejně se na ně někdy nějaký chytne Nemáte něco vyzkoušenýho???Co funguje 100% ??
díky

Ahojky všem
Moc hezký fotečky.....
jo a já minulej rok na svých psech vyzkoušela Duowin Contact na blechy a klíšťata musím říct, že u něj chviůku zůstanu, protože na klíšťátka funguje krásně, aspoň teda nám I maličkej Gerry, kterej jich měl vždycky dost, loni chytl jen jednoho upírka..

3.4.2006 18:11

mata napsal(a):
Ahojky všem
Moc hezký fotečky.....
jo a já minulej rok na svých psech vyzkoušela Duowin Contact na blechy a klíšťata musím říct, že u něj chviůku zůstanu, protože na klíšťátka funguje krásně, aspoň teda nám I maličkej Gerry, kterej jich měl vždycky dost, loni chytl jen jednoho upírka..

Máťo-jak se to aplikuje ???to mně nic neříká:-))

4.4.2006 08:52

nada napsal(a):
Máťo-jak se to aplikuje ???to mně nic neříká:-))

v zpomínka na dobu když jsem byl jěště v chlupu

4.4.2006 18:38

marie m napsal(a):
v zpomínka na dobu když jsem byl jěště v chlupu

huráááááá tak už tady frčíííííííí,celej den to nešlo

4.4.2006 20:32

nada napsal(a):
huráááááá tak už tady frčíííííííí,celej den to nešlo

Jedna ze včerejší vycházky s kočárkem... Balů mi vlezla do potůčku a nechtěla ven... Pak vylezla a chtěla se hrooozně moc šmajchlovat...

4.4.2006 20:36

kaca napsal(a):

A jedna,aby bylo vidět,jak bytelný plot máme... Mužíček pořád slibuje,že udělá nový. No,snad ho udělá ještě než ten plot Balů překročí...

4.4.2006 20:48

eavy napsal(a):
A jedna,aby bylo vidět,jak bytelný plot máme... Mužíček pořád slibuje,že udělá nový. No,snad ho udělá ještě než ten plot Balů překročí...

Nazdárek holky, mám jeden, vlastně dva dotazy. Máte košík na kavkazany nebo na jiné plemeno, slečna nám z původního vyrostla a kavkazí ne a ne sehnat,... No a druhý je ohledně zeleniny. Dávám hafům k vařenému mrkev s hráškem, ale podle hovňousků mám pocit, že prochází traktem netknuté. U Vás (vašich hafů ) nee? Díky za názory.

4.4.2006 20:50

susan napsal(a):
Nazdárek holky, mám jeden, vlastně dva dotazy. Máte košík na kavkazany nebo na jiné plemeno, slečna nám z původního vyrostla a kavkazí ne a ne sehnat,... No a druhý je ohledně zeleniny. Dávám hafům k vařenému mrkev s hráškem, ale podle hovňousků mám pocit, že prochází traktem netknuté. U Vás (vašich hafů ) nee? Díky za názory.

ještě jeden Talísek

4.4.2006 20:51

eavy napsal(a):

Ahojky všem!!
Naďo, aplikuje se to mezi lopatky, je to taky pipeta, a dokonce se to nemusí hlídat hodinu po aplikaci a voda taky nevadí ničemu, mně to teda zabírá, aspoň zatím - podezřívám ta klíšťata, že si časem zvyknou na všechno! - taky sem o tom nikdy neslyšela, ale moje skvělá veterinářka ano
Jako bonbónek posílám dalšího objevenýho kavkazánka, jak se vám líbí??

4.4.2006 20:52

mata napsal(a):
Ahojky všem!!
Naďo, aplikuje se to mezi lopatky, je to taky pipeta, a dokonce se to nemusí hlídat hodinu po aplikaci a voda taky nevadí ničemu, mně to teda zabírá, aspoň zatím - podezřívám ta klíšťata, že si časem zvyknou na všechno! - taky sem o tom nikdy neslyšela, ale moje skvělá veterinářka ano
Jako bonbónek posílám dalšího objevenýho kavkazánka, jak se vám líbí??

