Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2009 14:59
kachnicka1986

XXX.XXX.188.92

Ahoj,
objevila jsem v útulku tuhle úžasnou fenečku.
Je u ní popisek, že je jí cca 3 měsíce.
Dokážete někdo odhadnout jak velká (výška, váha) bude v dospělosti?

16.2.2009 15:16
saabinka

XXX.XXX.44.140

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,

Já si myslím, že bude střední, tak 50-60cm. A váha: tak 25-35 kg, ale to nejde posoudit, někdo ti řekne tolik, jinej zas tolik. Je opravdu krásná
Když si ji vemeš, tak to bude vděčnej pejsek a myslím, že na velikosti nezáleží

16.2.2009 15:22
mucholabka

XXX.XXX.96.229

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,

To je stafíček?

16.2.2009 15:28
tancoska

XXX.XXX.64.4

mucholabka napsal(a):
To je stafíček?

Určitě to bude něco s piťáskem,stafordem nebo stafbulíkem.Stafbulík má do 40cm a ty dva ostatní o něco víc.Je pěknej

16.2.2009 15:57
svejdy

XXX.XXX.210.42

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,

No, tak je krásná, šmudlinka... jak se tu píše, vypadá to, že je tam určo něco ze staforda nebo tak nějak odhadnout se to nedá, ale já vždycky koukám na tlapky, ty nejsou nijak obří, takže bych neřekla, že to bude nějak extra velká slečna...pro každýho je ale malý pes něco jiného

16.2.2009 16:03
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,

To je ale krasna pusinka je strasne podobna kamosovo stafikovi.Myslim si ye bude velka asi jako stafik

16.2.2009 16:25
brixie

XXX.XXX.208.70

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,

Myslím, že to nebude drobek, odhaduju těch 50-60 cm, 40-45 kg. Nádherná fenečka, velký psi jsou nejlepší, určitě si ji vezměte, bude Vám vděčná!!!

16.2.2009 16:30
deojosazules

XXX.XXX.100.76

brixie napsal(a):
Myslím, že to nebude drobek, odhaduju těch 50-60 cm, 40-45 kg. Nádherná fenečka, velký psi jsou nejlepší, určitě si ji vezměte, bude Vám vděčná!!!

Proč jsou velcí psi nejlepší?

16.2.2009 16:37
svejdy

XXX.XXX.210.42

deojosazules napsal(a):

No, protože v nich máš oporu, ochranu, kámoše na všechny akce i neakce...já samozřejmě proti malým pesanům nic nemám(máme velkého i malého pejska), ale přece jen velký je velký. Jsou to dobráci. Ne každý york je stavěný na dvouhodinovou prochajdu ve sněhu ale ochranka to leckdy bývá větší než velký pes, to je fakt, protože ňafe, i když nemá důvod

16.2.2009 18:28
brixie

XXX.XXX.208.70

deojosazules napsal(a):

Protože co je malý, to je dobrý. Ale co je velký, to je lepší, nééé???!!!

17.2.2009 14:29
kevin

XXX.XXX.80.235

brixie napsal(a):
Protože co je malý, to je dobrý. Ale co je velký, to je lepší, nééé???!!!

já myslím, že bude jako pitbul, takověj větší střední pes

17.2.2009 14:32
impact

XXX.XXX.209.78

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,

Ta je v útulku Troja, viď? Pokud to bude mix nějakýho bull psíka, tak to tipuju na těch cca 50cm v kohoutku a kolem 25kg. Plus, mínus. Prostě střední pejsek. Bereš ji?

17.2.2009 20:13
kachnicka1986

XXX.XXX.188.92

impact napsal(a):
Ta je v útulku Troja, viď? Pokud to bude mix nějakýho bull psíka, tak to tipuju na těch cca 50cm v kohoutku a kolem 25kg. Plus, mínus. Prostě střední pejsek. Bereš ji?

Jj, je v Tróji.
Akorát, že pro mě bude asi moc velká. Teda pro mě ne (i kamarádky dobrman - 40kg je pro mě střední pes), ale celkově. Vzhledem k velikosti zahrádky a pak by s ní asi chodila na procházky (občas) tchýně a nevím, nevím, jak by to zvládla..
Nicméně, pokud nenajde nový domov u někoho jiného než se přítel vrátí z pracovní cesty (až za měsíc), budu do něj pak hučet a snad by to prošlo

17.2.2009 20:31
svejdy

XXX.XXX.210.42

kachnicka1986 napsal(a):
Jj, je v Tróji.
Akorát, že pro mě bude asi moc velká. Teda pro mě ne (i kamarádky dobrman - 40kg je pro mě střední pes), ale celkově. Vzhledem k velikosti zahrádky a pak by s ní asi chodila na procházky (občas) tchýně a nevím, nevím, jak by to zvládla..
Nicméně, pokud nenajde nový domov u někoho jiného než se přítel vrátí z pracovní cesty (až za měsíc), budu do něj pak hučet a snad by to prošlo

Je fakt krásná, chápu, že nebude zrovna pidinková, ale na druhou stranu, čím dřív si jí vezmeš, tím dřív jí budeš moci učit základům poslušnosti, přivykne si na tebe, naučíš jí co smí a co ne a pak by s ní ani tchýně problém neměla

17.2.2009 20:52
brix

XXX.XXX.133.209

svejdy napsal(a):
Je fakt krásná, chápu, že nebude zrovna pidinková, ale na druhou stranu, čím dřív si jí vezmeš, tím dřív jí budeš moci učit základům poslušnosti, přivykne si na tebe, naučíš jí co smí a co ne a pak by s ní ani tchýně problém neměla

Taky si myslim, ze cim driv si ji vezmes, tim lip. Hlavne ji naucit na voditku netahat a zvyknout na kosik, zvykat na ostatni psy a pak by ji mohlo vencit i dite (samozrejme mysleno obrazne).
L

17.2.2009 22:43
lisakova

XXX.XXX.114.240

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,

to je nuna, typla bych taky na pejska typu Bull, ale spis na amstafika, nebo pitaska, je na dlouhejch nozkach, tak taky 50 - 60 cm a vaha kolem 25 - 35 kg

18.2.2009 00:12
kachnicka1986

XXX.XXX.188.92

brix napsal(a):
Taky si myslim, ze cim driv si ji vezmes, tim lip. Hlavne ji naucit na voditku netahat a zvyknout na kosik, zvykat na ostatni psy a pak by ji mohlo vencit i dite (samozrejme mysleno obrazne).
L

Tak si ji nevezmu
Než jsem si to stihla rozmyset, už si jí někdo vzal

Přidejte reakci

Přidat smajlík