marie m
napsal(a):
Soni že by stopa Cara tvoje
Soni že děkuje, však už taky bába je
marie m
napsal(a):
Soni že děkuje, však už taky bába je
Já myslela jako kus ženské - pořádné, u nás na Moravě se říká ženské baba -chapišto?
Škoda, převeliká, že těm medvědům ten čas tak strašně rychle letí, ani nechci domýšlet....
Jinak tady začalo fučet, zima je ukrutánská, bo to leze i pod bundu, je to horší, jako když je 10 pod nulou.. Ale slíbila jsem prochajdu, tak musím.
Jdu na sebe vrstvit , zatím se mějte.
Soňa
marie m
napsal(a):
Tak u nás dnes azuuro , tak jsem fotila jako o život
nada
napsal(a):
Tak u nás dnes azuuro , tak jsem fotila jako o život
Bredík
marie m
napsal(a):
A Cinda stále ve střehu
marie m
napsal(a):
Soni já vím jak jsi to myslela Nado stouhle špindírou jedeš na výstavu
a jedna Berenis
marie m
napsal(a):
Soni já vím jak jsi to myslela Nado stouhle špindírou jedeš na výstavu
a jedna Berenis
Ještě štěnda Charloty - jeden malý kluk...
irij
napsal(a):
Ještě štěnda Charloty - jeden malý kluk...
Soňo Bred se opaloval , tak byl důležitej
No a taky jsem zvědavá jak s tou špindírou pojedu
marie m
napsal(a):
Nado neboj ono až to tady roztaje tak na tom budu stejnějěště že to Brno je dostatečně daleko tak to třeba v autě opadá
marie m
napsal(a):
Nado neboj ono až to tady roztaje tak na tom budu stejnějěště že to Brno je dostatečně daleko tak to třeba v autě opadá
Maruš myslím,že bych musela vyjet už teď ,aby to opadalo
nada
napsal(a):
Maruš myslím,že bych musela vyjet už teď ,aby to opadalo
Naďo,a to máte v Praze takové nádherné bahenní pólo??????? U nás je zetím jen samý led,ale bafíkům se to velice líbí.Jen se bojíme o zlomení nohou nejen svých,ale hlavně pesanů.Jsou jak tornáda.Jinak všem co budou v Brně držím palce,ať se umístí co nejlépe.Pak něco hoďte na faunu.
skalap
napsal(a):
Naďo,a to máte v Praze takové nádherné bahenní pólo??????? U nás je zetím jen samý led,ale bafíkům se to velice líbí.Jen se bojíme o zlomení nohou nejen svých,ale hlavně pesanů.Jsou jak tornáda.Jinak všem co budou v Brně držím palce,ať se umístí co nejlépe.Pak něco hoďte na faunu.
Jj Pavle , máme tu víc bahna než je obvyklé nevím kde se bere a jestli nám ještě někdy vyraší tráva ,ale ono je to každý rok stejné ,už chci jarooooooooo
skalap
napsal(a):
Nám ta tráva nevyraší určitě protože ze dvora udělali tankodrom,všude samá díra.
Však já na ten strom vylezu
marie m
napsal(a):
ahojky,Libo koukám že u Vás taky napadlo snížkutady dnes padá skoro celý den, koho tam Aty chtěla sundat ze sromu že by nějaká micina
Maruš, my pověsili na stom beraní lůj pro ptáky
lmusa
napsal(a):
Maruš, my pověsili na stom beraní lůj pro ptáky
Líbo ten máme pověšený taky, ale mám vyzkušeno, že ho psi nežerou - a že jinak sežerou všechno. Tohle si jen nosí, hlídají jedna před druhou, ale nesežerou. Zato sýkorkám šmakuje.
Snížek u nás také padal, ale pod ním ten led - pěkně jsem si dnes natloukla...
monika s
napsal(a):
Líbo ten máme pověšený taky, ale mám vyzkušeno, že ho psi nežerou - a že jinak sežerou všechno. Tohle si jen nosí, hlídají jedna před druhou, ale nesežerou. Zato sýkorkám šmakuje.
Snížek u nás také padal, ale pod ním ten led - pěkně jsem si dnes natloukla...