Ještě jedna

4.4.2006 20:52

susan napsal(a):

Ahojky, já dávám k vařenému mrkev, celer, cibuli, česnek. Vše povařené s masem a zeleniina je rozmačkaná. Stráveno beze zbytku Teda, něco z ní vypadne, ale zabalené v úhledné bobany a nejde identifikovat jednotlivé složky večeře

4.4.2006 20:53

susan napsal(a):

http://happy-animals.eobchod.com/category.php?&CA=184&page=2&UID=2006040420502783.208.160.22
odkaz na košík na kavkazáka
tam jsem si ho kupovala já:-)))))
jinak mrkev jim nedávám aby mi nezrzli a hrášek mi vždy zůstane v misce :-))) teda pokud jsem jim ho dávala :-)))
takže já k vařenýmu dávam spíš vitaminy v prášku než zeleninu:-)))

4.4.2006 20:53

mata napsal(a):
Ještě jedna

Je tady zase prd vidět Taková škoda

4.4.2006 20:54

mata napsal(a):
Ještě jedna

Díky -tak to se na to budu muset optat :-))))))))
jinak dobrá agentka na kavkazáky

4.4.2006 20:57

nada napsal(a):
Díky -tak to se na to budu muset optat :-))))))))
jinak dobrá agentka na kavkazáky

Nemáš zač, ráda pomůžu, když můžu....
Inu na ty kavkazánky mám asi čuch, či co, bohužel taky na to, že jsou tam vždycky tuny lidí a mně je blbý jít blíž, aby se pes nerozeřval a lidi se ohromně nebavili...
Tenhle hlídá jakousi firmu vedle obrovskýho motorestu mezi Třebíčí a Náměští, a ten motorest má obrovskou terasu, kde sedí tuna lidí a čučí dolů na psa a na mě.....

4.4.2006 20:58

lmusa napsal(a):
Ahojky, já dávám k vařenému mrkev, celer, cibuli, česnek. Vše povařené s masem a zeleniina je rozmačkaná. Stráveno beze zbytku Teda, něco z ní vypadne, ale zabalené v úhledné bobany a nejde identifikovat jednotlivé složky večeře

Ahoj Libo, díky. zkusím to teda rozmačkat, ale Kajra nemusí moc kašovité věci,tak uvidím, jak se bude tvářit.

4.4.2006 21:01

eavy napsal(a):

A jedna taková zvědavá...

4.4.2006 21:06

nada napsal(a):
http://happy-animals.eobchod.com/category.php?&CA=184&page=2&UID=2006040420502783.208.160.22
odkaz na košík na kavkazáka
tam jsem si ho kupovala já:-)))))
jinak mrkev jim nedávám aby mi nezrzli a hrášek mi vždy zůstane v misce :-))) teda pokud jsem jim ho dávala :-)))
takže já k vařenýmu dávam spíš vitaminy v prášku než zeleninu:-)))

Díky

5.4.2006 06:54

eavy napsal(a):
A jedna taková zvědavá...

Mato, to myslíš motorest Vyhlídka? Já tam viděla vždycky jen němčoury...

5.4.2006 07:02

danan napsal(a):
Mato, to myslíš motorest Vyhlídka? Já tam viděla vždycky jen němčoury...

Občas si pročtu diskuzi o kavkazech....tak by mě zajímalo, jak jsou na tom se zdravím hlavně senioři. Jakého průměrného věku se dožívají? Co je trápí ke stáru? třeba němčoury páteř a kyčle, tito jsou "mamlasi" tak jak to mají oni?

5.4.2006 08:36

danan napsal(a):
Občas si pročtu diskuzi o kavkazech....tak by mě zajímalo, jak jsou na tom se zdravím hlavně senioři. Jakého průměrného věku se dožívají? Co je trápí ke stáru? třeba němčoury páteř a kyčle, tito jsou "mamlasi" tak jak to mají oni?

