Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2009 17:51
sandimura

XXX.XXX.1.82

ahoj, mat enekdo nejake tipy na deku pro psa? nechci zadny oblecek, spis neco na zada ve stylu deky pro kone. diky moc

12.1.2009 18:43
hortova

XXX.XXX.12.250

sandimura napsal(a):
ahoj, mat enekdo nejake tipy na deku pro psa? nechci zadny oblecek, spis neco na zada ve stylu deky pro kone. diky moc

Já mám obleček který se skládá ze dvou částí, normální "deky" přes hřbet a spodní části, ta psovi chrání hrudník a udržuje honí část na svém místě. Trochu to připomíná deku pro koně. Mám ji dělanou na zakázku od známé, která je z Roudnice nad Labem.

12.1.2009 19:17
habibi

XXX.XXX.78.230

hortova napsal(a):
Já mám obleček který se skládá ze dvou částí, normální "deky" přes hřbet a spodní části, ta psovi chrání hrudník a udržuje honí část na svém místě. Trochu to připomíná deku pro koně. Mám ji dělanou na zakázku od známé, která je z Roudnice nad Labem.

Já mám deku přes záda,pod krkem na suchý zip a kolem těla pás taky na suchej zip.Na zadní nohy jsou takový gumičky(neškrtí) těma protáhnete nohy ale nemusíte.Maj to na www.spokojenypes.cz ,je černá a má reflexní zdobení na okrajích.Cenově levná,praktická.Doporučuju

12.1.2009 19:20
astlolita

XXX.XXX.68.51

sandimura napsal(a):

http://spokojenypes.cz /delka-zad-13-30-cm-civava-jorksir-toy-pudl /zateplena-vesta-lyon -trixie-delka-zad-30-cm ?id=18031
http://spokojenypes.cz /delka-zad-31-40-cm-kokr-maly-knirac-bisonek /t-coat-calais-nepromokava-zateplena -vesta-delka-zad-40-cm ?id=18068
pozor na mezery.... mají jich tam víc a spoustu velikostí, objednáte a druhý nebo třetí den máte doma, jsou opravdu rychlí a moc ochotní

13.1.2009 10:27
marcha

XXX.XXX.166.72

sandimura napsal(a):

Nevím přesně, co si pod tím popisem představit, ale já mám tohle a vyhovuje...

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2009 17:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

marcha napsal(a):
Nevím přesně, co si pod tím popisem představit, ale já mám tohle a vyhovuje...

To je úplně super...hodilo by se mi něco takového na hovawarty při venčení v dešti, odkud to máte?

13.1.2009 17:32
harryz

XXX.XXX.14.149

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To je úplně super...hodilo by se mi něco takového na hovawarty při venčení v dešti, odkud to máte?

řekla bych, že je od Manmatu

14.1.2009 09:39
marcha

XXX.XXX.166.72

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Jo jo, od Manmatu, ale je to spíš na zimu, je to vyteplený (http://www.manmat.cz/cs/products /index/2/Ostatn%C3%AD/6) (mezera), navrch je šusťák, ale myslím, že dřív nebo později by vodu propustil a nacucal by se vnitřek a bylo by to pro psa spíš nepříjemný. Já to koupila do mrazů - čubina nemá tuk a bydlí doma, takže třeba do nevytopený chalupy je to taky super, nebo když máme někde čekat v téhle zimě bez pohybu, nebo bivakovat.
Koupila jsem to na výstavě - dražší než přes internet, ale potřebovala jsem to zkusit. Velikosti jsou dost malé, já mám tuším XL a to Barča není žádný obr. Ale s Manmatem mám dobrou zkušenost, postroj mi vyměnili za šitý na míru velmi ochotně a bez příplatku...

14.1.2009 10:37
mirabelka

XXX.XXX.46.114

habibi napsal(a):
Já mám deku přes záda,pod krkem na suchý zip a kolem těla pás taky na suchej zip.Na zadní nohy jsou takový gumičky(neškrtí) těma protáhnete nohy ale nemusíte.Maj to na www.spokojenypes.cz ,je černá a má reflexní zdobení na okrajích.Cenově levná,praktická.Doporučuju

Jo tak tu deku máme taky a jsme s ní spokojeni. Akorát jak byly ty mrazy -20, musela jsem svojí zmrzlině tu deku trochu zateplit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík