Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2006 10:54

Sem můžete vkládat fotky svých krysaříků, já mám tu svoji teprve týden, a je to raubíř, tady se Jessinka chystá ke spánku

31.3.2006 10:59

evca vas napsal(a):
Sem můžete vkládat fotky svých krysaříků, já mám tu svoji teprve týden, a je to raubíř, tady se Jessinka chystá ke spánku

Tady je Jessinka se mnou

31.3.2006 11:00

evca vas napsal(a):
Tady je Jessinka se mnou

Trhač

31.3.2006 11:00

evca vas napsal(a):
Trhač

V zatím provizorním pelíšku, ale už se jí na zakázku šije nový

31.3.2006 11:19

evca vas napsal(a):
V zatím provizorním pelíšku, ale už se jí na zakázku šije nový

Jesinka je kouzelná před pár lety jsem také měla krysaříka bezva pes do malého bytu . Je to malý pes s velkým srdcem a velký bojovník za svého pána by položil život.

31.3.2006 13:15

marie m napsal(a):
Jesinka je kouzelná před pár lety jsem také měla krysaříka bezva pes do malého bytu . Je to malý pes s velkým srdcem a velký bojovník za svého pána by položil život.

Blízká příbuzná krisaříků - naše Peggy

2.4.2006 15:10

miska plyska napsal(a):
Blízká příbuzná krisaříků - naše Peggy

Moje raubířka.

3.4.2006 18:10

endy napsal(a):
Moje raubířka.

Jesssinka

7.4.2006 10:28

evca vas napsal(a):

Jessinka

10.4.2006 14:24

evca vas napsal(a):

Zdravím. Chtěla bych fenečku krysaříka. Poradíte mi někdo dobrou chovnou stanici, nejlépe na Moravě? Díky.

21.4.2006 09:34

makki napsal(a):
Zdravím. Chtěla bych fenečku krysaříka. Poradíte mi někdo dobrou chovnou stanici, nejlépe na Moravě? Díky.

venku

21.4.2006 09:35

evca vas napsal(a):

venku- Jessinka

25.6.2006 19:12

evca vas napsal(a):
venku- Jessinka

Jessinka je nádherná.nechtěl by někdo přes icq pokecat o krysaříkovi?Třeba ty Evo-majitelko Jessinky

14.4.2007 21:19

evca vas napsal(a):

Tak už se tu dlouho neobjevilo naše nejmenší národní plemeno

14.4.2007 21:20

nadja napsal(a):
Tak už se tu dlouho neobjevilo naše nejmenší národní plemeno

a ještě jednou Hedy

14.4.2007 21:22

nadja napsal(a):
a ještě jednou Hedy

a poslední - skalková

14.4.2007 21:32

nadja napsal(a):
a poslední - skalková

Skalková je super. Zdá se mi to nebo začíná Hedynka šedivět ???

14.4.2007 23:12

tlapka napsal(a):
Skalková je super. Zdá se mi to nebo začíná Hedynka šedivět ???

Nezdá #01 na 7 let má tu papulu už prošedivělou dost

15.4.2007 08:06

nadja napsal(a):
Nezdá #01 na 7 let má tu papulu už prošedivělou dost

Prosím, neberte to jako znevážení vašeho miláčka, ale co pražský krysařík a krysy? Podle názvu plemene a jeho bojovné povahy by se dalo předpokládat, že toto je ten pravý ekologicky nejpřijatelnější deratizační prostředek
Máte nějaké, třeba jen nahodilé zkušenosti?

15.4.2007 14:29

jirinajanickova napsal(a):
Prosím, neberte to jako znevážení vašeho miláčka, ale co pražský krysařík a krysy? Podle názvu plemene a jeho bojovné povahy by se dalo předpokládat, že toto je ten pravý ekologicky nejpřijatelnější deratizační prostředek
Máte nějaké, třeba jen nahodilé zkušenosti?

Tak s krysou se jsme se ještě nesetkali, ale mám obavu, že vzhledem k velikosti našeho miláčka (19,5cm 1,70kg), by to bylo kdo z koho .
Ale na myši je jednička, to by se podle ní plemeno mohlo přejmenovat na "pražský myšařík". Myš zakousne hned a pokud je to venku, tak si ji celou vycházku hrdě nese.

15.4.2007 14:58

nadja napsal(a):
Tak s krysou se jsme se ještě nesetkali, ale mám obavu, že vzhledem k velikosti našeho miláčka (19,5cm 1,70kg), by to bylo kdo z koho .
Ale na myši je jednička, to by se podle ní plemeno mohlo přejmenovat na "pražský myšařík". Myš zakousne hned a pokud je to venku, tak si ji celou vycházku hrdě nese.

A tak to myslím, že váhová kategorie nerozhoduje. My máme doma kvůli myším kočky, co říkám kočky, hotové kočičí bonsaje, čtyřletá je velká jak půlroční kotě, ale když se objeví potkan, má ho! U nás se teda potkani moc neobjeví, jen nějaký asi předvoj, který zkoumá, jestli je u nás místo, no prostě pro potkany ne! Ale taky už jsme s chovateli užitkových zvířat vedli debatu, jak na potkany, kterých se nemůžou nijak zbavit a bojí se používat moc jedu, aby si neotrávili nějakého chovance. Někdo tam připomněl, že přece existuje pražský krysařík, ale nikdo neměl žádné zkušenosti.

15.4.2007 20:09

A tak to myslím, že váhová kategorie nerozhoduje. My máme doma kvůli myším kočky, co říkám kočky, hotové kočičí bonsaje, čtyřletá je velká jak půlroční kotě, ale když se objeví potkan, má ho! U nás se teda potkani moc neobjeví, jen nějaký asi předvoj, který zkoumá, jestli je u nás místo, no prostě pro potkany ne! Ale taky už jsme s chovateli užitkových zvířat vedli debatu, jak na potkany, kterých se nemůžou nijak zbavit a bojí se používat moc jedu, aby si neotrávili nějakého chovance. Někdo tam připomněl, že přece existuje pražský krysařík, ale nikdo neměl žádné zkušenosti.

No, známá má krysařici, ta je poměrně větší (bet PP) a ta je na potkany dobrá. Mají spoustu domácího zvířectva a potkan se tam občas objeví. Ta jejich fena, jak nějakýho objeví, tak je schopna třeba celý den hrabat pod hromadou dříví aby se na něj dostala. I když si myslím, že na lov těchto škůdců je asi opravdu lepší kočka

17.4.2007 21:44

nadja napsal(a):
No, známá má krysařici, ta je poměrně větší (bet PP) a ta je na potkany dobrá. Mají spoustu domácího zvířectva a potkan se tam občas objeví. Ta jejich fena, jak nějakýho objeví, tak je schopna třeba celý den hrabat pod hromadou dříví aby se na něj dostala. I když si myslím, že na lov těchto škůdců je asi opravdu lepší kočka

Naše Framína Dar minulosti jako malinká.Ted už je veliká(2kg) a bude jí rok.

17.4.2007 21:46

eliska84 napsal(a):
Naše Framína Dar minulosti jako malinká.Ted už je veliká(2kg) a bude jí rok.

17.4.2007 21:49

eliska84 napsal(a):
s mopsíkama

s mojí mámou

17.4.2007 21:52

eliska84 napsal(a):
s mojí mámou

a tady už je větší

26.5.2007 16:32

tka s krysou se ani nesetkáte, maximalne s potkanem, krysy tady volne neziji

26.5.2007 19:55

evca vas napsal(a):

nejmenší a největší

26.5.2007 19:57

nadja napsal(a):
nejmenší a největší

a ještě vám je představím - pražský krysařík Hermínka Maskot Bohemia a irský vlkodav Cjara z Lenexu

28.6.2007 22:07

nadja napsal(a):
a ještě vám je představím - pražský krysařík Hermínka Maskot Bohemia a irský vlkodav Cjara z Lenexu

Hermínka

17.1.2008 12:38

tlapka napsal(a):