Některé KAO trápí ve stáří rovněž kyčle, občas jsem slyšela, že mají někteří problém s páteří.Ale je to individuální.Jako u lidí, někdo je čilý do vysokého věku, někdo se belhá už od 50-ti

5.4.2006 11:27

sejtani napsal(a):
Některé KAO trápí ve stáří rovněž kyčle, občas jsem slyšela, že mají někteří problém s páteří.Ale je to individuální.Jako u lidí, někdo je čilý do vysokého věku, někdo se belhá už od 50-ti

odkaz náhubek já používám náhubek na RWT pes, dělá se i pro feny ale pes je lepší je širší , mám sním dolela dobrou skušenost.
viz foto

5.4.2006 16:20

marie m napsal(a):
odkaz náhubek já používám náhubek na RWT pes, dělá se i pro feny ale pes je lepší je širší , mám sním dolela dobrou skušenost.
viz foto

Kde jste všicííí?
Náhubek mám spešl pro kavkazáky,je to děsnej koš,Barče je ještě velikej... Sára zatím používá náhubek na NO-pes

5.4.2006 20:36

eavy napsal(a):
Kde jste všicííí?
Náhubek mám spešl pro kavkazáky,je to děsnej koš,Barče je ještě velikej... Sára zatím používá náhubek na NO-pes

čau jsem tady :-))
dnes se mi to nechutně servalo,tak jsem z toho špatná a kavkazáky nechci videt !!!!
Doufám,že mně to brzy přejde

5.4.2006 20:40

nada napsal(a):
čau jsem tady :-))
dnes se mi to nechutně servalo,tak jsem z toho špatná a kavkazáky nechci videt !!!!
Doufám,že mně to brzy přejde

Ahoj Naďo.
To se ti servala Cinda s Bredem???

5.4.2006 20:46

eavy napsal(a):
Ahoj Naďo.
To se ti servala Cinda s Bredem???

Ty dva chtěli sežrat briarda
Byla to síla je od sebe dostat-byla jsem tam sama,ale silou vule - ikdyž to nechápu jsem je od sebe dostala

5.4.2006 20:54

nada napsal(a):
Ty dva chtěli sežrat briarda
Byla to síla je od sebe dostat-byla jsem tam sama,ale silou vule - ikdyž to nechápu jsem je od sebe dostala

Človeče,to je blbý... Smečkovej pud. Aby jsi teď briarda držela stranou... Jinak ti ho roztrhají.

5.4.2006 21:15

marie m napsal(a):
viz foto

Děkuju za tip, vypadá dobře, ten kavkazí mi přijde fakt děsnej kýbl :-)

5.4.2006 22:03

eavy napsal(a):
Človeče,to je blbý... Smečkovej pud. Aby jsi teď briarda držela stranou... Jinak ti ho roztrhají.

jojo to je mi jasný
jen doufám,že bude dobrej!!!
prostě jsem to po......

5.4.2006 22:08

nada napsal(a):
jojo to je mi jasný
jen doufám,že bude dobrej!!!
prostě jsem to po......

To je nepříjemné. Držím palce, snad to bude dobré.

5.4.2006 22:11

susan napsal(a):
Děkuju za tip, vypadá dobře, ten kavkazí mi přijde fakt děsnej kýbl :-)

tady to je ten košík z toho netu -kavkazí fena

5.4.2006 22:16

kaca napsal(a):

na Breda mám šarpleninskej
ten na RTW vypadá dobře

5.4.2006 22:18

nada napsal(a):
tady to je ten košík z toho netu -kavkazí fena

Jé, tak ten vypadá dobře, to je fajn, protože jsem ho včera objednala. Jak Verča napsala, že ten, co má Balů je taky na kavkaze, tak jsem se už smířila s tím, že mi přijde ten, je fakt obrovský. No a vidíš, takže není koš na kavkazana jako koš na kavkazana.

6.4.2006 13:19

nada napsal(a):
na Breda mám šarpleninskej
ten na RTW vypadá dobře

VĚNUJTE PROSÍM POZORNOST NÁSLEDUJÍCÍMU:
Polský chovatel se odstěhoval do zahraničí a zanechal po sobě 24 středoasijských ovčáckých psů a kavkazských pasteveckých psů. Psi jsou hladoví a velmi hubenní + zanedbaní, jak můžete vidět níže na fotkách.
Jedná o psy velmi kvalitního původu z Ruska a Ukrajiny, kteří jsou/byli velmi pěkní a hodně vyhrávali na výstavách, někteří nejsou ani kupírovaní. Většina těchto psů bude dána zadarmo!
Prosím všechny případné zájemce, aby pomohli a co nejdříve kontaktovali paní Annu Mroczek na telefonu: +48 502-927-284
foto na
www.kavkazanvnouzi.estranky.cz

6.4.2006 15:32

nada napsal(a):
VĚNUJTE PROSÍM POZORNOST NÁSLEDUJÍCÍMU:
Polský chovatel se odstěhoval do zahraničí a zanechal po sobě 24 středoasijských ovčáckých psů a kavkazských pasteveckých psů. Psi jsou hladoví a velmi hubenní + zanedbaní, jak můžete vidět níže na fotkách.
Jedná o psy velmi kvalitního původu z Ruska a Ukrajiny, kteří jsou/byli velmi pěkní a hodně vyhrávali na výstavách, někteří nejsou ani kupírovaní. Většina těchto psů bude dána zadarmo!
Prosím všechny případné zájemce, aby pomohli a co nejdříve kontaktovali paní Annu Mroczek na telefonu: +48 502-927-284
foto na
www.kavkazanvnouzi.estranky.cz

No pane jo,fakt v těch náhubcích je velkej rozdíl .
Naďo,co smečka? Jak se chovají teď?

7.4.2006 22:02

eavy napsal(a):
No pane jo,fakt v těch náhubcích je velkej rozdíl .
Naďo,co smečka? Jak se chovají teď?

Ahoj holky, kde jste se ztratily. Že vy už dva dni kartáčujete ty své medvědy, aby byli v Ostravě nejkrásnější ze všech?
Tak ať to vyjde. Budu tam s šarplanincem Agbarem a určitě se k Vám přijdu podívat. Tak trička s nápisem, ať Vás poznám

Ivan

7.4.2006 22:31

farmar napsal(a):
Ahoj holky, kde jste se ztratily. Že vy už dva dni kartáčujete ty své medvědy, aby byli v Ostravě nejkrásnější ze všech?
Tak ať to vyjde. Budu tam s šarplanincem Agbarem a určitě se k Vám přijdu podívat. Tak trička s nápisem, ať Vás poznám

Ivan

Ahoj všem
držím palce Agbarovi-dej vědět jak jste dopadli na nás je to dáálka,my zase až posledního dubna v Praze -na domácí půdě :-))))
Joo a trika stejně zatím nejsou
Verčo-řekla,bych ,že je k sobě hned tak nepustím!!

7.4.2006 22:44

farmar napsal(a):

Ivan

Ahoj všichni. Farmáři jo jo, koupeme, tak nemáme čas. V rybníce a jezírkách na poli Takže se s Agbarkem ukažte a držíme palce

7.4.2006 23:08

susan napsal(a):
Ahoj všichni. Farmáři jo jo, koupeme, tak nemáme čas. V rybníce a jezírkách na poli Takže se s Agbarkem ukažte a držíme palce

Farmáři máte stejný kruh A jste ve třídě sami, že? Tak to budete mít dost prostoru a nebude Vám lovit ostatní :-)

8.4.2006 09:26

susan napsal(a):
Farmáři máte stejný kruh A jste ve třídě sami, že? Tak to budete mít dost prostoru a nebude Vám lovit ostatní :-)

Holky -koukejte zejtra fotit!!!!!!!!!!
at se aspon kouknu,když nikam nejedu

8.4.2006 10:01

nada napsal(a):

Zdravím všechny "medvídkáře"
Někdo se tady ptal, jestli myslím motorest Vyhlídka, s tím kavkazánkem...mno nevím, jak se to jmenuje, ale žádní ovčáci široko daleko nejsou... A tohle je motorest, je tam i benzinka a ta strašná obří terasa plná lidu
Na trase Třebíč Náměšť je ješte jeden motorest, bez benzinky a za plotem tam mají srnky....chovají je tam totiž na maso
Naďo, strašně jsem se lekla, že se ti kavkazánci pustili do briarda, jen doufám, že ty i briard jste v pořádku? A že tak najednou? Zlobidla...

8.4.2006 11:39

nada napsal(a):

Jasně, když jdem jenom na čumendu budu aspoň fotit

8.4.2006 12:29

susan napsal(a):
Jasně, když jdem jenom na čumendu budu aspoň fotit

Jeden Bašínův úsměv,ale zílra se už v Rakousku takhle smát nebude,jelikož je úplně plešatej

8.4.2006 12:48

marie m napsal(a):
Jeden Bašínův úsměv,ale zílra se už v Rakousku takhle smát nebude,jelikož je úplně plešatej

vypadá fakt poloviční, Bereniska taky jede?

8.4.2006 12:56

susan napsal(a):
vypadá fakt poloviční, Bereniska taky jede?

Jo je a zatím jí chlup drží

8.4.2006 12:57

marie m napsal(a):
Jo je a zatím jí chlup drží

prominte mylela jsem tím jede vypadlo mi de

8.4.2006 15:18

kaca napsal(a):

Jedna Balů z dnešní procházky....

8.4.2006 15:24

marie m napsal(a):
prominte mylela jsem tím jede vypadlo mi de

Tak ještě jednou... Neboť se mi příspěvek uložil kamsi mimo.
Jedna Balů z dnešní procházky

8.4.2006 15:27

eavy napsal(a):
Tak ještě jednou... Neboť se mi příspěvek uložil kamsi mimo.
Jedna Balů z dnešní procházky

verčo-ty jedeš na sraz ??Já pojedu z chalupy -nadaly by jsme někde po cestě sraz??? Nechci bludit sama

8.4.2006 16:13

nada napsal(a):
verčo-ty jedeš na sraz ??Já pojedu z chalupy -nadaly by jsme někde po cestě sraz??? Nechci bludit sama

Hoj, hoj kavkazandy , tak jsem se konečně vrátila z pustiny do civilizace a pááč jsem fotila, hned vám sem vnutím Barborku s vnoučkem Argonem

8.4.2006 16:15

kaca napsal(a):
Hoj, hoj kavkazandy , tak jsem se konečně vrátila z pustiny do civilizace a pááč jsem fotila, hned vám sem vnutím Barborku s vnoučkem Argonem

A ještě jedna...

8.4.2006 16:17

kaca napsal(a):
A ještě jedna...

A samotný Argouš...

8.4.2006 16:19

kaca napsal(a):

Naďo - Jasně jedeme. Klíďo se můžem někde sejít. Večer se zeptám mužíčka,kde by bylo nejlepší se setkat,aby sis třeba nezajela a písnu na mailika. Ju?

8.4.2006 16:20

eavy napsal(a):
Naďo - Jasně jedeme. Klíďo se můžem někde sejít. Večer se zeptám mužíčka,kde by bylo nejlepší se setkat,aby sis třeba nezajela a písnu na mailika. Ju?

OK-to budu ráda-tak napiš -díky

8.4.2006 16:22

kaca napsal(a):

Káčo -to jsi se teda rozjela se ti po nás stejskalp,cooooo
Kdo si vzal vnoučka ?? Po kom je ??

8.4.2006 16:23

nada napsal(a):
OK-to budu ráda-tak napiš -díky

Káčo - to jsi se teda rozjela :-)))))))))) se ti po nás stejskalo coooooo
Kdopak má vnoučka a po kom je ???
Krásnej koblížek

8.4.2006 17:57

nada napsal(a):
Káčo - to jsi se teda rozjela :-)))))))))) se ti po nás stejskalo coooooo
Kdopak má vnoučka a po kom je ???
Krásnej koblížek

Ahojky, to víš že se mi stejskalo, už v úterý jsem vyrazila do Nymburka do netovýho klubu a jako na potvoru nešla iFauna, myslela jsem, že mě raní mrtvice . Jinak koblížek se jmenuje Argon Sluneční vrch a je synem "naší" Antalye Evajan, tatínkem je ruský pes Chak. Toho asi bude spíš znát Michal co má Kulíška, Antalya je totiž uchovněna u UCI. Mno, a moje sousedka z chajdy, která v tom lese bydlí nastálo a má starou ovčandu (která teda už na to hlídání fakt kašle) si bez "mého vědomí" pořídila KAO. Pak mi volala a říkala, hele tetka, koupila jsem si stejnou hlídací rasu jako máš ty. Tak jsem se samo zeptala ze který CHS hafoša má a když z ní vypadlo, že ze Slunečního vrchu tak jsem se začala chechtat a říkám jí, víš že máš našeho vnoučka? Dobrý co?

