Dobrý den,chtěla bych se zeptat za svého bráchu,jestli byjste nemohli poradit jaké pak psí plemeno je náš Sorbon,máme ho z děčínského útulku,když mu byli 3 měsíce odhadli ho na NO,ale není to mu tak,prosím poradte čeho je to kříženec.Ted je mu 1,5 roku a měří 50 cm v kohoutku.
sheril
napsal(a):
Dobrý den,chtěla bych se zeptat za svého bráchu,jestli byjste nemohli poradit jaké pak psí plemeno je náš Sorbon,máme ho z děčínského útulku,když mu byli 3 měsíce odhadli ho na NO,ale není to mu tak,prosím poradte čeho je to kříženec.Ted je mu 1,5 roku a měří 50 cm v kohoutku.
Sorbon ve třech měsících
Uživatel s deaktivovaným účtem

sheril
napsal(a):
Sorbon ve třech měsících
Kdo byli rodiče, tedy z jakých plemen pes pochází nelze říci. Může to být kříženec kříženců.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Kdo byli rodiče, tedy z jakých plemen pes pochází nelze říci. Může to být kříženec kříženců.
Ale NO tam byl určitě.A co myslíte že je tento fešák.Mám ho skoro 2roky z útulku je velmi hyperaktivní ale zlatíčko.Váha 25kg.Děkuji
dingo
napsal(a):
Ale NO tam byl určitě.A co myslíte že je tento fešák.Mám ho skoro 2roky z útulku je velmi hyperaktivní ale zlatíčko.Váha 25kg.Děkuji
Brácha říká ,že to bude s německým boxerem,koukali jsme na plemena a přišli jsme na to ,že by Sorbon měl být s Pitbullem.Ten tvůj je hodně podobný boxerovi,je moc hezký
sheril
napsal(a):
Brácha říká ,že to bude s německým boxerem,koukali jsme na plemena a přišli jsme na to ,že by Sorbon měl být s Pitbullem.Ten tvůj je hodně podobný boxerovi,je moc hezký
Většinou v něm lidi vidí NO a RR,ale kdo ví.Tady je ještě se svoji spolubydlící
dingo
napsal(a):
nemůžu si pomoct, ale já tam vidím maliňáka s nějakým "bullem"
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
nemůžu si pomoct, ale já tam vidím maliňáka s nějakým "bullem"
Wau, taky mám doma podobnýho pesana, křížence. Matka je NO, otec neznámý
Nyní má 7 měsíců. Přijímám tipy na otce
Na fotce cca 3 měsíce
zajda007
napsal(a):
Wau, taky mám doma podobnýho pesana, křížence. Matka je NO, otec neznámý
Nyní má 7 měsíců. Přijímám tipy na otce
Na fotce cca 3 měsíce
A tady cca 5 měsíců. V kohoutku má teď 50 cm.
hankaapes
napsal(a):
NO s krátkosrstou kolií ?
Fakt netuším. Je ze tří štěňat a každé vypadalo,že má jiného otce Ten můj se nejvíc podobá NO. Jeho brácha je o fous menší, srst stejná, barvu jak kapučíno a ségra chlupatá,barva jak světlý zlaťák. Dle sourozenců bych to spíš tipla na nějakého retrívra
sheril
napsal(a):
Tak toto nalezené štěňátko jsme kdysi udali jednomu kamarádovi, který si chtěl pořídit střeďáčka. X lidí se shodlo na tom, že to bude kříženec NO s něčím menším, s nějakým tím středním plemenem...
striga
napsal(a):
Tak toto nalezené štěňátko jsme kdysi udali jednomu kamarádovi, který si chtěl pořídit střeďáčka. X lidí se shodlo na tom, že to bude kříženec NO s něčím menším, s nějakým tím středním plemenem...
A toto ze štěňátka vyrostlo...od té doby si raději netroufám u kříženců tipovat rodiče a předpovídat velikost v dospělosti!!! Ale tak ovčák tam pravděpodobně podle těch stojacích plachet byl, jen toho druhého rodiče jsme netrefili..
striga
napsal(a):
A toto ze štěňátka vyrostlo...od té doby si raději netroufám u kříženců tipovat rodiče a předpovídat velikost v dospělosti!!! Ale tak ovčák tam pravděpodobně podle těch stojacích plachet byl, jen toho druhého rodiče jsme netrefili..
Elza podruhé a naposled.. :)
striga
napsal(a):
příde mi to jako příženec faraona
striga
napsal(a):
Jj, Elza dobrmana rozhodně nezapře! Postavou, povahou.. Nakonec se docela povedla a snad její majitel netruchlí nad tou nevyplněnou věštbou ohledně veliikosti.
Tak to já se přidám, mám doma NOxRR vypadá jak RR, až na to zbarvení a taky toho výrazu
A to štěkání zdělil po NO
saabinka
napsal(a):
Tak to já se přidám, mám doma NOxRR vypadá jak RR, až na to zbarvení a taky toho výrazu
A to štěkání zdělil po NO
A ještě jedno foto