Maru, Aty je pažravec, ta by to sežrala asi i se šňůrkou. A pak by se z toho beztak pos*ala U nás taky pořád sněží.
monika s
napsal(a):
Maru fakt nejsem , ale věř, že nemůže být větší pažravec jak Gira - a ani ta to nesežrala...
Jejda, tak už i k tomu PC budu muset s brejlemi Mončo, myslím, že by to sežrala, protože předtím dostaly holky páteř z berana, každá pořádný kus, na tom taky trochu toho loje a myslíš, že něco zůstalo ??
corinka
napsal(a):
Já taky sem tam . Soňa
ale mohlo by to chumelení přestat, teda
corinka
napsal(a):
Já taky sem tam . Soňa
Jo, Soni, na Tebe jsem zapoměla, tak se nezlob
Sněžení by mohlo přestat, zvláštěpak, pokud by následně měla ta nadílka zase roztát a být stejná břečka jak byla předminulý týden
lmusa
napsal(a):
Jejda, tak už i k tomu PC budu muset s brejlemi Mončo, myslím, že by to sežrala, protože předtím dostaly holky páteř z berana, každá pořádný kus, na tom taky trochu toho loje a myslíš, že něco zůstalo ??
Jj, to i ty naše sežerou jinak ovci komplet celou, ale ten samotný lůj prostě nee (leda ještě že by rozlišovali mezi naším skopovým a cizím )
nada
napsal(a):
U nás naštěstí nažněžilo velmi sporadicky a už je po sněhu - naštěstí ,ale představa cesty do Brna a sněhová vánice mně děsí
Odpovídám na konec, ať se to dobře hledá...
Skopové dáváme syrové, včetně hlavy - nezbude nic... Když dáváme maso, tak vždy syrové + přílohu (rýži). Ale krmíme granule : maso - tak 2:1...
Jinak syrové nedělá problém ani prckům
monika s
napsal(a):
Odpovídám na konec, ať se to dobře hledá...
Skopové dáváme syrové, včetně hlavy - nezbude nic... Když dáváme maso, tak vždy syrové + přílohu (rýži). Ale krmíme granule : maso - tak 2:1...
Jinak syrové nedělá problém ani prckům
Líbo i když na předpovědi ukazovali na pátek sluníčko , tak to snad vydrží i na sobotu :
A Moniko to vypadá docela morbidně ta chlupatá hlavinka u těch neviňátek
nada
napsal(a):
Líbo i když na předpovědi ukazovali na pátek sluníčko , tak to snad vydrží i na sobotu :
A Moniko to vypadá docela morbidně ta chlupatá hlavinka u těch neviňátek
No Naťo, Ty jsi optimistka Myslíš, že naši meteorologové dovedou předpověďět počasí na týden dopředu ?? Ale je pravda, že jim to vždycky buď vyjde nebo nevyjde
monika s
napsal(a):
jj, neviňátka to měli na hraní když jsme u toho byli i my - pak jim hračku zabavila velká teta
Jo jo hlava je nejlpší a chutná všem
marie m
napsal(a):
Tady je to jak v hororu
marie m
napsal(a):
Ahojky kavkazandy,
hlásím že máme nakryto, sice šeltinku, žádnýho obra, ale na štěňátka se moc těšíme. Hlavně dcerka se nemůže dočkat, tak doufám že alespoň kvůli ní ná to vyjde.
kaca
napsal(a):
Ahojky kavkazandy,
hlásím že máme nakryto, sice šeltinku, žádnýho obra, ale na štěňátka se moc těšíme. Hlavně dcerka se nemůže dočkat, tak doufám že alespoň kvůli ní ná to vyjde.
jedna, doufám že budoucí matka
kaca
napsal(a):
To budu zrovna mimo Prahu, dítka mají jarní prázdniny. Určitě se uvidíme na nějaký výstavě, nebo jak doufám, na klubovým setkání.