8.4.2006 18:05

kaca napsal(a):
Ahojky, to víš že se mi stejskalo, už v úterý jsem vyrazila do Nymburka do netovýho klubu a jako na potvoru nešla iFauna, myslela jsem, že mě raní mrtvice . Jinak koblížek se jmenuje Argon Sluneční vrch a je synem "naší" Antalye Evajan, tatínkem je ruský pes Chak. Toho asi bude spíš znát Michal co má Kulíška, Antalya je totiž uchovněna u UCI. Mno, a moje sousedka z chajdy, která v tom lese bydlí nastálo a má starou ovčandu (která teda už na to hlídání fakt kašle) si bez "mého vědomí" pořídila KAO. Pak mi volala a říkala, hele tetka, koupila jsem si stejnou hlídací rasu jako máš ty. Tak jsem se samo zeptala ze který CHS hafoša má a když z ní vypadlo, že ze Slunečního vrchu tak jsem se začala chechtat a říkám jí, víš že máš našeho vnoučka? Dobrý co?

A ještě jednou babča s vnoučkem ...

8.4.2006 19:45

susan napsal(a):

Jojo, jak jsi to tady napsala, tak jsem se koukl na web NVP a opravdu, kavkazani a šarplaninci jdou spolu do jednoho kruhu a ve třídě nemáme konkurenci. Tak ještě aby to nebylo VD1!!!
Ty nevystavuješ a budeš jen na kukačku?. Aspoň tak jsem to pochopil. A pokud jsem si všiml dobře, tak tam bude Líba. Tak ZDRAVÍM a zítra....

Ivan

8.4.2006 20:01

farmar napsal(a):
Jojo, jak jsi to tady napsala, tak jsem se koukl na web NVP a opravdu, kavkazani a šarplaninci jdou spolu do jednoho kruhu a ve třídě nemáme konkurenci. Tak ještě aby to nebylo VD1!!!
Ty nevystavuješ a budeš jen na kukačku?. Aspoň tak jsem to pochopil. A pokud jsem si všiml dobře, tak tam bude Líba. Tak ZDRAVÍM a zítra....

Ivan

Jo budu tam s Mášou. A dneska jsme byly se Zuzkou na čumendu. Ještě kdybychom měli tak krásné počasí jako bylo dneska

8.4.2006 20:34

lmusa napsal(a):
Jo budu tam s Mášou. A dneska jsme byly se Zuzkou na čumendu. Ještě kdybychom měli tak krásné počasí jako bylo dneska

Ahojky
Naďo, jestli se Ti chce, tak můžeš bloudit s náma, od Vás jsme kousek

8.4.2006 20:51

lmusa napsal(a):

Já doufám, že bude hezky. Jsme venku a minulý týden jsme všichni chcípali s nějakou chřipajznou, tak jsme se z toho sotva vylízali.
Bar celý týden hlídal zvířátka na pastvině a jeden z nás se vždycky obětoval a donesl mu tam žrádlo. Podle svých geneticky zakotvených zvyklostí si jako pozorovatelnu vybral nejvyšší místo, a vůbec mu nevadilo. že to byla hromada hnoje..
Tak jsem ho musel kompletně vykoupat, což se mu strašně líbilo, rochnil se ve vaně jako mrož až do okamžiku, kdy jsem začal řešit, jak ho dostanu ven. Pochopil, že má vylézt a vyřešil to jedním skokem za mě. Ale půlka vany šla s ním a vytekla mu z kožichu až v kuchyni. No, celá půlka vany to v té kuchni nebyla, část si nechal v kožichu až do obýváku. Poněkud to celé připomínalo tu slavnou filmovou scénu s vynořením Godzilly.
Teď leží na schodech v mezipatře a strašně se diví, že nemůže na dvůr, když tam uprostřed dvora stojí vlečka naložená něčím, co voní stejně krásně jako jeho pozorovatelna a na kterou by se určitě dalo vyskočit...