Tady je již dospělá - TAKOVÝ NORMÁLNÍ ZABIJÁK

17.1.2008 12:44

tlapka napsal(a):

A ještě jednou Jettynka bonsaj dobberman

17.1.2008 13:35

adelal napsal(a):
A ještě jednou Jettynka bonsaj dobberman

A toto je náš Nugátek

17.1.2008 15:10

paja m napsal(a):
A toto je náš Nugátek

Skoro to vypadá že co krysařík to model/modelka...Jettynka se vždycky u focení děsně nakrůcá

17.1.2008 15:12

adelal napsal(a):
Skoro to vypadá že co krysařík to model/modelka...Jettynka se vždycky u focení děsně nakrůcá

Líbačka s morčátkem

17.1.2008 15:14

adelal napsal(a):

Claudia Šifr

17.1.2008 16:50

evca vas napsal(a):

Jessinka je strašně krásná a taky podobná mojí Trishe.. kolik jí je jestli se můžu zeptat a kolik váží?Moc díky,Alča

18.1.2008 07:55

trisha napsal(a):
Jessinka je strašně krásná a taky podobná mojí Trishe.. kolik jí je jestli se můžu zeptat a kolik váží?Moc díky,Alča

Ahoj myslíš Jettynku? Je to takovej trochu přerostlík a váží 3 kila - je jí kus! Narodila se 10.8.2005. Máš tu někde Trishinu fotku?

18.1.2008 07:59

paja m napsal(a):
A toto je náš Nugátek

Ahoj Pajo, máš eště nějakou fotku Nugátka? Je celý hnědý? Já hnědýho krysaříka v reálu nikdy nepotkala.

18.1.2008 11:42

adelal napsal(a):
Ahoj myslíš Jettynku? Je to takovej trochu přerostlík a váží 3 kila - je jí kus! Narodila se 10.8.2005. Máš tu někde Trishinu fotku?

Ahojky Adélo.. myslela jsem pejska od autora.. ale jak tak koukám na další fotky, tak mojí Trishe jsou podobní všichni:).. překvapivéJsou všichni tak nádherní.. Vůbec netuším co mě to napadlo si pořídit pejska když jsem nikdy žádného neměla,ale volba krysaříka byla ta nejlepší... jsou fakt úžasní!Není tady někdo z Prahy?A nebo nějaké pražské srazy?Moc ráda bych se s někým setkávala.. Trisha miluje pejsky a v okolí jsou jenom obři:(Ala

18.1.2008 12:42

trisha napsal(a):
Ahojky Adélo.. myslela jsem pejska od autora.. ale jak tak koukám na další fotky, tak mojí Trishe jsou podobní všichni:).. překvapivéJsou všichni tak nádherní.. Vůbec netuším co mě to napadlo si pořídit pejska když jsem nikdy žádného neměla,ale volba krysaříka byla ta nejlepší... jsou fakt úžasní!Není tady někdo z Prahy?A nebo nějaké pražské srazy?Moc ráda bych se s někým setkávala.. Trisha miluje pejsky a v okolí jsou jenom obři:(Ala

tak to je trapas!!!

19.1.2008 19:02

adelal napsal(a):
tak to je trapas!!!

Ahoj Adélko,
tak posílám ještě nějakou fotečku Nugátka.Je hnědý s pálením,Je prostě jak nugátky

19.1.2008 19:04

paja m napsal(a):
Ahoj Adélko,
tak posílám ještě nějakou fotečku Nugátka.Je hnědý s pálením,Je prostě jak nugátky

Nugy

18.4.2008 08:47

paja m napsal(a):
Nugy

co nějaké další fotečky? nebyly by?Na krysaříčky se tady pořád zapomíná:(

13.4.2016 07:47
listeR

XXX.XXX.76.75

Dobrý den. Prosím můžete mi poradit. Můj pejsek se bojí být sám doma. Ale i když jdeme spát tak neustále knuci. Odmítá být sám. Nemůžete mi poradit.

13.4.2016 08:35
rapotacka11

XXX.XXX.32.109

Divný smečkový zvíře .

Přidejte reakci

Přidat smajlík