Ach jo , no tak co se dá dělat
tak snad v Žižicích
nada
napsal(a):
Ach jo , no tak co se dá dělat
tak snad v Žižicích
Tak ja zdravim vsechny majitele kavkazacku,tak uz jsem zase tu,po dloooouhe dobe,no jo to je u me normalni.Zase sem soupnu nejaky aktualni fotky naseho Coudika BB,aby jste videli,jak ,,mamanek" roste.
kati
napsal(a):
Tak ja zdravim vsechny majitele kavkazacku,tak uz jsem zase tu,po dloooouhe dobe,no jo to je u me normalni.Zase sem soupnu nejaky aktualni fotky naseho Coudika BB,aby jste videli,jak ,,mamanek" roste.
kati
napsal(a):
Coudik stipe drivi,ale docela pozde,kdyz uz je pulka zimi pryc
kati
napsal(a):
Coudik stipe drivi,ale docela pozde,kdyz uz je pulka zimi pryc
kati
napsal(a):
jojo ziju,no ja to nejak nestiham sem chodit,to je u me normalni
Nado mala je pekna holka,ted sem nejak zapomela jak se jmenuje
nada
napsal(a):
No začínáme línat tak budeme s chlupama na štíru
Dobrý den,línáme asi od poloviny ledna,ale u nás je ještě dost sněhu a až roztaje,tak se předem děsím těch blátivých, chlupatých koulí#
marie m
napsal(a):
Romantika v Brně
Batir s Aty
marie m
napsal(a):
Nado superjá nemám ani jednu
tak doufám že jěště něo přihodíš
Tak pokračujeme
DAIA Nufira
marie m
napsal(a):
ATLANTIDA Baschkir Pastorales
nada
napsal(a):
A tím je muj repertoár vyčerpán
Tak přidám něco dalšího když se tu nic neděje
Adascha + Beauty Něžný obr
nada
napsal(a):
Tak přidám něco dalšího když se tu nic neděje
Adascha + Beauty Něžný obr
A Beauty sama
lmusa
napsal(a):
Brno sobota - Zefyros Lištička
Brno - sobota - Áron z Brosikova
lmusa
napsal(a):
Brno - sobota - Áron z Brosikova
Brno - sobota - Norman KP
lmusa
napsal(a):
Brno - sobota - Norman KP
Brno - sobota - Cingis Nufira
nada
napsal(a):
Holky dejte pokoj , tady bylo dnes azuuro , tak doufám,že to tak už vydrží když bahno začíná mizet
Brno
monika s
napsal(a):
Týýý jo, vy jste všici rychlí...
Já ještě ani nevím kde mám foťák a pomalu se z toho fofru vzpamatovávám
Moni, ale zase to bude potom stát za to , ty fotky myslím.
A jeden Careček
corinka
napsal(a):
Moni, ale zase to bude potom stát za to , ty fotky myslím.
A jeden Careček
Ale počasí jste nám asi odvezli Nadi do Prahy, byl to hnus v tu neděli. A vydrželo to fakt až do noci, dnes leze sluníčko od rána, jak naschvál.
A ještě jeden Carouš, už nechtěl ani pozovat, tak jeden ležící . Soňa
nada
napsal(a):
Soňo -gratulujeme
A Moniko hoď sebou :-) A taky něco na meilíka
Jinak Praha hlásí azuuro
Tady je dneska překrásně, modrá obloha, sluníčko, no nemohlo tak být včera ?
Careček chodil trasu auto - hala pod pláštěnkou Viděli jste ET mimozemšťan, jak chodil pod tou plachetkou - trefa, tak jsme včera chodili maskovaní, Tom mu držel i deštník nad hlavou a na nás lilo a lilo.
.
A nechtěl pusinku Zdence a nechtěl, už měl toho asi plny kecky, zrovna jako my
corinka
napsal(a):
Tady je dneska překrásně, modrá obloha, sluníčko, no nemohlo tak být včera ?
Careček chodil trasu auto - hala pod pláštěnkou Viděli jste ET mimozemšťan, jak chodil pod tou plachetkou - trefa, tak jsme včera chodili maskovaní, Tom mu držel i deštník nad hlavou a na nás lilo a lilo.
.
A nechtěl pusinku Zdence a nechtěl, už měl toho asi plny kecky, zrovna jako my
Tak ode mne také trošku...
"Nuda v Brně"
monika s
napsal(a):
Tak ode mne také trošku...
"Nuda v Brně"
Zefyros Lištička