8.4.2006 21:16

farmar napsal(a):
Já doufám, že bude hezky. Jsme venku a minulý týden jsme všichni chcípali s nějakou chřipajznou, tak jsme se z toho sotva vylízali.
Bar celý týden hlídal zvířátka na pastvině a jeden z nás se vždycky obětoval a donesl mu tam žrádlo. Podle svých geneticky zakotvených zvyklostí si jako pozorovatelnu vybral nejvyšší místo, a vůbec mu nevadilo. že to byla hromada hnoje..
Tak jsem ho musel kompletně vykoupat, což se mu strašně líbilo, rochnil se ve vaně jako mrož až do okamžiku, kdy jsem začal řešit, jak ho dostanu ven. Pochopil, že má vylézt a vyřešil to jedním skokem za mě. Ale půlka vany šla s ním a vytekla mu z kožichu až v kuchyni. No, celá půlka vany to v té kuchni nebyla, část si nechal v kožichu až do obýváku. Poněkud to celé připomínalo tu slavnou filmovou scénu s vynořením Godzilly.
Teď leží na schodech v mezipatře a strašně se diví, že nemůže na dvůr, když tam uprostřed dvora stojí vlečka naložená něčím, co voní stejně krásně jako jeho pozorovatelna a na kterou by se určitě dalo vyskočit...

Hmm... oni jsou všichni "labužníci" U nás se provozuje psí koupel venku u sušáku políváním teplou vodou z konvice. Zrovna tento týden se náš Denny labužnicky ponořil do útrob uhynulé laně Šly na mě mrákoty při představě, že bych si toho smraďocha vzala do koupelny.

8.4.2006 22:22

lmusa napsal(a):
Hmm... oni jsou všichni "labužníci" U nás se provozuje psí koupel venku u sušáku políváním teplou vodou z konvice. Zrovna tento týden se náš Denny labužnicky ponořil do útrob uhynulé laně Šly na mě mrákoty při představě, že bych si toho smraďocha vzala do koupelny.

Jano-tak to by bylo super a jede se od vás ????
a ty fotky s válející se Lenkou - moc povedený

8.4.2006 22:26

nada napsal(a):
Jano-tak to by bylo super a jede se od vás ????
a ty fotky s válející se Lenkou - moc povedený

Naďo, já myslím, že přes Tábor to je nejrychlejší a k nám to máte z Týna kolik?30 km ? Buď se můžem sejít u nás v Malšicích a nebo někde v Táboře, případně za Táborem....Jak chceš.

8.4.2006 22:31

sejtani napsal(a):
Naďo, já myslím, že přes Tábor to je nejrychlejší a k nám to máte z Týna kolik?30 km ? Buď se můžem sejít u nás v Malšicích a nebo někde v Táboře, případně za Táborem....Jak chceš.

no super tak to já dojedu k vám:-)))))))
hurá -neztratím se

9.4.2006 03:50

lmusa napsal(a):

AHOJ!!! U nás vypukl všeobecný budíček a vyrážíme směr OSTRAVA. Tak nechrápejte a vyražte taky, nebo aspoň na procházku!!!!
Ivan

9.4.2006 16:47

nada napsal(a):
no super tak to já dojedu k vám:-)))))))
hurá -neztratím se

tak jak jste dopadli??????
už jsem zvědavá

9.4.2006 18:01

nada napsal(a):
tak jak jste dopadli??????
už jsem zvědavá

Ahojky, my nijak, jen jsme se byli mrknout. Za chvíli hodím pár fotek, akorát si nejsem jistá jmény, tak mi budete muset trošku pomoct :-)

10.4.2006 09:24

susan napsal(a):
Ahojky, my nijak, jen jsme se byli mrknout. Za chvíli hodím pár fotek, akorát si nejsem jistá jmény, tak mi budete muset trošku pomoct :-)

Jůů, to jsou ale krásní pejsci. Fakt moc miloučcí medvídci.
Posílám jim vellikou pusinku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík