Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2006 14:05

Je tu někdo, kdo ví víc o pejscích ve zlínském útulku? Babičce nedávno zemřel pejsek, scháníme náhradníka. Kdybyste někdo měl typ na vhodného pejska pro starší osamělou paní, budem vděční.
Samozřejmě se pojedem podívat, ale první musíme zařídit věci pro pejska.

2.4.2006 15:53

emiel napsal(a):
Je tu někdo, kdo ví víc o pejscích ve zlínském útulku? Babičce nedávno zemřel pejsek, scháníme náhradníka. Kdybyste někdo měl typ na vhodného pejska pro starší osamělou paní, budem vděční.

Proč se nepodíváš na jejich www stránky?

http://zlin.cz/index.php?ID=62410

nutně ted shání majitele pro kokra, ten to fakt potřebuje!!!

2.4.2006 16:22

misule napsal(a):
Proč se nepodíváš na jejich www stránky?

http://zlin.cz/index.php?ID=62410

nutně ted shání majitele pro kokra, ten to fakt potřebuje!!!

Na stránky jsem už koukala. Jen jestli někdo ty pejsky zná,tak by mohl poradit. Než se tam pojedem podívat.
Kokr pomoc potřebuje, ale my si jej nemůžeme vzít hned, tak za měsíc.

2.4.2006 17:19

emiel napsal(a):
Na stránky jsem už koukala. Jen jestli někdo ty pejsky zná,tak by mohl poradit. Než se tam pojedem podívat.
Kokr pomoc potřebuje, ale my si jej nemůžeme vzít hned, tak za měsíc.

ahoj, na stránkách www.mscoursing.com je záznam z benefice 18.3 - spoustu fotek, infa o pejscích z útulku, v diskuzi jsou názory garantů na svoje svěřence, snad když se podíváš na fotky a nějakej hafík Tě osloví - že zrovna ten by pro babičku byl ten pravý, tak zkus mrknout do diskuze, co o něm napsal jeho garant. Můžu říct, že všichni psali pravdu, tak jak to je, nemá cenu dělat ze psa nic co není, protože nikdo netouží po tom, aby se pejsek vrátil zpátky do útulku.
Já měla na starosti 15kg Rastyho, takže o něm můžu říct hodně, ale když se mrkneš na coursingové stránky, uvidíš sama:-)))
Helena

2.4.2006 17:59

emiel napsal(a):

ahoj já jsem psala na nemoderované a vidím, že už se ke mě někdo přidal s www.mscoursing.com
Záleží, co by si babička představovala, ale myslím, že jakékoli babičce by se líbila Jenny! Sice nejsem její garantka, ale byla s ní hodně času ten den a je taková klidná, má hrozně ráda lidi a je moc mazlivá. Ráda se nosí v náručí a má ráda pozornost. Nebyla ani příliš uštěkaná, ale prý se nehodí k drůbeži... Nemyslím si, že by byla vhodná na dvůr k boudě, ale spíš do domečku nebo bytečku na klín k televizi ;o))
Musíte vidět a poznat ji.

2.4.2006 20:37

wewerushka napsal(a):
ahoj já jsem psala na nemoderované a vidím, že už se ke mě někdo přidal s www.mscoursing.com
Záleží, co by si babička představovala, ale myslím, že jakékoli babičce by se líbila Jenny! Sice nejsem její garantka, ale byla s ní hodně času ten den a je taková klidná, má hrozně ráda lidi a je moc mazlivá. Ráda se nosí v náručí a má ráda pozornost. Nebyla ani příliš uštěkaná, ale prý se nehodí k drůbeži... Nemyslím si, že by byla vhodná na dvůr k boudě, ale spíš do domečku nebo bytečku na klín k televizi ;o))
Musíte vidět a poznat ji.

Díky moc všem, hned se na ně podívám.
Ale i tak ještě zkusím popsat podrobnosti. Babička je už starší, ale čilá paní. Před měsícem jí zemřela fenka, nalezenec z nádraží.
Radši bysme pro ni chtěli pejska klidnějšího, přece jen už není mladice. Pejsek by rozhodně nebyl uvázaný u boudy, měl by k dispozici velkou zahradu a hodně času by trávil doma - co nejblíž u babičky.
Babička má ještě slepice a sem tam králíky, tak by bylo dobře, kdyby vycházel s domácím zvířectvem. A samozřejmě se smečkou našich chlupáčů, abysme nemuseli chodit na návštěvy bez psů:)
Byl by lepší pejsek než fenka, nebo kastrovaná fenka. Ale to by šlo nějak vyřešit. Na věku moc nezáleží, ideálně ne štěně a ani moc starý pes. Ne moc velký ani malý - kolem 40 cm kv, na barvě ani srsti nezáleží.V případě komplikací by se o pejska měl kdo postarat.

Hned se na ně podívám, pokud se opět neujmeme nějakého nalezence, za pár týdnů jsme tam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík